• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorcam benim biliuorsunuz catlamadan sonra kandegerim dusuktu doktor hamile degilain dedi beim şimdi adete 5gün var ve vücut isim çok yüksek sizce neden catlama ignesinin etkisi mi

canım hayırlı olsun baya belirgin çıkmış maşallah :dua: iğneden sonra nasıl değerlendirdiniz birde kaç yumurtan vardı kaç mm olmuşlardı????
Canım yumurta kac mm bilmiyorum sadece 1 tane cok güzel gelişmiş Bi yumurtam oldugunu biliyorum ignenin vurulduğu aksamı degerlendirdik ertesi gün boş diger gün tekrar degerlendirdik böyle böyle 3 4 günü tamamladık iğnenin10. Günden itibarende idrar testinde xıkmaya basladı

Hamile olanlari tebrik ediyorum insallah saglikla kucaginiza alirsiniz🙏🙏 benim ignemin 12.gunu. Bata 5 kaldi. 3 gundur inanilmaz bir gazim var. siskinlikle birlikte. Daha once de 3 kez igne oldum ama hic gaz yapmamisti. Umutlanmak istemiyorum ama bir yandan da test yapmak istiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin🤲🏻

Hamile olanlari tebrik ediyorum insallah saglikla kucaginiza alirsiniz🙏🙏 benim ignemin 12.gunu. Bata 5 kaldi. 3 gundur inanilmaz bir gazim var. siskinlikle birlikte. Daha once de 3 kez igne oldum ama hic gaz yapmamisti. Umutlanmak istemiyorum ama bir yandan da test yapmak istiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin🤲🏻
Canim test yap bakalim gaz bendede vardi ama olmadi

Back