Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

😍 şımardım. 🥰
Eşinin ne zaman bitiyor tedavisi? Bir süreliğine ilaç vermişlerdir sanırım.
Evet canım vitaminlerine hala devam ediyor net belli değil bizim doktor ben söyleyene kadar devam edelim dedi.
Bizde ne derlerse okeyliyoruz.
Şımar şımar sen herşeyi hakediyorsun..🤩
Güzel bir ay olsun 💙

Bakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
:KK73:
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak. 🤗
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
🍀
Geldm

Ignelere adetimin son gunu basladik.ignelere basladiktan 11 gun sonra toplama oldu..9. Gune kadar ilk 8 gun igne ve hap kullandimm.9. Gun sadece 3 igne kullandim..11 . Gun toplandi
Elnde ilaç var mı dedi bana gonal f tan iki dozluk var 75 mg vuruluyodm dedm onu kullan dedi bi tane daha yazdı yani 6 sefer yesincimgnü salı gnü kontrole cagrdı normal yani o zmn🙃

Elnde ilaç var mı dedi bana gonal f tan iki dozluk var 75 mg vuruluyodm dedm onu kullan dedi bi tane daha yazdı yani 6 sefer yesincimgnü salı gnü kontrole cagrdı normal yani o zmn🙃
Canim ilk beni 6. Gun cagirmisti ..kontrole 6. Gun yeterli olgunluga 2 tanesi gelmedigi icin..2 gun daha kullan dedi..8 gun kullanmis oldum..normal evet..kistinmi var senin..dozunu cok az kullanmislar

Canim ilk beni 6. Gun cagirmisti ..kontrole 6. Gun yeterli olgunluga 2 tanesi gelmedigi icin..2 gun daha kullan dedi..8 gun kullanmis oldum..normal evet..kistinmi var senin..dozunu cok az kullanmislar
Hyr yok çok sükür yumurtalarn güzel dedi dört bi yerde üç bi yerde varmş onları büyütcekmş

X