- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.421
Benim ki (5ba) di tuttu çok şükürDoğru canım bir çok şeyi sormadan tabi belirtmiyolar benim ikiside 5 günlük iyi kalite demişlerdi ama ab durumunu bilmiyorum detaylı hepsini sorcam inşallah
Ben arastirdim biraz da Mesela 5ab ya? Blastokist oluyor 5 a ic kismi b ise dis tabakasi oluyormus embryonun... A iyi B orta C dusuk seviyelerde ama bunlar sadece bir olcu tutan yine tutunuyorDoğru canım bir çok şeyi sormadan tabi belirtmiyolar benim ikiside 5 günlük iyi kalite demişlerdi ama ab durumunu bilmiyorum detaylı hepsini sorcam inşallah
Sağol canım Allah razı olsunİnşallah tez zamanda sağlıklı bir sekilde tekrardan hamile olursun canım dediğin tevekkül etmek en güzeli
Benimki taze embriyoydu yine aynı olacakAynen öyle canım rabbim en iyisini bilir. Sanırım embriyon vardı senin bu kez inşallah sağlıcakla ilerler
AminRabbim sabrını da versin inşallah inşallah bir sonraki sağlıkla tutunur size
İnşallah canım. Embriyo sağlıksız olunca vucüt atıyormuş. İleriki zamanlarda olsaydı benim için daha kötü olurdu. En azından hamile kalabildiğime sevindimÇoook geçmiş olsun canımbak ne güzel gene kalabiliyorsun yine olur Allah yardımcın olsun
Aynen öyle embro kalitesi neydi ki koyduklarıİnşallah canım. Embriyo sağlıksız olunca vucüt atıyormuş. İleriki zamanlarda olsaydı benim için daha kötü olurdu. En azından hamile kalabildiğime sevindim
Ay inşallah canım darisi başıma olsunBenim ki (5ba) di tuttu çok şükür
Anladım canım benimde yok zaten embriyom. Olası bir durum da sil baştan başlamak zorunda kalacağım.Benimki taze embriyoydu yine aynı olacakİnşallah tekrar kaliteli embriyom olur. İkinci adetimde gidip bakacağım artık yumurta durumuma.
İnşallah sağlıkla tutunur hepimiz evlatlarımızı kucaklarimiza alalım inşallahKizlar herkese iyi geceler, yarın transferim var dualarınıza talibim
Ben onu hiç sormadım canım. Merakta etmedim. Benim için döllenmesi yeterdi. Sadece iki yumurta oluşuncaAynen öyle embro kalitesi neydi ki koydukları
Anladım canım hayırlısı olsun artık dediğin gibi en azından hamile kalabiliyorsun Allah başka dert vermesin inşallahBen onu hiç sormadım canım. Merakta etmedim. Benim için döllenmesi yeterdi. Sadece iki yumurta oluşunca
Olmaz canım doktor demişti banaBen dun transfer oldum, ama bogun veden cikip igne vurmaya gittim, sizce merdivenlerden yavasca inip cikmamin bir zarari olur mu?
Evet canım transfer günüde sayıyoruz.tsk.insallah.vala insan tam sevinemiyo.kesesidir kalp atisidir.ne diyelim hayırlısı olsunTransfer günü dahil mi sayıyorsunuz ..Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmenizi nasip etsin inş
Amin amin inşallahİnşallah sağlıkla tutunur hepimiz evlatlarımızı kucaklarimiza alalım inşallah
Yani ben dun transfer oldum, bogun 2 gun mu sayilir?Evet canım transfer günüde sayıyoruz.tsk.insallah.vala insan tam sevinemiyo.kesesidir kalp atisidir.ne diyelim hayırlısı olsun
Canım transfr günü sayilmiyor bugünü 1 olarak sayacaksinYani ben dun transfer oldum, bogun 2 gun mu sayilir?
Tamam canim, bende öyle saniyordum canimCanım transfr günü sayilmiyor bugünü 1 olarak sayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?