- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
İNŞALLAH beraber güzel sonuçlar alırız canım. Birbimriiz dualarımıza katalımAramızdabir gun var canim bende 8 kasim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH beraber güzel sonuçlar alırız canım. Birbimriiz dualarımıza katalımAramızdabir gun var canim bende 8 kasim :)
hmm bnei 1haftada cagirdi.çatlayıp catlamadiginami bakacak
Insallah canim :) benim 6.gunden beri silik cizgi cikiyor bugun 9.gunum yine silik cikti bakalim üzülüyorum ama gercekten hamile kalmak istiyorum artik. Eminde olamiyorum bu silik cizgilere. 14.gun kan vericemİNŞALLAH beraber güzel sonuçlar alırız canım. Birbimriiz dualarımıza katalım
ay inşallah olur sizde kaşık sancisu varmi bende cift tarafli varInsallah canim :) benim 6.gunden beri silik cizgi cikiyor bugun 9.gunum yine silik cikti bakalim üzülüyorum ama gercekten hamile kalmak istiyorum artik. Eminde olamiyorum bu silik cizgilere. 14.gun kan vericem
Sol kasigim az agriyo ve sarı akintim varay inşallah olur sizde kaşık sancisu varmi bende cift tarafli var
bendede ilkdefa sari akinti oldu buugn demek ignenin etkisiSol kasigim az agriyo ve sarı akintim var
benmde solda 2 gundur bi agri war hatta bazen bacagima vuruyor agrisi.ve sari akinti igne vuruldgmdan beri war. sanirim ignenin etkisiSol kasigim az agriyo ve sarı akintim var
canm sen daha sonra test yaptn mi ?Benımde bel ce gogusler goguslerımın agrısı gotgıde cogalıyor sankı
canm sen daha sonra test yaptn mi ?
canm sen daha sonra test yaptn mi ?
Aksam uzerı yaptım canım bugün saat 16 dan sonra artık 12 gün oluyor
Kuzum hafif silik var 12.gunmu
Benim de karın ağrım vardı sabah şuan geçti ben de çatladımı diye düşünüyorum. Ovulasyon akıntım çok.bugün 11 de vurulcam iğneyiSlm kizlar bende bu gece 23.45 gibi catlatma ignemi vurulucam. Yumurtam dun 18.5mm di. Oglen akintim oldu acaba erkenmi catladi dun iliski oldu ama bugün ve yarin iliski yok pazartesi asilama olucak.eger erken catladiysa dünki iliskiyle olursa olucak. gecen ay 1tane catlama ignesi oldum catlamadilar sonra 1 tane daha vuruldum yine catlamayip kist oldular.insallah bu sefer çatlar yumurtam.
catladiginin belirtileri nelerdirBenim de karın ağrım vardı sabah şuan geçti ben de çatladımı diye düşünüyorum. Ovulasyon akıntım çok.bugün 11 de vurulcam iğneyi
Canım benim ovulasyon günlerimde pike yakın şeffaf yoğun akıntım oluyor. Kasık ağrım oluyor. Sonra da bir iki gün içinde akıntım kesiliyorcatladiginin belirtileri nelerdir
Benim de karın ağrım vardı sabah şuan geçti ben de çatladımı diye düşünüyorum. Ovulasyon akıntım çok.bugün 11 de vurulcam iğneyi
benim pazargecesi ovutestinde ciftcizgi gördüm PAzartesi doktor igneverdi bakalım çatlıyormu diye bakacazCanım benim ovulasyon günlerimde pike yakın şeffaf yoğun akıntım oluyor. Kasık ağrım oluyor. Sonra da bir iki gün içinde akıntım kesiliyor
Aksam uzerı yaptım canım bugün saat 16 dan sonra artık 12 gün oluyor