Elif bu testler kacinci günün. Birde test markasi ne?Test yaptınmı canım daha ıkıncı resım bı kac saat sonra
Elif bu testler kacinci günün. Birde test markasi ne?
Anladm canim testlerin koyulasmis ne guzel umarim benimkide boyle olurLaboquıck marka ve kasımın besınde vurdum iğneyi canım
Anladm canim testlerin koyulasmis ne guzel umarim benimkide boyle olur
Canım baya koyulaşmış hadi bakalım güzel haberler duyalım inş iki gün sonra kanı tekrarla kesinleşirTest yaptınmı canım daha ıkıncı resım bı kac saat sonra
Canım baya koyulaşmış hadi bakalım güzel haberler duyalım inş iki gün sonra kanı tekrarla kesinleşir
Günaydın cnm bugün akşam 5 de tekrarlicam en az 48 saat gecmesi gerekmişSaol canım ınsallah sen naptın tekrarladınmı kan testını
Igneden sonra kacinci gun kuzum bendr boyle koyu gorcemmi yaaa
İnş görürsün canım inş bugun 16. Gün ben gördüm ama içimde korkuIgneden sonra kacinci gun kuzum bendr boyle koyu gorcemmi yaaa
Senin 12.gun silikmiydi canimİnş görürsün canım inş bugun 16. Gün ben gördüm ama içimde korku
Burda vardı bulup atayımSenin 12.gun silikmiydi canim
Tamam canım en iyisi hiç yapmamak o zamanCanim suan ovulasyon testi yaniltir. Catlayip catlamadigini igne vuruldugu icin anlayamazsin ignenin icinde hormon var yukseltir ve koyu cikartir. O yuzden ancak doktor ultrasonla bakarsa anlayabilir
Böyle yükleyebildim görebilecekmisin bak bakalımSenin 12.gun silikmiydi canim
Gördüm kuzum cok sagol benimde boyle silik umarim koyulasir 3 gundur silik hepBöyle yükleyebildim görebilecekmisin bak bakalım
Bugun 12.gün demi benimde öyleydi 3 gün hep silik 13.ve 14. Gün iyice koyulaştı sabret inş olucakGördüm kuzum cok sagol benimde boyle silik umarim koyulasir 3 gundur silik hep
Aynen kuzum igne gununu saymazsak 12.gun ve ben cizgi kaybolacak diyede korkuyorum valla ne zormus ya beklemesi kac gundur telef oldumBugun 12.gün demi benimde öyleydi 3 gün hep silik 13.ve 14. Gün iyice koyulaştı sabret inş olucak
Anlıyorum seni bende öyleydim hep bi stres ama hala bitmedi stresAynen kuzum igne gununu saymazsak 12.gun ve ben cizgi kaybolacak diyede korkuyorum valla ne zormus ya beklemesi kac gundur telef oldum
Bende 10.gun vermistim 7.95ciktiydi bugun 2 gun oldu ama vermicem biraz zaman gecsin diyorum cuma veriyimAnlıyorum seni bende öyleydim hep bi stres ama hala bitmedi stres14.gün kan vermişti cnm cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?