- 15 Ekim 2022
- 225
- 131
- Konu Sahibi Sebepsizcekapattim
Bende çikolata kisti felan vardi ondan yuksek basladilar ek takviye olarak da letu diye yumurta buyutme ilaci kullandirtti ilk 5 gunBen altı gün 75lik, sizinkinin yanında baya düşükmüşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çikolata kisti felan vardi ondan yuksek basladilar ek takviye olarak da letu diye yumurta buyutme ilaci kullandirtti ilk 5 gunBen altı gün 75lik, sizinkinin yanında baya düşükmüşş
Normalde bana da sıkışık gel dedi benim aşılama 11.30daydi ama 11de yaptilar bende sıkışık degildim o ara . Spermlerin rahimde daha hizli gecmesi icin sıkışık istiyoruz hastalari demişlerdi. Ama sıkışık olmasan da olur bende sıkışık değildimKızlar merhaba. Aşılamaya sıkışık mı gittiniz. Ben asistana sordum hayır dedi ama burada okuduğum kadarıyla sıkışık gidilmis siz neler yaptınız
Aminnnn hepimiz için inşallahHadi inşallah dualarım seninle canım haber ver mutlaka inşallah güzel haberler vermek nasip olur bizlere de benimde pazar günü evde test yapıcam pazartesi kan testi vericem hadi hayırlısı
Cevabın için teşekkür ederim ben de yarın 12de olacağım. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimizNormalde bana da sıkışık gel dedi benim aşılama 11.30daydi ama 11de yaptilar bende sıkışık degildim o ara . Spermlerin rahimde daha hizli gecmesi icin sıkışık istiyoruz hastalari demişlerdi. Ama sıkışık olmasan da olur bende sıkışık değildim
Ay hadi inşallah baaya bir çoğaldık umudumuzuu yitirmeyelim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin burdakilerin asilamasi inşallah tutar da ard arda güzel haberler veririzCevabın için teşekkür ederim ben de yarın 12de olacağım. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
İnsan kendisiyle aynı süreçte olanları görünce umutsuz olmuyorAy hadi inşallah baaya bir çoğaldık umudumuzuu yitirmeyelim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin burdakilerin asilamasi inşallah tutar da ard arda güzel haberler veririz
Ben 225 doz vurdum günlük. Bugün gittim kontrole her yumurtalıkta 6-7şer yumurta oluşmuş dedi doktor. Önce tüp bebeğe yönlendirdi ama ben dururum yok şuan dedim. Yarın gece çatlatma iğnesi yapıcam. Cuma günü asilamami yapicak. Doğru düşünüyorsun zaten bir anda büyüyorlar yumurtalar bir iki gün önce sonra ne fark eder75 doz vuruyordum hergün. Çokta düşük değil sanırım. Siz de doz kaçtı?
Çok belirgin bi ağrım olmadı. Böyle belli belirsiz özellikle sag kasığımda ara ara bi hareketlenme hissediyorum ama tam agrı da denmez ona.
Bir keresinde klomonde aynısı olmuştu ilk gittim 13 mm mi neydi bi kaç gün sonrasına 21 mm olmuştu sonucu olumlu olsun da bi kaç gün aksaması sıkıntı değil açıkcası
Siz de yarın gidecektiniz gidince bilgilendirin. Günlerimiz çok yakın birbirine inşallah sonucumuz da olumlu olur. Amiin
Sanki üç yumurtadan fazla olunca aşılama iptal ediliyor diye biliyordum. Sen de öyle bir durum olmamış ya da yanlış mı biliyorum bilmiyorum.Ben 225 doz vurdum günlük. Bugün gittim kontrole her yumurtalıkta 6-7şer yumurta oluşmuş dedi doktor. Önce tüp bebeğe yönlendirdi ama ben dururum yok şuan dedim. Yarın gece çatlatma iğnesi yapıcam. Cuma günü asilamami yapicak. Doğru düşünüyorsun zaten bir anda büyüyorlar yumurtalar bir iki gün önce sonra ne fark eder
Amin inşallah olumlu güzel sonuçlar alırız
Evet doğru biliyorsun genelde çoğu doktor üç yumurtadan fazla olunca yapmiyormus ama benim doktorum yapalım dedi. Devlet Hastanesinde tedavi görüyorum ben. Teşekkür ederim amin inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahSanki üç yumurtadan fazla olunca aşılama iptal ediliyor diye biliyordum. Sen de öyle bir durum olmamış ya da yanlış mı biliyorum bilmiyorum.
Günü de belli olmuş hayırlı olsun inşallah olumlu sonuclanır da daha fazla uğrasmazsın
Nerede tedavi görüyorsun bu arada özel mi devlet mi?
Bugün tekrar kontrole geldim 15e 18 iki yumurta büyümüş fakat iki günde bu kadar büyümesi saglıklı degil dedi doktor normalde cumaya aşılama demişti sonradan vazgecti kontrole gel yine dedi anlamadım bu sefer bişey. 13ten 18 cıkması cok mu anormal ki yumurtlamayı destekliyor diye avakodo falan tükettiğimde oldu.Evet doğru biliyorsun genelde çoğu doktor üç yumurtadan fazla olunca yapmiyormus ama benim doktorum yapalım dedi. Devlet Hastanesinde tedavi görüyorum ben. Teşekkür ederim amin inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Ben Diyarbakır dicle universitesinde tedavi görüyorum. Normalde gunde 1 mm yumurtaların büyümesi gerekiyor bilmiyorum neden öyle demiş. Yumurta sağlıklı olmayabilir belki ondandirBugün tekrar kontrole geldim 15e 18 iki yumurta büyümüş fakat iki günde bu kadar büyümesi saglıklı degil dedi doktor normalde cumaya aşılama demişti sonradan vazgecti kontrole gel yine dedi anlamadım bu sefer bişey. 13ten 18 cıkması cok mu anormal ki yumurtlamayı destekliyor diye avakodo falan tükettiğimde oldu.
Hangi devlet hastanesinde yaptırıyorsunuz?
Kizlar benim aşılama gününu sayarsak 6. Günümdeyim. Bel ve kasik agrisi cekiyorum karnim da baya sis ve gaz problemim var sizde boyle belirtiler var mi ya acaba sebebi nedir?Merhabalar. Kızlar ben aşılamaya bugün başladım. Aşılama dusunenler icin de fikir olsun diye yazıyorum. 1 hafta boyunca günde bir kez 150 ünite meriofert iğnesini göbekten vurulacağım. Ayni zamanda günde 2 defa da letu diye bir yumurta büyütme hapi verildi. Haftaya yani 24 Kasımda yumurtaliklarim büyümüş mü ona bakılacak ona göre yumurta catlatma ignesi vurulacagim. 23 kasimda eşle birliktelik diye de not düşüldü. haa bu arada bende çikolata kisti vardi sol yumurtaliklarim tamamen gitmiş sag temiz. Eşimin sperm testi normal. Var mi benim gibi yeni başlayan??? Neler yapmam gerekiyor?? Ekstra biseylere ihtiyac var mi???
Ben daha önce klomen kullanırken de senin gibi iki üç güne baya büyümüştü yumurtam doktor hiç öyle birşey dememisti. Avokado bebeğin tutunmasini kolaylaştırıyor diye duymuştum büyümesinde bir etkisi olur mu hiç bilmiyorum ki. Samsun kadın doğum Hastanesine gidiyorum ben. Sen özele mi gidiyorsun ?Bugün tekrar kontrole geldim 15e 18 iki yumurta büyümüş fakat iki günde bu kadar büyümesi saglıklı degil dedi doktor normalde cumaya aşılama demişti sonradan vazgecti kontrole gel yine dedi anlamadım bu sefer bişey. 13ten 18 cıkması cok mu anormal ki yumurtlamayı destekliyor diye avakodo falan tükettiğimde oldu.
Hangi devlet hastanesinde yaptırıyorsunuz?
Ben de 1 saat önce aşılama oldum, şuan sancıdan başka biseyim yok inşallah bugünden sonra ağrı sızı olmazKizlar benim aşılama gününu sayarsak 6. Günümdeyim. Bel ve kasik agrisi cekiyorum karnim da baya sis ve gaz problemim var sizde boyle belirtiler var mi ya acaba sebebi nedir?
Benimde üçüncü günüm çok fazla bel ağrım varKizlar benim aşılama gününu sayarsak 6. Günümdeyim. Bel ve kasik agrisi cekiyorum karnim da baya sis ve gaz problemim var sizde boyle belirtiler var mi ya acaba sebebi nedir?
Ay niye böyle oldu ki yumurta mi catladi naptiBenimde üçüncü günüm çok fazla bel ağrım var
Klomenle yaptıklarında da bi kere olmuştu doktor hiç sıkıntı yapmamıştı aksine cok iyi büyümüş falan demişti. Devlet hastanesinin sıkıntısı bu sürekli farklı farklı doktorlara denk gelmek.Ben daha önce klomen kullanırken de senin gibi iki üç güne baya büyümüştü yumurtam doktor hiç öyle birşey dememisti. Avokado bebeğin tutunmasini kolaylaştırıyor diye duymuştum büyümesinde bir etkisi olur mu hiç bilmiyorum ki. Samsun kadın doğum Hastanesine gidiyorum ben. Sen özele mi gidiyorsun ?
Çatlatma iğnesinin etkileri de söylediklerinizle çok benzer. İlk aşılamamda aşırı gaz ve kasık agrıları olmuştu bende de ama Gebelik oluşmuşsa onun da etkileri olabiliyor bu belirtilerKizlar benim aşılama gününu sayarsak 6. Günümdeyim. Bel ve kasik agrisi cekiyorum karnim da baya sis ve gaz problemim var sizde boyle belirtiler var mi ya acaba sebebi nedir?
Aynen devlet hastanesinde en büyük sıkıntı aynı doktoru tekrar bulamamak. Ben 2 sene gittim geldim başta doğru düzgün bir adım bile atamadım tedavi için. Benim şansım teyzem gittiğim hastanede çalışıyor. Ondan yardım istedim randevulari felan o ayarlıyor. Yoksa tedaviye bile başlayamazdim belkide . İstanbul buradan daha da yoğundur randevu bulman zor olur. İnşallah sorunsuz bir şekilde yapar aşılamanı Rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallahKlomenle yaptıklarında da bi kere olmuştu doktor hiç sıkıntı yapmamıştı aksine cok iyi büyümüş falan demişti. Devlet hastanesinin sıkıntısı bu sürekli farklı farklı doktorlara denk gelmek.
Avakado Yumurtlama zamanıda yenmesi tavsiye ediliyor kaliteyi de arttırdıgı için.
İstanbuldayım ben ümraniye egitim arastırmada yaptırıyorum.
Cumaya kadar çatlamazsa umarım aşılama yapılabilir