- 27 Haziran 2019
- 586
- 432
- 23
14. 15. Gün ideal kan vermek için varsa cıkıo zatenBende 10.gun vermistim 7.95ciktiydi bugun 2 gun oldu ama vermicem biraz zaman gecsin diyorum cuma veriyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. 15. Gün ideal kan vermek için varsa cıkıo zatenBende 10.gun vermistim 7.95ciktiydi bugun 2 gun oldu ama vermicem biraz zaman gecsin diyorum cuma veriyim
canım hayırlı olsun baya belirgin çıkmış maşallah iğneden sonra nasıl değerlendirdiniz birde kaç yumurtan vardı kaç mm olmuşlardı????14. 15. Gün ideal kan vermek için varsa cıkıo zaten
Ya diğer aya inşllahKızlar malasef hamile degilmisim bugun kan verdim sonuc 3 çıktı. Insallah sizin ki yukselir
Günaydın cnm bugün akşam 5 de tekrarlicam en az 48 saat gecmesi gerekmiş
Efif00 tekrar test yaptım böcüküm duruyormu diye kuzu gibi yatıo maşallah
Üzülme kuzum Allah hayırlı zamanı beklıo demekki sana hayırlı olucak vakitte hayırlı evlat nasip etsin inş dualarım isteyen herkesle seninleKızlar malasef hamile degilmisim bugun kan verdim sonuc 3 çıktı. Insallah sizin ki yukselir
Canım yumurta kac mm bilmiyorum sadece 1 tane cok güzel gelişmiş Bi yumurtam oldugunu biliyorum ignenin vurulduğu aksamı degerlendirdik ertesi gün boş diger gün tekrar degerlendirdik böyle böyle 3 4 günü tamamladık iğnenin10. Günden itibarende idrar testinde xıkmaya basladıcanım hayırlı olsun baya belirgin çıkmış maşallah iğneden sonra nasıl değerlendirdiniz birde kaç yumurtan vardı kaç mm olmuşlardı????
Gebelik testi yaptınmı bugun yap bakalımKızlar birşey sorcam benim biliuorsunuz catlamadan sonra kandegerim dusuktu doktor hamile degilain dedi beim şimdi adete 5gün var ve vücut isim çok yüksek sizce neden catlama ignesinin etkisi mi
Canım naptın verdinmi kan ben verdim 116 dan 546 cıkmış cok güzel yükselmiş degfr cok şükür salı kesiyi görmeye gidicezBende bırazdan vercem hayırlı haberler ınsallah
Yapmadım test yok elimde sanmiyorun zatenGebelik testi yaptınmı bugun yap bakalım
Canim senin süreç nasıl ilerlediCanım naptın verdinmi kan ben verdim 116 dan 546 cıkmış cok güzel yükselmiş degfr cok şükür salı kesiyi görmeye gidicez
Canım naptın verdinmi kan ben verdim 116 dan 546 cıkmış cok güzel yükselmiş degfr cok şükür salı kesiyi görmeye gidicez
İnş cnm haber etMasallah sonucum cıkmadı daha benden guze sonuc alırım ıns
İnş cnm haber et
Hayırlı olsun canım saglıkla büyüsün inş 2 gün sonra bidaha yaptırCanım benım sonucum da 47 cıkdı ıkı gun once 19 du
Hayırlı olsun canım saglıkla büyüsün inş 2 gün sonra bidaha yaptır
Canim test yap bakalim gaz bendede vardi ama olmadiHamile olanlari tebrik ediyorum insallah saglikla kucaginiza alirsiniz benim ignemin 12.gunu. Bata 5 kaldi. 3 gundur inanilmaz bir gazim var. siskinlikle birlikte. Daha once de 3 kez igne oldum ama hic gaz yapmamisti. Umutlanmak istemiyorum ama bir yandan da test yapmak istiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin