• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım-Aralık çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenle yumurta büyütülmesi yapıldı sanıyordum ben seni canım . İnşallah önümüzdeki ay hiç aşılamaya gerek kalmadan olur 🙏
Canim femara vermisti bana klomen veya femara yumurta gelistiriyor. Yumurta gelistiriciden kastım bu ilaclar. Hayirlisi canim ya ama 2 kere olmadiysa 3. Sanki bosuna denicem gibi geliyor yani 2 kere cevap vermediyse demekki olmuyor diye dusunuyorum. Gerci benim esimin de hareketli sperm sayisi biraz azdi, doktor cok sorun olmaz falan dedi ama iste o kadar cokk degisken var ki hangisinden dolayi gebelik olmadigini bilemiyorsun.

Ben bu sabah regl oldum kızlar 😞
Aslında bizde de hoc bir sorun yok benim 4 buçuk yaşında 1 kızım var o çok istiyor kardeşi olmasını 1 yıldır uğraşıyoruz olmadı kac doktora gittim hepsi farkli bisey söyledi , bende sezeryandan kalan istmosel var bazi doktorlar gebelige engel ameliyat olman lazim diyor hamile kalirsam bile düşük oluyormuş çünkü bebek plesantaya yapışıyormuş. Bazi doktorlar da ameliyat olmana gerek yok dogal yolla kalırsın diyor ama 1 yıldır hic kalamadim 😕Cumartesi yine doktora gidecem , artık ameliyat şart galiba..
Rabbim insallah tez zamanda kizina bir kardes nasip etsin. Bizi de haberdar et buradan, ne dicek doktorun. Bu ameliyat zormuymus

Rabbim insallah tez zamanda kizina bir kardes nasip etsin. Bizi de haberdar et buradan, ne dicek doktorun. Bu ameliyat zormuymus
Allah razı olsun canım. Doktoru aradim yine klomen kullan yanima gel dedi ama benim yumurtlama da bir sorunum yok şükür. Bu ameliyata da gelecek olursak ameliyati her doktor yapamıyor istanbul ya da ankarada bu alanda uzman doktor var onlardan birine gidecem. Histeroskopi ya da laparoskopi yapılıyor 🙁

Canim femara vermisti bana klomen veya femara yumurta gelistiriyor. Yumurta gelistiriciden kastım bu ilaclar. Hayirlisi canim ya ama 2 kere olmadiysa 3. Sanki bosuna denicem gibi geliyor yani 2 kere cevap vermediyse demekki olmuyor diye dusunuyorum. Gerci benim esimin de hareketli sperm sayisi biraz azdi, doktor cok sorun olmaz falan dedi ama iste o kadar cokk degisken var ki hangisinden dolayi gebelik olmadigini bilemiyorsun.
Canım bence aşılamayla uğraşma kesin sonuç vermiyor. Siz ne zamandir istiyorsunuz çok olmadıysa yaşınız da gencse biraz daha bekleyebilirsiniz. Ama bana kalırsa aşılama yerine direk iyi bir tup bebek merkezinde tüp bebek yaptırırım

Ben bugün doktora gittim kist olmuş dedi 1 ay tedaviye ara verelim kist kaybolsun dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba hiç

Bende olmadi ama klomen kullananlarda kist oluşuyormuş. Gecmis olsun kendiliğinden kaybolur inşallah.
Ben bugün doktora gittim kist olmuş dedi 1 ay tedaviye ara verelim kist kaybolsun dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba hiç

Gecenin bir vakti test sonucu çıkmış baktım ki, ve tabiki negatif. Son hakkım kaldı iğneyle ondan sonra ne olur bilmiyorum ama bu gece gel de uyu.
Neyse batları gelen kızlar testler yapıldımı, kırmızılar inşallah gelmemiştir. L Limonlu Su @Baharzeynep2521

Yok nerde o günler gününden önce bile geldi beni hiç bekletmedi😅 yeni bat 01.09

Cuma gidicem doktora ben de ama benim ilk kullanimdan sonra sebep olmadan 1 ay ara vermisti, kendiliginden olabilir bu ilaclarin etkisi bi sure devam edebilir demisti de kist hic bilmiyorum.

Desenize gruptaki skorumuz 0 😅😅😅
Ya artik delilige vurdum valla dun agladim bugun guluyorum iyice dengeler şaştı 😅
Hiç deme 😀 bende çok ağladım valla ama şuan geride bıraktım bu ay doktor tekrar klomen kullanalım dedi de ıstemedim klomen kullanınca daha çok umut ediyorum bu beni daha çok uzuyor ilk defa ovulasyon testi kullanacağım ilk denememde çok yanlış şekilde kullanmışım.2 defa yapmıştım o ay ama düzenli yapılan biseymis3bu sayfa sağolsun herşeyi öğretiyor

Cuma gidicem doktora ben de ama benim ilk kullanimdan sonra sebep olmadan 1 ay ara vermisti, kendiliginden olabilir bu ilaclarin etkisi bi sure devam edebilir demisti de kist hic bilmiyorum.
Valla niye böyle bişey yaptık bilmiyorum. Bu durumlar yalnız doktoruma olan güvenimi zedeliyor benim. Nasıl olacak bilmiyorum 🤷‍♀️

Hiç deme 😀 bende çok ağladım valla ama şuan geride bıraktım bu ay doktor tekrar klomen kullanalım dedi de ıstemedim klomen kullanınca daha çok umut ediyorum bu beni daha çok uzuyor ilk defa ovulasyon testi kullanacağım ilk denememde çok yanlış şekilde kullanmışım.2 defa yapmıştım o ay ama düzenli yapılan biseymis3bu sayfa sağolsun herşeyi öğretiyor
Canım Ovulasyon testi nasıl kullanılıyor acaba bizde boş geçmeyelim bu ayı öyle deneyelim artık

Canım Ovulasyon testi nasıl kullanılıyor acaba bizde boş geçmeyelim bu ayı öyle deneyelim artık
Adet bitimi hergun belli saatte yapiyosun pik olana kadar pik demekte yumurtlama günü bende çok tecrübeli değilim 🤗

Adetlerin duzenliyse yap tabi canim. O testlere de benim doktor guvenilir degil diyo yalanci pozitif veya negatif oluyormus, ama burda da yapan cok, hic anlamiyorum ne dogru ne yanlis

Valla niye böyle bişey yaptık bilmiyorum. Bu durumlar yalnız doktoruma olan güvenimi zedeliyor benim. Nasıl olacak bilmiyorum 🤷‍♀️
Evet oyle oluyor hakikaten. 1 ay ara verdi benim de mesela anlamadim cogu doktor ara vermeden yapiyor. Insanin icine bi suphe dusuyor boyle olunca da onlara da guvenemezsek napicaz

Selam kızlar.
Evet umut etmek asla bitmez. Bu ay da denedik bakalım kimler bizimle, birlikte bekleyelim.
29 kasımda iğne oldum. Bat 16 aralık.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
ÜYEİĞNE TARİHBATSONUÇ

L Limonlu Su

23.11.202013.12.2020

GeceMavi- GeceMavi-

28.11.202015.12.2020

M Mlkea

16.12.2020

O ozdnmat

03.12.202016.12.2020

Yellowpepper Yellowpepper

29.11.202016.12.2020

Pandoranin kutusu