• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demekki cunku klomen vesaire ılaclarda eger catlamazsa kıste donusdu yazıyor hep kullanıcılar oyle okudum cok okuyorumda dusundukce burda mesaj okuyorum 😅
ben tüm yumurtlama donemini hissediyorum sancidan ölüyorum ama sonuç yok bari çektiğim acıya degse

Valla ben polıkıstık overım sanırım ılacsız yumurtlamam olmuyor hıc boyle hıssetmıyordum adetlerımı olurum ama saglıksız yumurtlama oluyor sanırım doktor bunu takıp etmedı dırek ılaca baslattı
ben tüm yumurtlama donemini hissediyorum sancidan ölüyorum ama sonuç yok bari çektiğim acıya degse

Valla ben polıkıstık overım sanırım ılacsız yumurtlamam olmuyor hıc boyle hıssetmıyordum adetlerımı olurum ama saglıksız yumurtlama oluyor sanırım doktor bunu takıp etmedı dırek ılaca baslattı
sağlıksız yumurta olduugnu nasil anladi

slm kızlar benimde 2.ayım klomen+ovitrelle....iğnenin 3.günündeyim daha..hayırlısı olsun bakalım.:KK200:

Merhaba arkadaslar bende bu ay femara ve ovitrella kullandım iğnemi kasım ayının besınde oldum merakdan öleceğim vallahi az once ıdrar testı yaptım tek cızgı sanırım ıgnenın etkısı gecmıs hala etkısı vardır dıye dusunuyordum varmı benım gıbı gün sayan😄😊
ben varim gün sayann 🙈bnde 6 kasimda ignemi oldm . beklemek cok stresli dusunmek istemiyrm ama elimde olmuyor.2. ayim bu . asagi yukari herkes ayni zamnda igne olmus. insalah hepimiz guzel haberi aliriz 🙏🙏🙏🙏🙏

Back