Aynen canimyoksa 15gun sonra gel derdi
benmde hic agrim yok. yumurta catlarken olmustu sadece . snra hic olmadi ..olmadi mi diye bnmde aklima gelmiyor degil ama olumlu dusunmek istiyorumm.olumlu dusunelim
bence agri olmaması iyiİnsallah canım bebeklerımız bu ay bıze gelır ınsallah
bence agri olmaması iyi
bende hep oldu yumeutlamadna sonra hemde cifttarafli kasik sancisi sonuc siifr gebelikAma hep oluyor gebelıkdede deniyor
benimbusefer vajinam cok ağrıyorAma hep oluyor gebelıkdede deniyor
benimbusefer vajinam cok ağrıyor
neicin verdi bunlarigeçen hafta doktoro gittmiştim klomen ve inofolic vermişti bugün tekrar gittim 20cm ve 18cm yumurtam olmuş çatlatma iğnesi vurduldum 16 18 20 günleri değerlendirin dedi inofolic devam ett dedi
Aşılama mı yaptırıyorsunuzkızlar ben de bugün doktora gittim solda 19 mm sağda 20 mm iki tane yumurta oluşmuş doktor bu akşam çatlatma iğnesi vurdurun dedi. Yumurtaların boyutları normal mi sizce? İlk defa klomen kullandım bu ay ve ilk defa iğne olacağım hiç bilmiyorum o yüzden
Normal canim 19-22mm olduğunda catlatiliyor genelde. Insallah tutar :) benimde 19mm idikızlar ben de bugün doktora gittim solda 19 mm sağda 20 mm iki tane yumurta oluşmuş doktor bu akşam çatlatma iğnesi vurdurun dedi. Yumurtaların boyutları normal mi sizce? İlk defa klomen kullandım bu ay ve ilk defa iğne olacağım hiç bilmiyorum o yüzden
Yok klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi ilk tedavim bu ayAşılama mı yaptırıyorsunuz
Ayy inşallah canım hepimizinki tutsun inşallahNormal canim 19-22mm olduğunda catlatiliyor genelde. Insallah tutar :) benimde 19mm idi
amin inşallah pazartesi bnei kontrole cagirduKızlar ben de 9 kasımda çatlatma iğnesi vurundum sabırsızlanıyorum inşallah bebişlerimiz tutunur
Bana adet olmazsan 10 gün sonra olursan 4. Gün gel dedi. İğneden sonra bidaha çağırmadıamin inşallah pazartesi bnei kontrole cagirdu
Aramızdabir gun var canim bende 8 kasim :)Kızlar ben de 9 kasımda çatlatma iğnesi vurundum sabırsızlanıyorum inşallah bebişlerimiz tutunur
hmm bnei 1haftada cagirdi.çatlayıp catlamadiginami bakacakBana adet olmazsan 10 gün sonra olursan 4. Gün gel dedi. İğneden sonra bidaha çağırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?