• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım sana ve hepinizede bişey danışmak istiyorum 3 embriyom vardı biri tutmadı bu ay iki dondurulmuşum daha var yaş 39 sizce iki tanemi transfer ettirmeliyim sizce nasıl olur şansim yükselir mi başka embriyom da yok tek tek mi denesem yoksa şansımı çok kararsızım
Bence ikisini de transfer ettir benim de yaşım 34 ama 1 embriyo oluşmuştu senin yine iyi çıkmış birde diyelimki biri tuttu doğurdun birdaha çocuk istersen kaç yaşında yapıcan. En güzeli 2 tane koydu tutarsa zaten bir daha uğraşmasın

Canım sana ve hepinizede bişey danışmak istiyorum 3 embriyom vardı biri tutmadı bu ay iki dondurulmuşum daha var yaş 39 sizce iki tanemi transfer ettirmeliyim sizce nasıl olur şansim yükselir mi başka embriyom da yok tek tek mi denesem yoksa şansımı çok kararsızım
Benim yaşım 26 6 embriyom vardı 2 tane tramsfer ettik şansımız artsın diye ikiz olsa zorlanırım tamam ama en azından bıdaha bu süreci yaşamam yıpranmam sizinde yaşınız çok aman aman değil ama tuttu diyelim onu büyüt vucufu yerniden hazırla ooo çok zahmet. Benım doktor tek koyarsak 50 çift koyaraak şansın 70 olur 1 i tutsa yeter dedi

Kızlar siz kan sulandırıcı iğneyi ne zamn kestiniz benim dün son iğnemdi transferden 5 gün önce başlamıştım toplam 10 tane vermişti 4. G0n sonuncuyu yaptım hepinizin aynımı

Allah razi olsun inslalah canim sende moralini yuksek tut bol su ic guzel beslen kur-an oku zikir cek dinlen arada yuru inslalah hayirlisiyla Rabbimin izniyle hayirli haberlere ulasalim🤗🤗
Su içmek tutunmada nasıl fayda sağlıyor bilmiyorum ama baya bol su içiyorum ☺️ Rabbim dualarımızı okuduklarımızıda kabul eder inş 🙏

Bence de iki transfer ederse doktorun iki olsun. Doktoruna bırak o inşallah senin için hayırlı olana vesile olur

Kızlar siz kan sulandırıcı iğneyi ne zamn kestiniz benim dün son iğnemdi transferden 5 gün önce başlamıştım toplam 10 tane vermişti 4. G0n sonuncuyu yaptım hepinizin aynımı
Kan sulandırıcı iğne ne oluyor canım ben kullanmadım hiç öyle bir şey sadece progesteron iğnesi estoferm ve alttan progesteron fitil kullanıyorum

Kan sulandırıcı iğne ne oluyor canım ben kullanmadım hiç öyle bir şey sadece progesteron iğnesi estoferm ve alttan progesteron fitil kullanıyorum
Oksapar veya muadilleri var canım iğne olarak kimine de sadece coraspin hap veriyo doktor kendi kendine hamile kalanlarda olmayıp bunlar niye bizde var bilmiyorum merak ediyorum aslında

Bence ikisini de transfer ettir benim de yaşım 34 ama 1 embriyo oluşmuştu senin yine iyi çıkmış birde diyelimki biri tuttu doğurdun birdaha çocuk istersen kaç yaşında yapıcan. En güzeli 2 tane koydu tutarsa zaten bir daha uğraşmasın
Evet benim için yeterki tutsun diye bakıyorum saglicakla ikiz olursada ins çok sevinirim tek dusunmemin nedeni her embriyo bir şans ya sona bir şans bir umut daha bırakmak açısından ondan kafam karışıktı ama artık iki düşünmeye başladım

Benim yaşım 26 6 embriyom vardı 2 tane tramsfer ettik şansımız artsın diye ikiz olsa zorlanırım tamam ama en azından bıdaha bu süreci yaşamam yıpranmam sizinde yaşınız çok aman aman değil ama tuttu diyelim onu büyüt vucufu yerniden hazırla ooo çok zahmet. Benım doktor tek koyarsak 50 çift koyaraak şansın 70 olur 1 i tutsa yeter dedi
Evet canım yaş yukseldikce tutma oranı düşüyor öyle görünüyor benim doktorum tek koyarsak %30-35 çift olursa %50-60 a çıkar dedi ikisinin birden tutma ihtimali az dedi ben isterim aslında ikiz ama şu an tek derdim yeter ki sağlıcakla tutsun inşallah başka embriyom olmadığı için tabi bir dusundum napsam diye ama şu an biraz ikiden yanayım

Oksapar kullanoyordum ben canım

Oksapar veya muadilleri var canım iğne olarak kimine de sadece coraspin hap veriyo doktor kendi kendine hamile kalanlarda olmayıp bunlar niye bizde var bilmiyorum merak ediyorum aslında
Allah Allah Burda bir kaç yerde okudum coraspirin falan ama bana vermedi neden veriliyorki. Herhalde ihtiyaç olsa bana da verirdi doktorum değil mi? İyice paronayak olduk 🤦🏻‍♀️🙄 Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı haberlerinizi duyarız inş 🙏

Bide benim kafamı karıştıran bu bize soylenen oranlar canim biraz da tek olunca %50 çift olunca sadece ek %20 mi etkiliyor ayrı ayrı koyunca %50 +50 %100 olmuyomu 🙄 kafamda deli sorular

Hanımlar günaydın bugun trabsfer sonrasi 8.gunum ilk idarla evdeki idrar testini denedim 10 dk sonra baktim ama çok silik çıkmış bu birşey anlam ifade etmiyor mu? Hamile değilmiuyim acaba moralim bozuldu
Eki Görüntüle 2738855
Benimde ilk yaptığımda böyleydi. Tebrik ederim canım☺️ Allah tamamına erdirsin🙏🏼

Back