- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Pazartesi ye Bi test patlatalım ne dersinnnnValla varya o iki damlacık kanı görmesem aklımda yoktu. Eşlik eden şeyler vardı evet ama hepsine bir mantık buluyordum. Misal kasık ağrım vardı adet gelecek ondan diyorum, boğaz ağrıma, hava değişimi diyorum (gerçekten öyle de olabir yarın görürüz ) ama bu kasık ağrısı farklı bel kasık bacak aynı anda ssoldan vurmasa ve kanı görmesem ummazdim. Hayırlısı olsun be kuzum, ucmuyorum ben ayaklarım yere basıyor sakinim
Bu gibi durumlarda genelde hamile oluyoruz adetin ne zamanÇatlamanın 6. günü göğüs uçlarına dokunamıyorum ve göğüs ucumun etrafı sanki kabarmış çok açıyor. Kıyafet giyip çıkarmak işkence gibi
Hamile olanlar böyle belirtliler demişti inşallah hamişsindir canımÇatlamanın 6. günü göğüs uçlarına dokunamıyorum ve göğüs ucumun etrafı sanki kabarmış çok açıyor. Kıyafet giyip çıkarmak işkence gibi
Pazartesi ye Bi test patlatalım ne dersinnnn
Yaaaa çok iyi şu sürpriz bebeklere bayılıyorumne güzel gelmiş maşallah ona çok sevindim inşsllah bu da hemen gelir
ama mantıklı degil mi canım ya adet olacak olsak ilişkiden sonra geliyor yani. Eeee temiz mi var mı birşey leke felan gelmedi demi. Vallahi ben sabah 7 de yaparım testi kangörmezsem kocayı işe postalar yaparım sen ne zamab yaparsın
İnşallah. Çok istiyoruz temmuzda kimyasal gebelik geçirdim ilk defa böyle olunca paylaşmak istedimHamile olanlar böyle belirtliler demişti inşallah hamişsindir canım
7 veya 8 kasımBu gibi durumlarda genelde hamile oluyoruz adetin ne zaman
İnşallah vardır canım daha varmış batına daİnşallah. Çok istiyoruz temmuzda kimyasal gebelik geçirdim ilk defa böyle olunca paylaşmak istedim
Aminİnşallah vardır canım daha varmış batına da
Bu ay klomen kullandım doktor yumurtaları geliştirelim dedi kontrole gittiğimde 3 tane gelişmişti 21-17-16mm ilk ikisi sağda diğeri soldaydı çatlatma iğnesine gerek yok dedi cumartesi pazarı değerlendir dedi ve sağ bacağım ve sağ kasığımda sürekli bir batma oluyor
İnşallah canım belirtilerin güzel belirtiler inşallah vardır sanki var gibi hissettim sende, bu saydıklarından umarım vardır inşallahAminİnşallah hepimize kasim Uğur getirir.
Sabah etiketle beni heSöyle söyleyim yarın yaparım adet gelmezse pazar da yaparımhatta pazartesi de
Aç aç eğer Ağustos a kalırsam aynı topikte olamayacağız hoş ben oraya da uğrarım yine siz önden gidiyor olacaksınız çünkümmSistem kendisi bir topik oluşturmuş galiba ama ben de açarım belki bir kendim içime sindireyimAlışamadım hala
Aklımda tam olarak o var bekleyeyim olmadı 2023 yaz anneleri yapayım dağılırsak toplanırızAç aç eğer Ağustos a kalırsam aynı topikte olamayacağız hoş ben oraya da uğrarım yine siz önden gidiyor olacaksınız çünkümmsen zamanı gelince 2023 yaz anneleri diye aç olmadı buradan gelenler olarak Temmuz a yetisemesek bile orada toplasiriz
Ya benımde kremsı akıntılarım başladı ama dıyorumValla varya o iki damlacık kanı görmesem aklımda yoktu. Eşlik eden şeyler vardı evet ama hepsine bir mantık buluyordum. Misal kasık ağrım vardı adet gelecek ondan diyorum, boğaz ağrıma, hava değişimi diyorum (gerçekten öyle de olabir yarın görürüz ) ama bu kasık ağrısı farklı bel kasık bacak aynı anda ssoldan vurmasa ve kanı görmesem ummazdim. Hayırlısı olsun be kuzum, ucmuyorum ben ayaklarım yere basıyor sakinim
Canım sabah bizde herkes evde ama en erken ben kalkarım kalkar kalkmaz 8 gibi 8.30 gibi(dayanamazsın ateşe uyandığımda sabah 6daama mantıklı degil mi canım ya adet olacak olsak ilişkiden sonra geliyor yani. Eeee temiz mi var mı birşey leke felan gelmedi demi. Vallahi ben sabah 7 de yaparım testi kangörmezsem kocayı işe postalar yaparım sen ne zamab yaparsın
Sabah etiketle beni he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?