Hayırlısı olsun canım, bebişlerimiz en güzel zamanda gelsinCanim benimde 13.gune kadar hep pozitif cikti ama regl oldum
Haklısın canım, kendime söz vermiştim test yapmayacaktım ama dayanamadımEvet canım ama 10. Gün çıkması normal olabilir hcg var çünkü iğnenin içinde 12 ya da 13. Kan ver garanti olsun kafan rahat eder canm benm 9. Gün 1.1 Di 12. Gün 0.2 çıktı ☹
ben adet oldumKızlar ne durumdasınız, güzel haberler verin inşallah
Kaçıncı günün canım. Pes etmek yok bidahaki aya umutlar inşallah.ben adet oldum
Benim ovu testi hala koyu iğneden sonraki 15. Gün bugün ama hcg de çizgi var mı yokmu ayırt edemedim. Çözemedim bişey bu iştenKızlar ne durumdasınız, güzel haberler verin inşallah
buugn oldum yumurtlamadan 14gunsonraKaçıncı günün canım. Pes etmek yok bidahaki aya umutlar inşallah.
Iyi gunler canim bende 4 kasimda catlatma ignesi oldum 1hafta sonra kasik ve gogus ağrılarım çok fazlaydı dayanamayıp evde test yaptım 20.gün-de 2.cizgi silik çıktı cuma doktoruma gittim rahim duvarın kalınlaşmış gebelik olabilir dedi dün tekrar evde test yaptım ve ilkine göre ikinci cizgi baya koyudu çok fazla ikilemde kaldım Bn de Insallh yarın herşeyim belli olcak Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinMerhaba arkadaşlar kasım ayinda klomen ve catlatma ignesi kullananlar olarak burada iletisimde olalim. Kimler ignenin kaçıncı gununde ? Benim 6.günüm ve dört gözle bekliyorum. Insallah bebeklerimize kavuşuruz.
Hayırlısı olsun canım, inşallah sonraki ay olurben adet oldum
aminHayırlısı olsun canım, inşallah sonraki ay olur
Iyi gunler canim bende 4 kasimda catlatma ignesi oldum 1hafta sonra kasik ve gogus ağrılarım çok fazlaydı dayanamayıp evde test yaptım 20.gün-de 2.cizgi silik çıktı cuma doktoruma gittim rahim duvarın kalınlaşmış gebelik olabilir dedi dün tekrar evde test yaptım ve ilkine göre ikinci cizgi baya koyudu çok fazla ikilemde kaldım Bn de Insallh yarın herşeyim belli olcak Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Benim ovu testi hala koyu iğneden sonraki 15. Gün bugün ama hcg de çizgi var mı yokmu ayırt edemedim. Çözemedim bişey bu işten
Yaptırdım ama daha sonucun cikmadi pazartesi nasipse belli olcak en sonki testim bu sekildeYüksek ıhtımal hamılesınız kan testı yaptırın sagsaglım kucagınıza alın ınsallah
Yaptırdım ama daha sonucun cikmadi pazartesi nasipse belli olcak en sonki testim bu sekilde
Canım kan sonucun nasıl çıktı bugünkü?Bugunki kan sonucum iğnemin 19 günü
Canım kan sonucun nasıl çıktı bugünkü?
Canım ağrıların nasıldı çok mu fazlaydı.?Iyi gunler canim bende 4 kasimda catlatma ignesi oldum 1hafta sonra kasik ve gogus ağrılarım çok fazlaydı dayanamayıp evde test yaptım 20.gün-de 2.cizgi silik çıktı cuma doktoruma gittim rahim duvarın kalınlaşmış gebelik olabilir dedi dün tekrar evde test yaptım ve ilkine göre ikinci cizgi baya koyudu çok fazla ikilemde kaldım Bn de Insallh yarın herşeyim belli olcak Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Maşallah canım çok güzel, benim de 12. günümdü, kan verdim bugün 1.38 çıktı, yok malesef272 cıktı carsamba 47 idi
canım üzülme diğer aylar yeni bir umut olur inşallah. 12.günde belli oluyor mu? benim de 10.günüm de kararsızım 12de mi 14de mi test yapsam?Maşallah canım çok güzel, benim de 12. günümdü, kan verdim bugün 1.38 çıktı, yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?