- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
Seninde mi amh sorunu vardı canımHemen tüp bebek yapcm deybce yapmıyolar prosedürler bilmem neler çok maliyetli işler öncesmi bi denyelm yasnz küçük diyolar mesela bana öyle dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde mi amh sorunu vardı canımHemen tüp bebek yapcm deybce yapmıyolar prosedürler bilmem neler çok maliyetli işler öncesmi bi denyelm yasnz küçük diyolar mesela bana öyle dediler
merhaba siz nerede tedavı oluyorsunuz acabaÖncelikle hepinizin gönlünden geçen ne ise onu versin Rabbim, kucağımız boş kalmasın.tüm yazışmaları okudum. Hakkımızda hayırlısı. Benimde 5 eylülde yumurta toplama oldu 5 yumurtadan 3 ü kaliteli şekilde donduruldu. Ve dondurulmuş sperm kullanıldı. Eşim yurt dışında ve süreçte yanlızım merveye denk geldim başka bir topikte ve benim gibi bu ayı sabırsızlıkla bekleyenlerin olduğunu gördüm. Bakalım bu ay bize neler getirecek 9 Kasım doğumgünüm inşallah uğur getirir bu ay
Hyr bizde sorun bulamadılarSeninde mi amh sorunu vardı canım
Siz kaç yıllık evliydiniz?Hemen tüp bebek yapcm deybce yapmıyolar prosedürler bilmem neler çok maliyetli işler öncesmi bi denyelm yasnz küçük diyolar mesela bana öyle dediler
Gerekli görülürse özelde de verilir.Merhaba kızlar .
Tüp bebek için değil de Gonal f iğnesini yumurta büyütmek için kullanımda özel hastaneler veriyor mu.
Yoksa sadece tüp bebek merkezlerinde mi veriliyor .
Teşekkür ederim canım . Burda bı doktor sadece tüp bebek merkezleri veriyor dedi de şaşırdım.Gerekli görülürse özelde de verilir.
Gonal f kullanana kadar bi ton hap ve iğne var önce onlar denenir.Teşekkür ederim canım . Burda bı doktor sadece tüp bebek merkezleri veriyor dedi de şaşırdım.
Rapor için salı günü konuşacağım. İlaçları da salı günü alacağım reçetede yazıyor kuzum bakınca yazarım sanaNeler kullanıyosun tam olarak? Rapor için ne dediler?
Canım zaten tüp bebek için regl öncesi tedavi görüyorum yum için vitamin serum vs aynen biliyorum girdik bi yola bakalımCanım ben Naçizane kendi fikrimi söylemek istiyorum amh değerin çok düşük bence daha başka tedbirlerle uğraşma tüp bebeğe geç şu da var o amh gebe kalamaz mısın kalırsın engel değil
Hadi bakalım şu Ahsen555 i takip edelim biz deRapor için salı günü konuşacağım. İlaçları da salı günü alacağım reçetede yazıyor kuzum bakınca yazarım sana
Altıya girdk bir ay bitti bileSiz kaç yıllık evliydiniz?
Evet bnde klomen kullanmştm önce catlatma iğnesiyle snra asılama drdiklerde gonal f verdilerGonal f kullanana kadar bi ton hap ve iğne var önce onlar denenir.
Ve hala tüp denmedi mi size?Altıya girdk bir ay bitti bile
Hyr millet bizim yasımzda yeni evleniyomş öyle hemen tüp bebek denmemeliymş zaten görünen bir sorun yokmş bizde en son asamaymş tpVe hala tüp denmedi mi size?
Bizde madem rapora etki etcek bi de öyle deneyek dedk ne yapalmVe hala tüp denmedi mi size?
İyi de bu süreçte yıpranan sizsiniz. Ben amh düşük olmasa da artık bu zamanlara tüp planlıyordum. Bence başka merkezlerle görüşün ya.Hyr millet bizim yasımzda yeni evleniyomş öyle hemen tüp bebek denmemeliymş zaten görünen bir sorun yokmş bizde en son asamaymş tp
Bak mesela burda da var arkadaşlar 2 sene dolmadan tüpe başlayan. İstersen onları da etiketlerim. Benim doktorum da baktı hep yumurtalar güzel hormonlar güzel şüphelenmedik bile böyle bi ihtimalden. Ben tam aşılama yaptıracaktım o testlerse çıktı erken menapoz riski.Bizde madem rapora etki etcek bi de öyle deneyek dedk ne yapalm
Devlete gidiyorum yaa bn rapor almak için gbi olduBak mesela burda da var arkadaşlar 2 sene dolmadan tüpe başlayan. İstersen onları da etiketlerim. Benim doktorum da baktı hep yumurtalar güzel hormonlar güzel şüphelenmedik bile böyle bi ihtimalden. Ben tam aşılama yaptıracaktım o testlerse çıktı erken menapoz riski.