• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
genelde 1 hafta için iğne etkisi diyorlar ama. Sizce yapmalı mıyım?İlk iğnem olduğu için tecrübesizim ve haliyle sabırsızım :KK43:
benum de ilkti 1hafta. s onra geldedi doktor betahcg bakti Yok dedi gerçkten de yok bugün adetoldum

benum de ilkti 1hafta. s onra geldedi doktor betahcg bakti Yok dedi gerçkten de yok bugün adetoldum
anladım canım hayırlısı diğer ay yeni bir umut ki zaten bu tedavide ikinci de başarı oranı daha yüksek diyorlar

anladım canım hayırlısı diğer ay yeni bir umut ki zaten bu tedavide ikinci de başarı oranı daha yüksek diyorlar
benim zaten catliyridu ogun doktor yumurta görünce buolgunlamis catltatalim garantileydim dedi ama dollenmeolmadi diğer ay kendigilinden denicem.igne vurdurnucm

Kızlar 16 sında çatlatma iğnesi ve ilişki oldu+18 aşılama oldum bugün iğnenin vurulduğu günü saymazsam 11 gün oldu gebelik testim silik çizgi çıkıyor güvenmeli miyim sonuca

Kızlar bende goguslerde hıc bır degısıklık yok ama acayıp derecede sol kasıgım agrıyor bugun karnımada yayıldı o agrı gece ates basıyor zaten tavan ıgneden mı yoksa hamiş olabilirmiyim test yapmaya korkuyorum dıyoruz ya hepımızde degısık bı duygu ya:KK42::KK42::KK42:

Back