Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim, baya yakiyor igneyi vurunca, bu sanada oluyormuydu?
Oluyor malesef canım kan sulandırıcılr hep öyle. Ben buz koyuyorum önce sonra igneyi yapıyorum. İlacı çok yavaş salıyorum daha az acılı oluyor

Bende sadece corasprin kullaniyorum ekstra igne kullanmiyorum

Oksapar veya muadilleri var canım iğne olarak kimine de sadece coraspin hap veriyo doktor kendi kendine hamile kalanlarda olmayıp bunlar niye bizde var bilmiyorum merak ediyorum aslında
Canım normal gebelikte 1 yumurta salgılaniyor ve dogal olarak yumurtaliklardan salgılaniyor. Ama bizde birden fazla yumurta uyarıldıgi için bastan hormon yuklemesi olduğu için devamini da mecburen sentetik hormonlarla getiriyoruz çünkü yumurtalıklarimiz yeterince hormon salgilamaz bedene. Maalesef durum bundan ibaret.. Mesela ben kontrole gittigimde doktor yumurtaliklarimin şişkin ve folikuller oldugunu söyledi kist yani. Ama bu da tüp bebek de normal zamanla duzelir dedi. Resmen yumurtaligimda sanki birsuru yumurta gelismis gibi folikul olarak gördüm normal değildi yanii.. Kan sulandırıcıyi da daha önce düşük yapmışsak, kan pihti sorunumz varsa ve gebelikte olası bi sıkıntı olmamasi için veriyorlar.

Deneyin sonucunda anladık ki, ovulasyon testi, kopkoyu olursa gebelik var demektir

Şu an trakyada yaşıyoruz burası da çok soğuk Biz memuruz zaten temmuz ağustosta annemlere gideriz kayınvalideme gideriz yaz bitti tamam

Benim e2 ve progesterona bayılmıştı canım sadece başka bakilmamisti
Abooo o kadar soğuğa da zor dayanır insan kız bizde öyle tayinciyiz çok soğuk yere gitmekten korkuyorum çok alıştım da aileler başka şehirdelerse gelin o zaman yazı şehir dışında çıkarırsınız ki biz öyle yapıyoruz gelince de Ekim sonunda bile denize girersiniz

Benim lh da baktı doktor sebebi neydi ki sormadım bazen çok bilince de iyi olmuyor.

Ya benimde ilk gebeliğimde hamilelik testinde silikti ovu da patlamıştı ikincisinde kimyasalı ama ovu da yine çok net görünmüştü. Ovulasyon kesinlikle hamileliği gösteriyor

Canım rabbim bir daha yaşatmasın oysaki herşey de güzel gidiyordu inan çok üzüldüm
Bende üzüldüm ama yapacak birşey yok. Verende Allah, alanda. Rabbim nasıl uygun gördüyse artık. İkinci kalp atışını duymaya gittiğimde (çarşamba)bir sorun yoktu. 20 gün sonra gelirsin artık dedi. Ertesi gün kalbi durmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…