inşallahhhİnşallah 3.de yakalamak nasip olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhhİnşallah 3.de yakalamak nasip olur.
Evet canım vitaminlerine hala devam ediyor net belli değil bizim doktor ben söyleyene kadar devam edelim dedi.şımardım.
Eşinin ne zaman bitiyor tedavisi? Bir süreliğine ilaç vermişlerdir sanırım.
Kimler gelmiş
canım..Kimler gelmiş
Hep beraber güzel bir ay olsun.Evet canım vitaminlerine hala devam ediyor net belli değil bizim doktor ben söyleyene kadar devam edelim dedi.
Bizde ne derlerse okeyliyoruz.
Şımar şımar sen herşeyi hakediyorsun..
Güzel bir ay olsun
canım..
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yapayım da gülüm şu an kafam çorba bir iki güne yapayım.merve liste mi yapsan acaba
Tamam canım ne zman müsaitsenYapayım da gülüm şu an kafam çorba bir iki güne yapayım.
GeldmBakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sürecten braz bahseder msnz acaba bn ilk iğnemi oldm dün salı gnü ilk kontrol olcak snraAmin canım inşallah. 5. gün çift embriyo. İlk denememde 7. haftada maalesef kürtaj oldum bu 2. denemem olacak. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Ne kadar zaman snra yumurta toplama işlemi yapıldı acabaMerhaba canim topigin hayirli olur insallah..tabloda yapabiliriz..bugun toplamam oldu benimde..eger hersey yolunda giderse 31 ekimde transferim olcakk..rabbim kismet ederse...
Ignelere adetimin son gunu basladik.ignelere basladiktan 11 gun sonra toplama oldu..9. Gune kadar ilk 8 gun igne ve hap kullandimm.9. Gun sadece 3 igne kullandim..11 . Gun toplandiNe kadar zaman snra yumurta toplama işlemi yapıldı acaba
Elnde ilaç var mı dedi bana gonal f tan iki dozluk var 75 mg vuruluyodm dedm onu kullan dedi bi tane daha yazdı yani 6 sefer yesincimgnü salı gnü kontrole cagrdı normal yani o zmnIgnelere adetimin son gunu basladik.ignelere basladiktan 11 gun sonra toplama oldu..9. Gune kadar ilk 8 gun igne ve hap kullandimm.9. Gun sadece 3 igne kullandim..11 . Gun toplandi
Canim ilk beni 6. Gun cagirmisti ..kontrole 6. Gun yeterli olgunluga 2 tanesi gelmedigi icin..2 gun daha kullan dedi..8 gun kullanmis oldum..normal evet..kistinmi var senin..dozunu cok az kullanmislarElnde ilaç var mı dedi bana gonal f tan iki dozluk var 75 mg vuruluyodm dedm onu kullan dedi bi tane daha yazdı yani 6 sefer yesincimgnü salı gnü kontrole cagrdı normal yani o zmn
Hyr yok çok sükür yumurtalarn güzel dedi dört bi yerde üç bi yerde varmş onları büyütcekmşCanim ilk beni 6. Gun cagirmisti ..kontrole 6. Gun yeterli olgunluga 2 tanesi gelmedigi icin..2 gun daha kullan dedi..8 gun kullanmis oldum..normal evet..kistinmi var senin..dozunu cok az kullanmislar
Hoşgeldin. Ben daha başlamadım nasıl ilerlediğini tam bilemiuorum ama ilk seferi olmayanlar yardımcı olurlar.