Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Dün çok silikti bugun hemen belirginleşti inşallah vardır ya senin ikizmi ne zaman verdin kanı
4. Günüm daha da silikti benimde zorla gorebilmistim var gibi yaa zaten olmasa silik de olsa çıkmıyor. Yok 5. Gün embriyosu tekti benim. Sen 2 koydurdun galiba

Evet 2 koydurdum s2n ne zamn kan verdin canım kaç çıktı
Canım ben 6. Gün saat 16:30 civarı vermiştim 46 çıkmıştı. Ama sana tavsiyem cidden 10 gün öncesinden kan verme.. Ben cok sıkıntı yaşadım 2 katı artmadı daha az yukselerek gitti 10. Gune kadar 10. Gunden sonra normale dönmüştü katlanmalarım.. Ve ben çok üzülüp stres yapmıştım hep baska hcg'lerin nasıl olduğunu fln araştırıp durmuştum.. Ama boşuna üzülmüşüm. Transferin 17. Günü kesemizi görmüştüm. Darısı sana inşallah ikiz görürsün sen

9. Gün veririm ona göre nöbete geçecem varsa nöbeti bırakacam yoksa pazar nöbetim var

Testin cinsi ile alakalı olabilir geç çıkması.. Ilk kez böyle renkte test görüyorum.. İnşallah tutmus yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…