Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Benim pazartesi kontrol. Güzel haberlerle gel inşallah. 🤲🏻 Sen iğneleri akşam mı yapıyosun?
Evet akşam 18-21 arası yaptır dediler kalçadan yaptırıyorum Allahtan yakında hastane varda hemen gidip geliyorum .Sen sabahları mı yapıyorsun ?Benim önceki tedavimde de akşamdan yapıyordum ama o zaman gonalf 225 göbekten kullanıyordum

Evet akşam 18-21 arası yaptır dediler kalçadan yaptırıyorum Allahtan yakında hastane varda hemen gidip geliyorum .Sen sabahları mı yapıyorsun ?Benim önceki tedavimde de akşamdan yapıyordum ama o zaman gonalf 225 göbekten kullanıyordum
Ben göbekten yapıyorum gonalf 225 merional 150 senin menapour muydu?

Evet evet 300 olur öyle. Ben de 75lik 2 merionali 2 toz 1 su yapıyorum.
Geçen sefer 225 çekip öyle yapıyordum gonalf i.Bu sefer 300 menagon verdi .Geçen seferde başta 17-18 folikül görmüştü doktor irili ufaklı .Ama 11 tane toplanıp 10 tane olgun çıktı .Bakalım bu sefer ne olacak ?Her doktorun uygulaması farklı , sanırım benim folikülerin hepsi aynı anda büyüyemiyor

merve merve Mervoşumm nasilsın canim :KK3: 5 gundur yoktum vakit buldukcq giriyorum siteye, igneler nasıl gidiyor 🙈
Yarın ikinci randevum var dün kese için gittim ama kan ikiye katlamamış. Keseye benzer şeyler gördüğünü söyledi takip edicez dedi.😐
Hayırlı haberler alırsin insallah 🙄😔

Kaç kaç çıktı kanlar?
9.gün 791 12.gün 1537 çıktı
Farklı labaratuvarlarda farklı saatlerde yapıldı ama arada 3 gün olunca doktor da tatmin olmadı ben de.
Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi.

X