• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme kuzum Allah hayırlı zamanı beklıo demekki sana hayırlı olucak vakitte hayırlı evlat nasip etsin inş dualarım isteyen herkesle seninle🙏
Allah razi olsun canim insallah bakalim daha yaşım genc olur illa ki üzülmüyorum kimyasal olmadi en azindan kimyasal da hayal kırıklığı oluyor insana umarim sizinkiler düşmez

Kızlar bugün iğne olan günü sayarsak 13. Gün lh testim böyle sizce umut var mı? 15743383451544096248460556144660.jpg

Var gıbı gebelık testı dene bence canım 13 gun genelde cıkar ama ıgne gununu sayma bugun cıkmasada yarın cıkar yap bıze yaz ıns hamılesındır
İğne gününü saymazsak 12 oluyo o zaman canım. Tam 1 senedir bekliyoruz bir kaybım var. İnşallah vardır gebelik. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla hayırlı doğru zamanda. Hcg için sabah ilk idrar diyolar ya ben de sabah yapmamıştm sonra içim rahat etmedi lh yaptm böyle koyu çıktı ben de heyecanlandım tabi ama yine de beklemekte fayda var. Yarın mı yapayım o zaman hcg

Son düzenleme:
Bence yap canım ınsallah cıkar
İğne gününü saymazsak 12 oluyo o zaman canım. Tam 1 senedir bekliyoruz bir kaybım var. İnşallah vardır gebelik. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla hayırlı doğru zamanda. Hcg için sabah ilk idrar diyolar ya ben de sabah yapmamıştm sonra içim rahat etmedi lh yaptm böyle koyu çıktı ben de heyecanlandım tabi ama yine de beklemekte fayda var. Yarın mı yapayım o zaman hcg

Back