Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Merhaba canım benim de Kasım ayında kontrol edilip herşey Aralık’ta başlamayı planlıyoruz benim de amh 0.862 24 yaş

Çok sağolasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizde ikinciye başlayacağız ama bizim net belli değil eşim tedavi görüyor eşimde sorun vardı
Senin yorumlarını bildiğim ve takip ettiğim için bende sana yazmak istedim takipteyim canım benim

Bizde ikinciye başlayacağız ama bizim net belli değil eşim tedavi görüyor eşimde sorun vardı
Senin yorumlarını bildiğim ve takip ettiğim için bende sana yazmak istedim takipteyim canım benim
şımardım.
Eşinin ne zaman bitiyor tedavisi? Bir süreliğine ilaç vermişlerdir sanırım.

Kasımda biz de başlayacağız yeniden. Bakalım inşallah bu son denememiz olur bu ay güzel haberler alırız hep birlikte

İnşAllah hayırlısı olur canım ben de bir tarafta 6 bir tarafta 6 tane gördü ama çok az dedi, ilk önce aşılama düşünüyorduk aslında ama yumurta sayın az dedi
İyi görmüş aslında benim 2-3 göründü iki tarafta da yumurtlama günümdeydi.

Amin inşallah 2. Deneme mi olacak?
3. tedavi 2 deneme. ilkinde 3 yumurtam vardı 6. günde hiç yumurta kalmadı, 2. de kaliteli tek yumurtam sağlam alındı, emriyo oldu ama gelişmedi. Bu 3. İnşallah çekirge gibi üçüncüde yakalayacağız. Her seferinde bir kaç adım ilerliyoruz şükür.

İyi görmüş aslında benim 2-3 göründü iki tarafta da yumurtlama günümdeydi.
Yaşımdan dolayı mı öyle dedi bilmiyorum yumurtalarını boşa harcamak istemiyorum dedi direk tüp bebek yapalım dedi tabi o gün eşim de sperm testi vermişti ve git gide düşüyor sayısı ilk önce 6 milyondu daha sonrasında 3 milyon gördük en sonunda da 300 bin malesef yani eşimin sayısını gördükten sonra zaten kesin tüp bebek yaparlardı bakalım canım herşeyin hayırlısı Rabbim en kısa sürede nasip eder İnşAllah

ihtiyacınız bir yumurta bir sperm ve en önemlisi moral sakın unutmayın. güzel bebişleriniz olacaktır elbet

İnşallah 3.de yakalamak nasip olur.

Evet sayıdan dolayı böyle demişlerdir muhtemelen. İnşallah Güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…