Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen hafta doktoro gittmiştim klomen ve inofolic vermişti bugün tekrar gittim 20cm ve 18cm yumurtam olmuş çatlatma iğnesi vurduldum 16 18 20 günleri değerlendirin dedi inofolic devam ett dedi

canım ilk gittiğim hafta sol tarafımda bir yumurta vardı 9 cm dedi diğer tarafta birden çok var dedi polistikoverde olabilir dedi klomen ve inafoliccombi verdi cuma tekrar gel yumurtalarına bakıcaz dedi bugün gittim 9 cm olan 20 cm olmuş diğeride 18 cm olmuş çatlatma iğnesi vuralm dedi vurmasak kendi çatlamazmı dedim olur ama günleri kaçırabilirsiniz dedi ondan dolayı vuruldum bende canım

kızlar ben de bugün doktora gittim solda 19 mm sağda 20 mm iki tane yumurta oluşmuş doktor bu akşam çatlatma iğnesi vurdurun dedi. Yumurtaların boyutları normal mi sizce? İlk defa klomen kullandım bu ay ve ilk defa iğne olacağım hiç bilmiyorum o yüzden

Normal canim 19-22mm olduğunda catlatiliyor genelde. Insallah tutar :) benimde 19mm idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…