Allah razi olsun canim insallah bakalim daha yaşım genc olur illa ki üzülmüyorum kimyasal olmadi en azindan kimyasal da hayal kırıklığı oluyor insana umarim sizinkiler düşmezÜzülme kuzum Allah hayırlı zamanı beklıo demekki sana hayırlı olucak vakitte hayırlı evlat nasip etsin inş dualarım isteyen herkesle seninle
Erken gebelik testi mi yapsam acaba yoksa kan mi direkt?Canim test yap bakalim gaz bendede vardi ama olmadi
Direk kan ver bence testlerle ugrasma derim ben kac gundur silik cizgi goruyodum var dedik ama deger düştü o yuzden direk kan ver kesin sonuc neyse öğrenErken gebelik testi mi yapsam acaba yoksa kan mi direkt?
Direk kan ver bence testlerle ugrasma derim ben kac gundur silik cizgi goruyodum var dedik ama deger düştü o yuzden direk kan ver kesin sonuc neyse öğren
Gözünaydın canmm darısı bize belrtn varmydııCanım naptın verdinmi kan ben verdim 116 dan 546 cıkmış cok güzel yükselmiş degfr cok şükür salı kesiyi görmeye gidicez
Belirti olmadan zaten testte cıktıGözünaydın canmm darısı bize belrtn varmydıı
Belirti olmadan zaten testte cıktısuanda var tabi sık idrar gögüs acısı gaz
Kızlar bugün iğne olan günü sayarsak 13. Gün lh testim böyle sizce umut var mı? Eki Görüntüle 2557221
İğne gününü saymazsak 12 oluyo o zaman canım. Tam 1 senedir bekliyoruz bir kaybım var. İnşallah vardır gebelik. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla hayırlı doğru zamanda. Hcg için sabah ilk idrar diyolar ya ben de sabah yapmamıştm sonra içim rahat etmedi lh yaptm böyle koyu çıktı ben de heyecanlandım tabi ama yine de beklemekte fayda var. Yarın mı yapayım o zaman hcgVar gıbı gebelık testı dene bence canım 13 gun genelde cıkar ama ıgne gununu sayma bugun cıkmasada yarın cıkar yap bıze yaz ıns hamılesındır
İğne gününü saymazsak 12 oluyo o zaman canım. Tam 1 senedir bekliyoruz bir kaybım var. İnşallah vardır gebelik. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla hayırlı doğru zamanda. Hcg için sabah ilk idrar diyolar ya ben de sabah yapmamıştm sonra içim rahat etmedi lh yaptm böyle koyu çıktı ben de heyecanlandım tabi ama yine de beklemekte fayda var. Yarın mı yapayım o zaman hcg
asilama can yakiyor mu ?Dün aşılama oldum canım 15 gün bekliycez artık
Yok canım iki dakka da oluyor. Muayene den bile kolay.asilama can yakiyor mu ?
Kaçıncı gün kan verdin canımDirek kan ver bence testlerle ugrasma derim ben kac gundur silik cizgi goruyodum var dedik ama deger düştü o yuzden direk kan ver kesin sonuc neyse öğren
Asilama gebeligi artırıcı yolmuKaçıncı gün kan verdin canım
Canım ben uzun zamandır uğraşıyorum olmayınca aşılamaya geçtik. Hamile kalma şansını bir tık arttırıyorAsilama gebeligi artırıcı yolmu
inşallah olur nasilyapiliyirCanım ben uzun zamandır uğraşıyorum olmayınca aşılamaya geçtik. Hamile kalma şansını bir tık arttırıyor
Yumurta geliştirici iğne verdi vurdum. Ultrasonla kontrol etti gelişince çatlatma iğnesi vuruldum iki gün sonrada aşılama yapıldıinşallah olur nasilyapiliyir
asilama nasil oldu iste onu anlayamadım ilaç ve igneyi anladimYumurta geliştirici iğne verdi vurdum. Ultrasonla kontrol etti gelişince çatlatma iğnesi vuruldum iki gün sonrada aşılama yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?