• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İNŞALLAH beraber güzel sonuçlar alırız canım. Birbimriiz dualarımıza katalım
Insallah canim :) benim 6.gunden beri silik cizgi cikiyor bugun 9.gunum yine silik cikti bakalim üzülüyorum ama gercekten hamile kalmak istiyorum artik. Eminde olamiyorum bu silik cizgilere. 14.gun kan vericem

Insallah canim :) benim 6.gunden beri silik cizgi cikiyor bugun 9.gunum yine silik cikti bakalim üzülüyorum ama gercekten hamile kalmak istiyorum artik. Eminde olamiyorum bu silik cizgilere. 14.gun kan vericem
ay inşallah olur sizde kaşık sancisu varmi bende cift tarafli var

Eklentiler

• 37AD476C-8D6A-450D-A8FB-A6BA9C285449.jpeg
    37AD476C-8D6A-450D-A8FB-A6BA9C285449.jpeg
    143,5 KB · Görüntüleme: 44
Slm kizlar bende bu gece 23.45 gibi catlatma ignemi vurulucam. Yumurtam dun 18.5mm di. Oglen akintim oldu acaba erkenmi catladi dun iliski oldu ama bugün ve yarin iliski yok pazartesi asilama olucak.eger erken catladiysa dünki iliskiyle olursa olucak. gecen ay 1tane catlama ignesi oldum catlamadilar sonra 1 tane daha vuruldum yine catlamayip kist oldular.insallah bu sefer çatlar yumurtam.

Slm kizlar bende bu gece 23.45 gibi catlatma ignemi vurulucam. Yumurtam dun 18.5mm di. Oglen akintim oldu acaba erkenmi catladi dun iliski oldu ama bugün ve yarin iliski yok pazartesi asilama olucak.eger erken catladiysa dünki iliskiyle olursa olucak. gecen ay 1tane catlama ignesi oldum catlamadilar sonra 1 tane daha vuruldum yine catlamayip kist oldular.insallah bu sefer çatlar yumurtam.
Benim de karın ağrım vardı sabah şuan geçti ben de çatladımı diye düşünüyorum. Ovulasyon akıntım çok.bugün 11 de vurulcam iğneyi

Benim de karın ağrım vardı sabah şuan geçti ben de çatladımı diye düşünüyorum. Ovulasyon akıntım çok.bugün 11 de vurulcam iğneyi

Aynen canim öglen benimde hafif bir agriyla beraber baya akinti geldi kafam karisti.iliskide yasak .esim bu gece yok yarin sabahi degerlendirsemmi bilemedim. Gece 23.00gibi ovu testi yapicam.

Back