• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yaaa canımmm beeeeniiiimmmm hepimizin inşallah 😍🙏 Her şeyin hayırlısı güzeli kolayı sağlıklısı iyisi bizlerin olsun her daim. Ya teyzesi yer bile onuuuuu 😍 zaman hiphizli geçiyor valla ne ara buraya geldik eminim bir bakmisiz eğitimler listeler havalarda uçuşuyor olacak 🙈🙈🙈🤎 öyle tabii ki ya her şey hep onlar için Allah hepsine çok güzel temiz düzenli adaletli bir dünyada yaşamak ve güzel güzel büyümek nasip etsin 🐣🐣🐣💙💙💙
Aminnn kuzum amin🥰🥰🥰
pofuduk bacaklar ıssırıklarınıza amade olacaklar teyzesi🤪🤪🤪

Belki bir kaç güne gelir canım internetten baktım bir kaç gün önce belirtiler başlayabilirmiş bende de biraz kasık ağrım oldu geri gitti bende anlamadım bide belime bir iki sefer ağrı girdi o kadar eskiden yumurtlama dönemimde akıntım çok olurdu ama geçen ay hiç olmadı inşallah bu ay olur bakalım hayırlısı artık
Ayy hadi inşallah yumurtladigimi göreyim rahatlatır beni .umarım ondandır kasık ağrısı

Evet bebeğim ben hamilelik düşünüyorum diye gitmiştim rutin kan testi yaptırayım birde emzirme hakkında bilgi alayım diye tüm testler yapılmış beta hariç 😂 meğer baksa yada usg ye alsa hamile olduğum belli olacakmış doktordan 2 gün sonra bulantı ile öğrendim 🥰
Yaaaa çok iyi şu sürpriz bebeklere bayılıyorum 😍😍😍😍 ne güzel gelmiş maşallah ona çok sevindim ❤️ inşsllah bu da hemen gelir😍

Endişelenip de kendini strese sokma hiç. Aynısını önceki ay ben de yaşadım.İlk kez yumurtlama olmamıştı moralim bozuldu ama bu ay daha sakinim ovulasyon testlerinde bu sabah pik gördüm. Sana da tavsiyem stres yapıp süreci geciktirme. Bugünkü yumurtlamada hafif kasık ağrısı oldu başka da belirti yoktu.hatta dün testim bayağı silikti o yüzden bugün de pik görmeyi beklemiyordum bak atayım sana da
Aynı durum bende de var çok silik bugün. Yarına pik görmem lazım çok üzüldüm ama seninkini görünce umutlandım şimdi☺️

Evet canım peçeteyi ileriye itekledim baktım gelen var mı diye ama yok görmedim 😂😂 birde kocişim işten geldi yemegimizi yedik attım odaya söylemedim leke geldigini anladın orasını işte 😂😂deneme yaptım dedim adetse gelir ilişkiden sonra çok şükür temiz hiç bir şey yok
Sana bişi diyim mi az once ben de yaptım onu 😂😂😂 aklımıza neler sokuyoruz ya hiç iyi örnek olmuyoruz birbirimize 😂😂😂 ben dün reddettim benimkini yarın yaparız diye, bugün atacam ben de kocayı,gel bakım sen şöyle sen kimin oğlusun diyerek 😂
E şimdi bat ne zaman ? Bi de kaç gün geçti yumurtlamadan ❤
Valla kuzu bat i Pazar bekliyordum, yumurtlama Ekimin 20 si gösteren uygulamaya güveniyorum. Yani 8. Gün oluyor sanırım zaten 21 Ekimde de ilişki olmuştu. Sonraki gün doğumgünümdü bana hediye vermişti önden 😂😂😂😂

Ağustos ayında küçük bi şey ultrason da dahiliye görmüştü ama önemsiz demişti önceden de olur du sonra sıradan kadınhastalkları muayenesinde doktor gitmiş derdi ama hiç leke falan olmazdı. En son ağustos üstüne de 2 regl geçti bilemiyorum 🥹
Yani kistten dolayı olmuş olabilir o durum bence bir kontrole git için de rahatlamış olur hem canım

Sana bişi diyim mi az once ben de yaptım onu 😂😂😂 aklımıza neler sokuyoruz ya hiç iyi örnek olmuyoruz birbirimize 😂😂😂 ben dün reddettim benimkini yarın yaparız diye, bugün atacam ben de kocayı,gel bakım sen şöyle sen kimin oğlusun diyerek 😂

Valla kuzu bat i Pazar bekliyordum, yumurtlama Ekimin 20 si gösteren uygulamaya güveniyorum. Yani 8. Gün oluyor sanırım zaten 21 Ekimde de ilişki olmuştu. Sonraki gün doğumgünümdü bana hediye vermişti önden 😂😂😂😂
6 günde yerleşme olsa olur mu olur kizzz Allaahh haydi duaya ❤❤❤❤❤

Bu topiğimiz çok güzel, çok içten herkes, destekleriniz, teselle edişiniz, güzel sözleriniz insana çok iyi geliyor. Umarım hepimiz hamile kalırız ve aynı topikde göbişimizi bebişimizi birlikte büyütürüz çok istiyorum 😍🥰
Ayyy inşallah bende çok sevdim burayı topikte beraber olalım lütfen

Valla varya o iki damlacık kanı görmesem aklımda yoktu. Eşlik eden şeyler vardı evet ama hepsine bir mantık buluyordum. Misal kasık ağrım vardı adet gelecek ondan diyorum, boğaz ağrıma, hava değişimi diyorum (gerçekten öyle de olabir yarın görürüz ) ama bu kasık ağrısı farklı bel kasık bacak aynı anda ssoldan vurmasa ve kanı görmesem ummazdim. Hayırlısı olsun be kuzum, ucmuyorum ben ayaklarım yere basıyor sakinim 😀
6 günde yerleşme olsa olur mu olur kizzz Allaahh haydi duaya ❤❤❤❤❤

😂😂😂😂ama mantıklı degil mi canım ya adet olacak olsak ilişkiden sonra geliyor yani. Eeee temiz mi var mı birşey leke felan gelmedi demi. Vallahi ben sabah 7 de yaparım testi kangörmezsem kocayı işe postalar yaparım sen ne zamab yaparsın

Çatlamanın 6. günü göğüs uçlarına dokunamıyorum ve göğüs ucumun etrafı sanki kabarmış çok açıyor. Kıyafet giyip çıkarmak işkence gibi

Back