• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet gözükür ben 4+5 de keseyi gördüm
kalbi cok sonra dinlemek isterim ben sinyal veriliyormus ya, kalp atışı ekrandan gözüküyormuş . fakat bişi soracam altaan muyane sıkıntılı mı . annem artık alttan baktırma zararlı diyo :)
ama kese kalp karından görünmezse alttan baktırmak istiyorum yeterki gözüksün net diye . bir de sen keseyi karından mı baktırdın

kalbi cok sonra dinlemek isterim ben sinyal veriliyormus ya, kalp atışı ekrandan gözüküyormuş . fakat bişi soracam altaan muyane sıkıntılı mı . annem artık alttan baktırma zararlı diyo :)
ama kese kalp karından görünmezse alttan baktırmak istiyorum yeterki gözüksün net diye . bir de sen keseyi karından mı baktırdın
Canım alttan muayenenin hiçbir zararı yok zaten biliyorsun ki bi rahim ağzımız var ve hamileyken rahim ağzı mukoza ile kilitlidir zaten hicbir doktor rahim ağzından istese de geciremez aleti o yüzden sıkıntı yok hicbir zarari da yok😊

Canım alttan muayenenin hiçbir zararı yok zaten biliyorsun ki bi rahim ağzımız var ve hamileyken rahim ağzı mukoza ile kilitlidir zaten hicbir doktor rahim ağzından istese de geciremez aleti o yüzden sıkıntı yok hicbir zarari da yok😊
tamam canım . işte annem öyle dedi diye şey uaptım ben de senden 6 gün sonra teansfer olmuşum

ben digerlerinş attım belki bunu saklarım.
siz keseyi karından mı gördünüz yolk sac ı falan gördünüz mü bende tam aynı tarihte gtcem
Karından canım yolk ve bebek görmedik hayali şekilde biseyler vardı içinde belki vajinal baksa daha net görürdük ama şuan için keseyi görmek bana yetti 😊

Karından duydu canım gayet net şekilde seninde gözükür merak etme. Ayrıca doktor alttan bakalım deseydi kabul ederdim adama da baktırmak istemiyorum zarardır desem beni döver 😂 en iyisi bilirler zaten

Gözükür ozaman a canım rahat ol benim gibi stres yapma 😅
İnşallah yaa kesede bile acayip stres yaptım doktor işte keseyi gördükkk deyince hıçkırarak ağlamıştım. Ne kadar sıktıysam kendimi o an duygu bosalmasi yaşadım. Hic böyle birsey hayal etmemiştim 😂🤭

Karından duydu canım gayet net şekilde seninde gözükür merak etme. Ayrıca doktor alttan bakalım deseydi kabul ederdim adama da baktırmak istemiyorum zarardır desem beni döver 😂 en iyisi bilirler zaten
ya ben ztn alttan muayeneyi sevmiyorum nefret ediyorum.
ama görğnmeyen net olmayan bişi olursa baktırırım

Back