Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı günün yarın 😊var mı belirti
Ay ates basmasi oluyor bir anda. Özellikle geceleri yaniyor vücudum. Adet olacakmişim gibi hissediyorum. Afedersin gaz cok fazla var. İş yaparken felan bel agrim oluyor. Yarin catlatma ignemin 15. Gunu aşılamanin 14. Günü ateş basmasindan dolayi korktum asilamanin 11. Günü crp kan testi yaptirdim enfeksiyon olabilir diye. Cok sukur temiz cikti. Progestan kullanmaya devam ediyorum sende durumlar nasil bir ayrintili anlatsana😃

Kaçıncı günün yarın 😊var mı belirti
Dayanamayip asilamanin 11. Gunu erken gebelik testi yaptim hafif bir cizgi cikti sonra umutlanmayim diye bir daha da yapmadim

Eklentiler

• 20221208_173024.jpg
    20221208_173024.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 39
Ay ates basmasi oluyor bir anda. Özellikle geceleri yaniyor vücudum. Adet olacakmişim gibi hissediyorum. Afedersin gaz cok fazla var. İş yaparken felan bel agrim oluyor. Yarin catlatma ignemin 15. Gunu aşılamanin 14. Günü ateş basmasindan dolayi korktum asilamanin 11. Günü crp kan testi yaptirdim enfeksiyon olabilir diye. Cok sukur temiz cikti. Progestan kullanmaya devam ediyorum sende durumlar nasil bir ayrintili anlatsana😃
Seninle aynı benimde 8.9 günü ateş basması gögüslerde sızlama acı oldu hrp yatıyorum bugün bel ağrım oldu biraz arada karnıma kramp gşred gibi oluyor bende cumartesi test vermeyi düşünüyorum yarın mutlaka yaz bana sonucu hakkımda hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşşallah 😊

Kızlar benim adetim normalde 4 yada 5 gün sürüyor ve ben adet olmam gereken günden 1 gün önce oldum bugün 6. Günüm hala kahve rengi lekeler geliyor ve belim ağrıyor bugün içimden bir ses test yap dedi ve yaptım sonuç bu normal kaset testte hiç bişey çıkmadı ama prodoctorun erken gebelik testini yaptım bu çıktı anlayamadım ne yapmam gerekiyor ??????

Eklentiler

• C2FEAEB2-0155-41CA-AF9D-81FD32C5F7A7.jpeg
    C2FEAEB2-0155-41CA-AF9D-81FD32C5F7A7.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 52
Seninle aynı benimde 8.9 günü ateş basması gögüslerde sızlama acı oldu hrp yatıyorum bugün bel ağrım oldu biraz arada karnıma kramp gşred gibi oluyor bende cumartesi test vermeyi düşünüyorum yarın mutlaka yaz bana sonucu hakkımda hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşşallah 😊
Ay kramp ne tam olarak bilmiyorum ama sanki karnimda biseyler gurulduyor 😀 gaz sancisindan olabilir diye dusunuyorum aynen sonucu yazacagim mutlaka

Benimde 10.gün göğüs hassasiyeti ateş basma oldu 8.9 gün bugün sadece hafif bel ve karın ağrısı beklemedeyim
O ateş basmaları bende de oluyor ya. Normalde çok üşürüm gece bile çorapla yatarım bir kaç gündür gece ozellikle ateş basıyor çorabı çıkarıyorum uykumdan uyanıp.

Runam Runam senin ikinci işlem yapıldı mı nasıl geçti canım
Evet salı günü yapıldı.
Açıkcası eşimin verdiği örnek ilkine göre pek iyi değildi perhiz süresine uyulmadı neticede ama tabi hastanede aa cok iyi öncekinden bile guzel cıktı sonuçlar diye bizi ikna etmeye çalıştılar. Bir tık islem esnasında sancılı oldu şimdi bekleme sürecindeyim

Evet salı günü yapıldı.
Açıkcası eşimin verdiği örnek ilkine göre pek iyi değildi perhiz süresine uyulmadı neticede ama tabi hastanede aa cok iyi öncekinden bile guzel cıktı sonuçlar diye bizi ikna etmeye çalıştılar. Bir tık islem esnasında sancılı oldu şimdi bekleme sürecindeyim
Sen canını sıkma streste baya etkiliyor bu durumlarda. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel sonuclar alırız inşallah 🤲

Sagolasın amiin. Senin nasıl ilerliyor belirtiler var mı?
Benim güzel ilerliyor. Göğüslerim aşırı hassas ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir diye düşünüyorum. Özellikle geceleri çok ateş basıyor bugün de belim ağrımaya başladı. Sende var mı belirti ?

X