Benide etiketle kız çok merak ettimCanım sabah bizde herkes evde ama en erken ben kalkarım kalkar kalkmaz 8 gibi 8.30 gibi(dayanamazsın ateşe uyandığımda sabah 6da) yapar ikinizi de etiketlerim minnoşlar bu arada ilişkide göğüs hassasiyetim oldu kan neyim de gelmedi ay yatıyorum artık tutmayın beni
ay evet yaaa resssmen dümdükkkk yazın ortasına kaldık düdük gibi hahahahhahahAklımda tam olarak o var bekleyeyim olmadı 2023 yaz anneleri yapayım dağılırsak toplanırızyaza kalmasın yazın hamilelik çekilmez diyorduk biz bi ara o geldi şimdi aklıma
Tamam canım etikletle inşallah sabah hayırlı haberler veririzCanım sabah bizde herkes evde ama en erken ben kalkarım kalkar kalkmaz 8 gibi 8.30 gibi(dayanamazsın ateşe uyandığımda sabah 6da) yapar ikinizi de etiketlerim minnoşlar bu arada ilişkide göğüs hassasiyetim oldu kan neyim de gelmedi ay yatıyorum artık tutmayın beni
Ay yavaştan basliyo aşko desene senCanım sabah bizde herkes evde ama en erken ben kalkarım kalkar kalkmaz 8 gibi 8.30 gibi(dayanamazsın ateşe uyandığımda sabah 6da) yapar ikinizi de etiketlerim minnoşlar bu arada ilişkide göğüs hassasiyetim oldu kan neyim de gelmedi ay yatıyorum artık tutmayın beni
Yaz ve bebek kısmını almış evren bizdenay evet yaaa resssmen dümdükkkk yazın ortasına kaldık düdük gibi hahahahhahah
mesajı yanlış göndermişiz evrene kuzum ama olsun öyle de güzel böyle de güzel yeter ki minnoşkalar sağlıkcakla gelsin
Tetikte ol her an gelebiliirKızlar galiba deliriyorum artık sancı geldikce seviniyorum yumurtluyorumdur inşallah diye
Yaaa gerçekten mi inşallah baya şiddetlendi birden seviniyorum resmen sancılandıkcaTetikte ol her an gelebiliir
O kadar oldu muİnsallah teyzesi2016 dan beri güzel dileklerini hiç esirgemedin benden
Canım akıntı gelince çatlamış oluyor değil mi? Dün değerlendirdik sence bugün de yapmalı mıyım şuan sadece kasık ağrım var akıntım yokTetikte ol her an gelebiliir
Yaz ve bebek kısmını almış evren bizdenolsun çok şükür
Aminn inşallah
akşamdan beri belimde ve karnımda bir ağrı var ki offyarın bi daha kan vercem ama saatler geçmiyor sanki
Canım akintiyi takip et çamaşırını ıslak hissi baya oluyorsa bil ki 1-2 güne pik yapacak ovulasyon testin yoksa gün aşırı devam et eğer alabilirsen yarın eczaneden 4lu paketlerden al takip yap bu önümüz de ki günleriCanım akıntı gelince çatlamış oluyor değil mi? Dün değerlendirdik sence bugün de yapmalı mıyım şuan sadece kasık ağrım var akıntım yok
Köyün çeşmesi mi diyor benim ki deYaaa gerçekten mi inşallah baya şiddetlendi birden seviniyorum resmen sancılandıkcakocama gel değerlendirelim dedim hele dur tövbe çeşmemi bu dedi koptum dün yaptık bugün yanaşmıyor
ağrı varsa ya çatladı ya da bir iki saate çatlayacak demek oluyor bende, ben ağrım olduğu an değerlendiriyorum iki aydır, ağrım varken pik çıkıyor test ama sabah uyandığımda hop silinmiş oluyor, ben bu ay sonrasını da değerlendirdim hatta üst üsteCanım akıntı gelince çatlamış oluyor değil mi? Dün değerlendirdik sence bugün de yapmalı mıyım şuan sadece kasık ağrım var akıntım yok
Ovulasyon testi daha önce hiç yapmadım bilmiyorum anlamlarını yapsamda iki günde bir ilişki yapıyorum şansa bırakmamak için belki alırım ama teşekkür ederim canımCanım akintiyi takip et çamaşırını ıslak hissi baya oluyorsa bil ki 1-2 güne pik yapacak ovulasyon testin yoksa gün aşırı devam et eğer alabilirsen yarın eczaneden 4lu paketlerden al takip yap bu önümüz de ki günleri
O zaman bugünüde değerlemdirmeli miyim canım yoksa yarın yapsam yeterli mi dün oldu iki günde bir yapıyorum adetimin sonundan beri bir dolu bir boşağrı varsa ya çatladı ya da bir iki saate çatlayacak demek oluyor bende, ben ağrım olduğu an değerlendiriyorum iki aydır, ağrım varken pik çıkıyor test ama sabah uyandığımda hop silinmiş oluyor, ben bu ay sonrasını da değerlendirdim hatta üst üste
Ayy inşallah inşallahyaaa mutlaka haber ver kuzum mutlakaaaaaa inşallah minnoşumuz coşturmuştur betaları halay çekicez burda tey tey tey
Eşim şuan dalga geçiyor benimle yaa burda olduğumu biliyor napıyorsun sen diyor yok yumurtam çatladı mı çatlicak mı bence bir test yap bilmem ne diye dalga geçiyor gülmekten yıkıldım şuanKöyün çeşmesi mi diyor benim ki de
canım yarın da yapabilirsin bence test tamamen silinmeye yakın olunca da öneriyor bir gebenin günlüğü, sen test kullanmıyorsun sanırım ama ağrından hesap edersek şu an en şiddetli haliyse test yapsan pik görürdün muhtemelen, gece çatlar yumurtan diye tahmin ediyorum 24-36 saat yaşadığına göre yarın da hala vakit oluyor ki öncesini değerlendirmişsin dünkü ilişkiden gelen spermler de vardır zaten içeride bir tanesi gidebilse yeterO zaman bugünüde değerlemdirmeli miyim canım yoksa yarın yapsam yeterli mi dün oldu iki günde bir yapıyorum adetimin sonundan beri bir dolu bir boş
Ayy inşallah canım ya çok teşekkür ederim kocam yaşanmadı çünkü ce evet kasık ağrım şiddetlendi biraz bu ay için ümitlendim bi an böyle olunca inşallah tutarcanım yarın da yapabilirsin bence test tamamen silinmeye yakın olunca da öneriyor bir gebenin günlüğü, sen test kullanmıyorsun sanırım ama ağrından hesap edersek şu an en şiddetli haliyse test yapsan pik görürdün muhtemelen, gece çatlar yumurtan diye tahmin ediyorum 24-36 saat yaşadığına göre yarın da hala vakit oluyor ki öncesini değerlendirmişsin dünkü ilişkiden gelen spermler de vardır zaten içeride bir tanesi gidebilse yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?