- Konu Sahibi pembiss123
- #19.381
Canim, baya yakiyor igneyi vurunca, bu sanada oluyormuydu?Ben kullandım canım geçen hafta lekenlenme olunca bıraktım. İlk denemem de de kullanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim, baya yakiyor igneyi vurunca, bu sanada oluyormuydu?Ben kullandım canım geçen hafta lekenlenme olunca bıraktım. İlk denemem de de kullanmıştım
Canim, baya yakiyor vurunca, bu sanada oludu mu?Ben kullandım canım geçen hafta lekenlenme olunca bıraktım. İlk denemem de de kullanmıştım
Oluyor malesef canım kan sulandırıcılr hep öyle. Ben buz koyuyorum önce sonra igneyi yapıyorum. İlacı çok yavaş salıyorum daha az acılı oluyorCanim, baya yakiyor igneyi vurunca, bu sanada oluyormuydu?
Çok çok teşekkür ederim ins kanda da olumlu sonucu görürüm .. sizin kaç haftalıkBenimde ilk yaptığımda böyleydi. Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
Bende sadece corasprin kullaniyorum ekstra igne kullanmiyorumAllah Allah Burda bir kaç yerde okudum coraspirin falan ama bana vermedi neden veriliyorki. Herhalde ihtiyaç olsa bana da verirdi doktorum değil mi? İyice paronayak olduk Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı haberlerinizi duyarız inş
Koldan mi vuruyordun?Oluyor malesef canım kan sulandırıcılr hep öyle. Ben buz koyuyorum önce sonra igneyi yapıyorum. İlacı çok yavaş salıyorum daha az acılı oluyor
Ignelerin buzdolabinda olmasi lazim mi?Oluyor malesef canım kan sulandırıcılr hep öyle. Ben buz koyuyorum önce sonra igneyi yapıyorum. İlacı çok yavaş salıyorum daha az acılı oluyor
Yok canım iğneler buzdolabinda değil. Ben göbekten yaptım hep.Ignelerin buzdolabinda olmasi lazim mi?
Canım normal gebelikte 1 yumurta salgılaniyor ve dogal olarak yumurtaliklardan salgılaniyor. Ama bizde birden fazla yumurta uyarıldıgi için bastan hormon yuklemesi olduğu için devamini da mecburen sentetik hormonlarla getiriyoruz çünkü yumurtalıklarimiz yeterince hormon salgilamaz bedene. Maalesef durum bundan ibaret.. Mesela ben kontrole gittigimde doktor yumurtaliklarimin şişkin ve folikuller oldugunu söyledi kist yani. Ama bu da tüp bebek de normal zamanla duzelir dedi. Resmen yumurtaligimda sanki birsuru yumurta gelismis gibi folikul olarak gördüm normal değildi yanii.. Kan sulandırıcıyi da daha önce düşük yapmışsak, kan pihti sorunumz varsa ve gebelikte olası bi sıkıntı olmamasi için veriyorlar.Oksapar veya muadilleri var canım iğne olarak kimine de sadece coraspin hap veriyo doktor kendi kendine hamile kalanlarda olmayıp bunlar niye bizde var bilmiyorum merak ediyorum aslında
Canım ben cuma günü düşük yaptım maalesef 8 haftalık olmuştu.Çok çok teşekkür ederim ins kanda da olumlu sonucu görürüm .. sizin kaç haftalık
Deneyin sonucunda anladık ki, ovulasyon testi, kopkoyu olursa gebelik var demektirGebelik testi her türlü kabulumuz benimde elimde ovu kalmışti gebelik testinde silik ciktigi gün ovulasyonda yaptım Hani ovulasyon gebelik gösterir diyor ya ikisi eşit koyuluktan çıktı iki gün sonra bir daha ovu yaptım kırmızı resmen patlamış gibi çıktı
Ay inş düzgün çıksın hepimizinMerhaba evet progesteron seviyesine ve muayene ile rahim duvarına bakıyor doktor amin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun
Abooo o kadar soğuğa da zor dayanır insan kız bizde öyle tayinciyiz çok soğuk yere gitmekten korkuyorum çok alıştım da aileler başka şehirdelerse gelin o zaman yazı şehir dışında çıkarırsınız ki biz öyle yapıyoruz gelince de Ekim sonunda bile denize girersinizŞu an trakyada yaşıyoruz burası da çok soğuk Biz memuruz zaten temmuz ağustosta annemlere gideriz kayınvalideme gideriz yaz bitti tamam
Benim e2 ve progesterona bayılmıştı canım sadece başka bakilmamisti
Canım rabbim bir daha yaşatmasın oysaki herşey de güzel gidiyordu inan çok üzüldümCanım ben cuma günü düşük yaptım maalesef 8 haftalık olmuştu.
Üzüldüm canım Allah yeniden hamile kalmani ve inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCanım ben cuma günü düşük yaptım maalesef 8 haftalık olmuştu.
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip olsunCanım ben cuma günü düşük yaptım maalesef 8 haftalık olmuştu.
Ya benimde ilk gebeliğimde hamilelik testinde silikti ovu da patlamıştı ikincisinde kimyasalı ama ovu da yine çok net görünmüştü. Ovulasyon kesinlikle hamileliği gösteriyorGebelik testi her türlü kabulumuz benimde elimde ovu kalmışti gebelik testinde silik ciktigi gün ovulasyonda yaptım Hani ovulasyon gebelik gösterir diyor ya ikisi eşit koyuluktan çıktı iki gün sonra bir daha ovu yaptım kırmızı resmen patlamış gibi çıktı
Amin canım Allah razı olsunAllah tekrarını yaşatmasın inşallah sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip olsun
Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla artıkÜzüldüm canım Allah yeniden hamile kalmani ve inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bende üzüldüm ama yapacak birşey yok. Verende Allah, alanda. Rabbim nasıl uygun gördüyse artık. İkinci kalp atışını duymaya gittiğimde (çarşamba)bir sorun yoktu. 20 gün sonra gelirsin artık dedi. Ertesi gün kalbi durmuş.Canım rabbim bir daha yaşatmasın oysaki herşey de güzel gidiyordu inan çok üzüldüm