• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Abooo o kadar soğuğa da zor dayanır insan kız bizde öyle tayinciyiz çok soğuk yere gitmekten korkuyorum çok alıştım da 😍🤣 aileler başka şehirdelerse gelin o zaman yazı şehir dışında çıkarırsınız ki biz öyle yapıyoruz gelince de Ekim sonunda bile denize girersiniz 🥰

Benim lh da baktı doktor sebebi neydi ki sormadım bazen çok bilince de iyi olmuyor. 😁
Bi görümcem dörtyolda, diğeri iskenderunda, eltim de antakyada. Nasıl kıskanıyorum nasıl imreniyorum anlatamam eltim sürekli tayin isteyin buraya gelin diyor ama eşim beyi ikna edemiyorum 🤣
Bence çok çok sorma kıyaslama ben transferin üçüncü günü hiç belirtim yok diye tamam tutmadı dedim sigaraya geri başladım keşke kimseyle kıyaslamasaymışım 🤗

Bende üzüldüm ama yapacak birşey yok. Verende Allah, alanda. Rabbim nasıl uygun gördüyse artık. İkinci kalp atışını duymaya gittiğimde (çarşamba)bir sorun yoktu. 20 gün sonra gelirsin artık dedi. Ertesi gün kalbi durmuş.
İnşallah tez zamanda sağlıklı bir sekilde tekrardan hamile olursun canım dediğin tevekkül etmek en güzeli

Bende üzüldüm ama yapacak birşey yok. Verende Allah, alanda. Rabbim nasıl uygun gördüyse artık. İkinci kalp atışını duymaya gittiğimde (çarşamba)bir sorun yoktu. 20 gün sonra gelirsin artık dedi. Ertesi gün kalbi durmuş.
Aynen öyle canım rabbim en iyisini bilir. Sanırım embriyon vardı senin bu kez inşallah sağlıcakla ilerler

Aynen oyle amh cok onemli degıl onemli olan ultrasonda gorulen yumurta sayısı benım doktorum benden hiç istemedi direk folikullerıme bakarak soyledi amh a gerek yok dedı. Cunku labdan laba degısebılıyomuş deger.. ayrıca yumurta kalitesınıde gostermıyo kalitede en onemli faktör yaş
Zaten tedaviye başladığınız için önemli görmemiştir ama amh si 0,3 olup ultrasonda 10 yumurta görünenler var. (Hatta doktor gerek yok amh ye demiş ama bakınca çok düşük çıkmış.) Çok yumurta görünmeside yumurtalarının hızlı tükendiği anlamına geliyormuş. Tabi bu sizde olacağı anlamına gelmiyor ama bı kezde olsa baktırmakta yarar var.

Evet canım yaş yukseldikce tutma oranı düşüyor öyle görünüyor benim doktorum tek koyarsak %30-35 çift olursa %50-60 a çıkar dedi ikisinin birden tutma ihtimali az dedi ben isterim aslında ikiz ama şu an tek derdim yeter ki sağlıcakla tutsun inşallah başka embriyom olmadığı için tabi bir dusundum napsam diye ama şu an biraz ikiden yanayım
Yaşım 36 bana çift konuldu biri iyi kalite biri düşük kalite embriyo kimyasal gebelik oldu. Vucut düşük kalite olanı atmaya calisirken iyi kalitenin dusmesine neden oluyormuş. Koyarlarsa ikiside iyi kalite olsun ve doktorunuza bunu sorun.Ben sordum ikiside iyi kaliteydi dedi bilemiyorum artık 🤷

😞 Rabbim sabrını da versin inşallah 🙏 inşallah bir sonraki sağlıkla tutunur size 😞

Yaşım 36 bana çift konuldu biri iyi kalite biri düşük kalite embriyo kimyasal gebelik oldu. Vucut düşük kalite olanı atmaya calisirken iyi kalitenin dusmesine neden oluyormuş. Koyarlarsa ikiside iyi kalite olsun ve doktorunuza bunu sorun.Ben sordum ikiside iyi kaliteydi dedi bilemiyorum artık 🤷
Evet iste aslında bu tarz faktörleri merak ediyorum ondan dusuncelerdeyim Tamam canım sorayım çok iyi oldu sağol inşallah sağlıcakla tutması dünyalara bedel 🤲

Evet iste aslında bu tarz faktörleri merak ediyorum ondan dusuncelerdeyim Tamam canım sorayım çok iyi oldu sağol inşallah sağlıcakla tutması dünyalara bedel 🤲
Ben sorduğumda hayır böyle birşey yok demedi doktorum. Demekki doğru. Ne demek😊 Allah hepimize yardım etsin🙏

Tutar canım sıkıntı olmaz en kaliteleri ni koyuyorlar sen koydu 2 tane mis gibi
İnşallah canım sağlıkla hayırla tutarlar bire coktan razıyım rabbimin hazineleri geniş tabi ikiz olursa artık dunyalar benim olur başım secdeden kalkmasa yeridir inşallah canım hepimiz sağlıkla evlat kokusu duyalım 🤲

Canım sana ve hepinizede bişey danışmak istiyorum 3 embriyom vardı biri tutmadı bu ay iki dondurulmuşum daha var yaş 39 sizce iki tanemi transfer ettirmeliyim sizce nasıl olur şansim yükselir mi başka embriyom da yok tek tek mi denesem yoksa şansımı çok kararsızım
Bence 2 sini de transfer ettir

Geçmiş olsu canım Allah tekrarını yaşarmasın😔
Kalbi durduğunu 20 gün sonra muayenede mi anladın?
Yok hayatım yaa 🥺bu çarşamba muayeneye gittim kalbini dinledik güzeldi herşey artık 20 gün sonra gelirsin dedi eve geldim. Ertesi günün akşamı ağrım ve lekelenmem oldu. O ara kalbi durmuş anlaşılan.

Yok hayatım yaa 🥺bu çarşamba muayeneye gittim kalbini dinledik güzeldi herşey artık 20 gün sonra gelirsin dedi eve geldim. Ertesi günün akşamı ağrım ve lekelenmem oldu. O ara kalbi durmuş anlaşılan.
Çoook geçmiş olsun canım 🙏🏻 bak ne güzel gene kalabiliyorsun yine olur Allah yardımcın olsun

Back