idrar testin nasil canm. belli mi czgi ?Aynen canim insallah o zamana adet olmam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrar testin nasil canm. belli mi czgi ?Aynen canim insallah o zamana adet olmam :)
Olmazsın canımAynen canim insallah o zamana adet olmam :)
Kızlar incirkuru kullanan var mi aranizdaDeğrlr naslll sizce
Belli canim bakalim yarin onemliidrar testin nasil canm. belli mi czgi ?
Sende durumlar nasil canim :)Olmazsın canım
Dün aşılama oldum canım 15 gün bekliycez artıkSende durumlar nasil canim :)
Oyyy daha yeni Allah sabirla bekletsin kuzum insallah hayirli haberler alirsin :)Dün aşılama oldum canım 15 gün bekliycez artık
cem aşılama nasıl bilgi veirirmisin surec nasilDün aşılama oldum canım 15 gün bekliycez artık
Amin inşallah canım. Allah razı olsunOyyy daha yeni Allah sabirla bekletsin kuzum insallah hayirli haberler alirsin :)
cem aşılama nasıl bilgi veirirmisin surec nasil
aşılamaya nasil karar verdiler3.gün gonal f başladım 6. gün kontrol 8.gün çatlatma iğnesi vuruldum . 10.gün aşılama yapıldı canım. Süre herkes de farklıymış. Normal de 12-15gün arasında oluyormuş. Yumurta gelişimine göre iğne dozunu arttırıp azaltıyorlar canım. Ben göbeğimden yaptım iğneyi
18 ay olmadı canım.doktor kendi dedi bi aşılama deniyelim dediaşılamaya nasil karar verdiler
hmm sorun tesbit ettilermi olnuyor diyemi denemek istediler18 ay olmadı canım.doktor kendi dedi bi aşılama deniyelim dedi
Canım tüm tahliller normalhmm sorun tesbit ettilermi olnuyor diyemi denemek istediler
hayırlısı olur inşallahCanım tüm tahliller normal
Amin canım inşallah hepimiz hamişizdirhayırlısı olur inşallah
İnş canım inş güzel haberler duyarız
Canim suan ovulasyon testi yaniltir. Catlayip catlamadigini igne vuruldugu icin anlayamazsin ignenin icinde hormon var yukseltir ve koyu cikartir. O yuzden ancak doktor ultrasonla bakarsa anlayabilirKızlar iğne gününü saymazsak 4.akşamım çatlatma iğnesinden sonra. Bu da biraz önce yaptığım ovulasyon testi. Çatlamış mı yumurta bu durumda sizce? Çünkü ilk yaptırdığım gün çok koyu pik olmuştu