Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bi görümcem dörtyolda, diğeri iskenderunda, eltim de antakyada. Nasıl kıskanıyorum nasıl imreniyorum anlatamam eltim sürekli tayin isteyin buraya gelin diyor ama eşim beyi ikna edemiyorum
Bence çok çok sorma kıyaslama ben transferin üçüncü günü hiç belirtim yok diye tamam tutmadı dedim sigaraya geri başladım keşke kimseyle kıyaslamasaymışım

İnşallah tez zamanda sağlıklı bir sekilde tekrardan hamile olursun canım dediğin tevekkül etmek en güzeli

Aynen öyle canım rabbim en iyisini bilir. Sanırım embriyon vardı senin bu kez inşallah sağlıcakla ilerler

Zaten tedaviye başladığınız için önemli görmemiştir ama amh si 0,3 olup ultrasonda 10 yumurta görünenler var. (Hatta doktor gerek yok amh ye demiş ama bakınca çok düşük çıkmış.) Çok yumurta görünmeside yumurtalarının hızlı tükendiği anlamına geliyormuş. Tabi bu sizde olacağı anlamına gelmiyor ama bı kezde olsa baktırmakta yarar var.

Yaşım 36 bana çift konuldu biri iyi kalite biri düşük kalite embriyo kimyasal gebelik oldu. Vucut düşük kalite olanı atmaya calisirken iyi kalitenin dusmesine neden oluyormuş. Koyarlarsa ikiside iyi kalite olsun ve doktorunuza bunu sorun.Ben sordum ikiside iyi kaliteydi dedi bilemiyorum artık

Rabbim sabrını da versin inşallah inşallah bir sonraki sağlıkla tutunur size

Evet iste aslında bu tarz faktörleri merak ediyorum ondan dusuncelerdeyim Tamam canım sorayım çok iyi oldu sağol inşallah sağlıcakla tutması dünyalara bedel

Evet iste aslında bu tarz faktörleri merak ediyorum ondan dusuncelerdeyim Tamam canım sorayım çok iyi oldu sağol inşallah sağlıcakla tutması dünyalara bedel
Ben sorduğumda hayır böyle birşey yok demedi doktorum. Demekki doğru. Ne demek Allah hepimize yardım etsin

Tutar canım sıkıntı olmaz en kaliteleri ni koyuyorlar sen koydu 2 tane mis gibi
İnşallah canım sağlıkla hayırla tutarlar bire coktan razıyım rabbimin hazineleri geniş tabi ikiz olursa artık dunyalar benim olur başım secdeden kalkmasa yeridir inşallah canım hepimiz sağlıkla evlat kokusu duyalım

Bence 2 sini de transfer ettir

Geçmiş olsu canım Allah tekrarını yaşarmasın
Kalbi durduğunu 20 gün sonra muayenede mi anladın?
Yok hayatım yaa bu çarşamba muayeneye gittim kalbini dinledik güzeldi herşey artık 20 gün sonra gelirsin dedi eve geldim. Ertesi günün akşamı ağrım ve lekelenmem oldu. O ara kalbi durmuş anlaşılan.

Yok hayatım yaa bu çarşamba muayeneye gittim kalbini dinledik güzeldi herşey artık 20 gün sonra gelirsin dedi eve geldim. Ertesi günün akşamı ağrım ve lekelenmem oldu. O ara kalbi durmuş anlaşılan.
Çoook geçmiş olsun canım bak ne güzel gene kalabiliyorsun yine olur Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…