- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım çok sevindimBakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Umuttepe araştırma hastanesinde.Devlette mi yoksa özel de mi yaptıracaksın mervecim
Çok sağolasın. Allah hepimizin yardımcısı olsunAllah kolaylık versin canım çok sevindim
Bizde ikinciye başlayacağız ama bizim net belli değil eşim tedavi görüyor eşimde sorun vardıÇok sağolasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun
şımardım.Bizde ikinciye başlayacağız ama bizim net belli değil eşim tedavi görüyor eşimde sorun vardı
Senin yorumlarını bildiğim ve takip ettiğim için bende sana yazmak istedim takipteyim canım benim
İnşAllah hayırlısı olur canım ben de bir tarafta 6 bir tarafta 6 tane gördü ama çok az dedi, ilk önce aşılama düşünüyorduk aslında ama yumurta sayın az dediUmuttepe araştırma hastanesinde.
İyi görmüş aslında benim 2-3 göründü iki tarafta da yumurtlama günümdeydi.İnşAllah hayırlısı olur canım ben de bir tarafta 6 bir tarafta 6 tane gördü ama çok az dedi, ilk önce aşılama düşünüyorduk aslında ama yumurta sayın az dedi
Amin inşallah 2. Deneme mi olacak?Kasımda biz de başlayacağız yeniden. Bakalım inşallah bu son denememiz olur bu ay güzel haberler alırız hep birlikte
Ben de varımmm ikinci transferim olucak ilki taze transferdi negatif oldu maalesef bu ay dondurulmuş transfer olucam cumartesi günü belli olucak günü ilaçlara başladık
3. tedavi 2 deneme. ilkinde 3 yumurtam vardı 6. günde hiç yumurta kalmadı, 2. de kaliteli tek yumurtam sağlam alındı, emriyo oldu ama gelişmedi. Bu 3. İnşallah çekirge gibi üçüncüde yakalayacağız. Her seferinde bir kaç adım ilerliyoruz şükür.Amin inşallah 2. Deneme mi olacak?
Yaşımdan dolayı mı öyle dedi bilmiyorum yumurtalarını boşa harcamak istemiyorum dedi direk tüp bebek yapalım dedi tabi o gün eşim de sperm testi vermişti ve git gide düşüyor sayısı ilk önce 6 milyondu daha sonrasında 3 milyon gördük en sonunda da 300 bin malesef yani eşimin sayısını gördükten sonra zaten kesin tüp bebek yaparlardı bakalım canım herşeyin hayırlısı Rabbim en kısa sürede nasip eder İnşAllahİyi görmüş aslında benim 2-3 göründü iki tarafta da yumurtlama günümdeydi.
ihtiyacınız bir yumurta bir sperm ve en önemlisi moral sakın unutmayın. güzel bebişleriniz olacaktır elbetYaşımdan dolayı mı öyle dedi bilmiyorum yumurtalarını boşa harcamak istemiyorum dedi direk tüp bebek yapalım dedi tabi o gün eşim de sperm testi vermişti ve git gide düşüyor sayısı ilk önce 6 milyondu daha sonrasında 3 milyon gördük en sonunda da 300 bin malesef yani eşimin sayısını gördükten sonra zaten kesin tüp bebek yaparlardı bakalım canım herşeyin hayırlısı Rabbim en kısa sürede nasip eder İnşAllah
İnşallah 3.de yakalamak nasip olur.3. tedavi 2 deneme. ilkinde 3 yumurtam vardı 6. günde hiç yumurta kalmadı, 2. de kaliteli tek yumurtam sağlam alındı, emriyo oldu ama gelişmedi. Bu 3. İnşallah çekirge gibi üçüncüde yakalayacağız. Her seferinde bir kaç adım ilerliyoruz şükür.
İnşAllah canım benim İnşAllah rabbim isteyen herkese hayırlısı işe nasip eder İnşAllahihtiyacınız bir yumurta bir sperm ve en önemlisi moral sakın unutmayın. güzel bebişleriniz olacaktır elbet
Evet sayıdan dolayı böyle demişlerdir muhtemelen. İnşallah Güzel sonuçlar alırsın.Yaşımdan dolayı mı öyle dedi bilmiyorum yumurtalarını boşa harcamak istemiyorum dedi direk tüp bebek yapalım dedi tabi o gün eşim de sperm testi vermişti ve git gide düşüyor sayısı ilk önce 6 milyondu daha sonrasında 3 milyon gördük en sonunda da 300 bin malesef yani eşimin sayısını gördükten sonra zaten kesin tüp bebek yaparlardı bakalım canım herşeyin hayırlısı Rabbim en kısa sürede nasip eder İnşAllah
İnşAllah canım benim sende hayırlı haberler alırsın İnşAllah, bu süreçte günde bir kaç tane incir yemeyi ihmal etmeEvet sayıdan dolayı böyle demişlerdir muhtemelen. İnşallah Güzel sonuçlar alırsın.
İncir ağzıma sürmemİnşAllah canım benim sende hayırlı haberler alırsın İnşAllah, bu süreçte günde bir kaç tane incir yemeyi ihmal etme