- 13 Ocak 2020
- 44.605
- 168.082
- 33
Daha hala çok var canım. 2 aralık randevu. Tabi önce gelirse koşacam hastaneye.Geri sayım başlamış desene hakkında hayırlısı olsun merve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha hala çok var canım. 2 aralık randevu. Tabi önce gelirse koşacam hastaneye.Geri sayım başlamış desene hakkında hayırlısı olsun merve
Sağlıkla kavuşursun inşallahDaha hala çok var canım. 2 aralık randevu. Tabi önce gelirse koşacam hastaneye.
Hepimiz inşallah bakalım. Senin test ne zamanaydı?Sağlıkla kavuşursun inşallah
Cumartesi inşallah adet sancıları başladı panik de başladı bendeHepimiz inşallah bakalım. Senin test ne zamanaydı?
Oh çok şükür canım ya çok sevindim ikiz mi belli miCanım yazdım aslında ama sen görmedin demekki şuan hamile gözüküyorum allahtan bişey olmazsan en son ki değerim 153 çıktı
Annelik endişelerine dahil bunlar da. İnşallah senle olsunlar.Cumartesi inşallah adet sancıları başladı panik de başladı bende
Bişi kalmamış2 hapım daha kaldı canım.
Yazık tedaviler boşa gitmişBizim hastanede oldu ya 2 opu iptal edildi. Ama testi yapsalar baştan çok erken olur insanlar durmuyo ki geziyo.
Sorma ben de çok korkuyorum elimden geldiğince daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.Yazık tedaviler boşa gitmiş
Bu arada covit testim çıkmış Negatif çok şükür.. dikkat canım dışarı çıkmamaya çalışSorma ben de çok korkuyorum elimden geldiğince daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.
Canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına da alırsınCanım dün kanamam oldu hastaneye gittim kan verdim 88 çıktı artık takip edeceğiz şuan hamile gözüküyorum
Amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz buraya güzel haberler yazarız
Ay çok sevindim canım Allah uzak etsin.Bu arada covit testim çıkmış Negatif çok şükür.. dikkat canım dışarı çıkmamaya çalış
Tek canım büyük ihtimalle. Allah razı olsun rabbim sizlerde nasip etsinOh çok şükür canım ya çok sevindim ikiz mi belli mi
Canım inşallah Allah razı olsun rabbim sizlerde nasip etsinCanım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Biz arisutu polen hurma incir ceviz havuç yumurta hergun yemeye çalıştık birde ben arada avakado yedim faydalı deniyorKızlar belki konusulmıştır bilemiyorum göremedim ama tüp bebek öncesi doğal olarak neler kullandınız yediniz içtiniz hem eşinz hemde kendiniz için
Herşey yolundadır inşallah Allah'ın izniyleCumartesi inşallah adet sancıları başladı panik de başladı bende
Canım ben 5000 alayım. Sen de anasayfada da paylaş istersen yardımcı olurlar mutlaka. Bizim dua grubunda da sorarız yardım etmek isteyenler olur illa ki.Kızlar persembe nasipse transfer olucam inşallah baya heyecanliyim banada 70.000 ya varis çekermiyiz
Covit belirtisi zaten yoktu ama insan gene de endişenio acayip çoğaldı herkes virüsAy çok sevindim canım Allah uzak etsin.