- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.241
4. Günüm daha da silikti benimde zorla gorebilmistim var gibi yaa zaten olmasa silik de olsa çıkmıyor. Yok 5. Gün embriyosu tekti benim. Sen 2 koydurdun galibaDün çok silikti bugun hemen belirginleşti inşallah vardır ya senin ikizmi ne zaman verdin kanı
Evet ben bi kac yatmıştım bekarken. Nasıl gördün uyandığında kalbin sicakmiydi soguk mu?istihsarede goruln ruyadan anlyn vr mi
Evet 2 koydurdum s2n ne zamn kan verdin canım kaç çıktı4. Günüm daha da silikti benimde zorla gorebilmistim var gibi yaa zaten olmasa silik de olsa çıkmıyor. Yok 5. Gün embriyosu tekti benim. Sen 2 koydurdun galiba
Canım ben 6. Gün saat 16:30 civarı vermiştim 46 çıkmıştı. Ama sana tavsiyem cidden 10 gün öncesinden kan verme.. Ben cok sıkıntı yaşadım 2 katı artmadı daha az yukselerek gitti 10. Gune kadar 10. Gunden sonra normale dönmüştü katlanmalarım.. Ve ben çok üzülüp stres yapmıştım hep baska hcg'lerin nasıl olduğunu fln araştırıp durmuştum.. Ama boşuna üzülmüşüm. Transferin 17. Günü kesemizi görmüştüm. Darısı sana inşallah ikiz görürsün senEvet 2 koydurdum s2n ne zamn kan verdin canım kaç çıktı
9. Gün veririm ona göre nöbete geçecem varsa nöbeti bırakacam yoksa pazar nöbetim varCanım ben 6. Gün saat 16:30 civarı vermiştim 46 çıkmıştı. Ama sana tavsiyem cidden 10 gün öncesinden kan verme.. Ben cok sıkıntı yaşadım 2 katı artmadı daha az yukselerek gitti 10. Gune kadar 10. Gunden sonra normale dönmüştü katlanmalarım.. Ve ben çok üzülüp stres yapmıştım hep baska hcg'lerin nasıl olduğunu fln araştırıp durmuştum.. Ama boşuna üzülmüşüm. Transferin 17. Günü kesemizi görmüştüm. Darısı sana inşallah ikiz görürsün sen
Aynen 9 iyidir9. Gün veririm ona göre nöbete geçecem varsa nöbeti bırakacam yoksa pazar nöbetim var
Gözün aydın canikom5. Günden günaydıındün 15 dk sonra hayalet çizgi olmuştu şimdi 2. Dk da hemen böyle belirdi
Aynen ki fazla eziyeti kalmadı artık dondurulmuşlarda kolay oluyor okadar iğne ilaç kullanmıyorsunSağol canım bu basarısız olursa yaza bıdaha başlarım dıye kurdum planı
Aynenn katılıyorumAynen ki fazla eziyeti kalmadı artık dondurulmuşlarda kolay oluyor okadar iğne ilaç kullanmıyorsun
Hadi gözün aydın cnaım ne mutlu sana Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah5. Günden günaydıındün 15 dk sonra hayalet çizgi olmuştu şimdi 2. Dk da hemen böyle belirdi
Sağol canım inşallah kanda da güzel bi değer alırım yaGözün aydın canikomAllah tamamına erdirsin inşaallah
Aminnn aminnn valla kanda dopru düzgün bir değer görmeden idrar birşeyi ifade etmiyor bakalım inşallah oda güzel çıkarHadi gözün aydın cnaım ne mutlu sana Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Var canım hayirlsii olsunHanımlar günaydın bugun trabsfer sonrasi 8.gunum ilk idarla evdeki idrar testini denedim 10 dk sonra baktim ama çok silik çıkmış bu birşey anlam ifade etmiyor mu? Hamile değilmiuyim acaba moralim bozuldu
Eki Görüntüle 2738855
Testin cinsi ile alakalı olabilir geç çıkması.. Ilk kez böyle renkte test görüyorum.. İnşallah tutmus yaaHanımlar günaydın bugun trabsfer sonrasi 8.gunum ilk idarla evdeki idrar testini denedim 10 dk sonra baktim ama çok silik çıkmış bu birşey anlam ifade etmiyor mu? Hamile değilmiuyim acaba moralim bozuldu
Eki Görüntüle 2738855
Evet canım görülüyor çizgi bu daha net Gözünaydin değerinde güzel çıksın inşallah5. Günden günaydıındün 15 dk sonra hayalet çizgi olmuştu şimdi 2. Dk da hemen böyle belirdi
Gerçekten miVar canım hayirlsii olsun
Eşim idrar testi yapmamı istemiyor kanda sonucu öğrenelim diyor bu test de ovulasyon testinden çıktı bende ilk defa görüyorumTestin cinsi ile alakalı olabilir geç çıkması.. Ilk kez böyle renkte test görüyorum.. İnşallah tutmus yaa
Bende 7.gun yapmıştım silikti canım. Norml silik çıkmasıGerçekten mio kadar moralim bozulmustu ki silik olunca bir de çift embriyo benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?