• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Valla varya o iki damlacık kanı görmesem aklımda yoktu. Eşlik eden şeyler vardı evet ama hepsine bir mantık buluyordum. Misal kasık ağrım vardı adet gelecek ondan diyorum, boğaz ağrıma, hava değişimi diyorum (gerçekten öyle de olabir yarın görürüz ) ama bu kasık ağrısı farklı bel kasık bacak aynı anda ssoldan vurmasa ve kanı görmesem ummazdim. Hayırlısı olsun be kuzum, ucmuyorum ben ayaklarım yere basıyor sakinim 😀
Pazartesi ye Bi test patlatalım ne dersinnnn

Yaaaa çok iyi şu sürpriz bebeklere bayılıyorum 😍😍😍😍 ne güzel gelmiş maşallah ona çok sevindim ❤️ inşsllah bu da hemen gelir😍

İnsallah teyzesi 🥰 2016 dan beri güzel dileklerini hiç esirgemedin benden 🎈🤍

Yok tertemiz aynı testlerim gibi 😂 ama sol kasık agri saplanmasi sabit gitmedi o. Sabah ateşim nasıl olur ola 😂
😂😂😂😂ama mantıklı degil mi canım ya adet olacak olsak ilişkiden sonra geliyor yani. Eeee temiz mi var mı birşey leke felan gelmedi demi. Vallahi ben sabah 7 de yaparım testi kangörmezsem kocayı işe postalar yaparım sen ne zamab yaparsın

Bu ay klomen kullandım doktor yumurtaları geliştirelim dedi kontrole gittiğimde 3 tane gelişmişti 21-17-16mm ilk ikisi sağda diğeri soldaydı çatlatma iğnesine gerek yok dedi cumartesi pazarı değerlendir dedi ve sağ bacağım ve sağ kasığımda sürekli bir batma oluyor

Bu ay klomen kullandım doktor yumurtaları geliştirelim dedi kontrole gittiğimde 3 tane gelişmişti 21-17-16mm ilk ikisi sağda diğeri soldaydı çatlatma iğnesine gerek yok dedi cumartesi pazarı değerlendir dedi ve sağ bacağım ve sağ kasığımda sürekli bir batma oluyor
Amin🙏İnşallah hepimize kasim Uğur getirir.
İnşallah canım belirtilerin güzel belirtiler inşallah vardır sanki var gibi hissettim sende, bu saydıklarından umarım vardır inşallah ❤️

Sistem kendisi bir topik oluşturmuş galiba ama ben de açarım belki bir kendim içime sindireyim💃🏼💃🏼 Alışamadım hala 🙈🙈🙈
Aç aç eğer Ağustos a kalırsam aynı topikte olamayacağız hoş ben oraya da uğrarım yine siz önden gidiyor olacaksınız çünkümm 🤣🤣 sen zamanı gelince 2023 yaz anneleri diye aç olmadı buradan gelenler olarak Temmuz a yetisemesek bile orada toplasiriz 🥲🥲🥲💙

Aç aç eğer Ağustos a kalırsam aynı topikte olamayacağız hoş ben oraya da uğrarım yine siz önden gidiyor olacaksınız çünkümm 🤣🤣 sen zamanı gelince 2023 yaz anneleri diye aç olmadı buradan gelenler olarak Temmuz a yetisemesek bile orada toplasiriz 🥲🥲🥲💙
Aklımda tam olarak o var bekleyeyim olmadı 2023 yaz anneleri yapayım dağılırsak toplanırız😍😍😍 yaza kalmasın yazın hamilelik çekilmez diyorduk biz bi ara o geldi şimdi aklıma 😅😅😅😅

Valla varya o iki damlacık kanı görmesem aklımda yoktu. Eşlik eden şeyler vardı evet ama hepsine bir mantık buluyordum. Misal kasık ağrım vardı adet gelecek ondan diyorum, boğaz ağrıma, hava değişimi diyorum (gerçekten öyle de olabir yarın görürüz ) ama bu kasık ağrısı farklı bel kasık bacak aynı anda ssoldan vurmasa ve kanı görmesem ummazdim. Hayırlısı olsun be kuzum, ucmuyorum ben ayaklarım yere basıyor sakinim 😀
Ya benımde kremsı akıntılarım başladı ama dıyorum

😂😂😂😂ama mantıklı degil mi canım ya adet olacak olsak ilişkiden sonra geliyor yani. Eeee temiz mi var mı birşey leke felan gelmedi demi. Vallahi ben sabah 7 de yaparım testi kangörmezsem kocayı işe postalar yaparım sen ne zamab yaparsın
Canım sabah bizde herkes evde ama en erken ben kalkarım kalkar kalkmaz 8 gibi 8.30 gibi(dayanamazsın ateşe uyandığımda sabah 6da 😂) yapar ikinizi de etiketlerim minnoşlar 🥰 bu arada ilişkide göğüs hassasiyetim oldu🤔🤭 kan neyim de gelmedi 👏👏ay yatıyorum artık tutmayın beni 😂
Sabah etiketle beni he

Back