- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #19.281
inş saglıkla ilerler . ikiz isterm ama korkuyorum da allah kararlasın napalımMasallah çok net ikiz senınki kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş saglıkla ilerler . ikiz isterm ama korkuyorum da allah kararlasın napalımMasallah çok net ikiz senınki kesin
Maşallah peki vajinalde mi duydun karından mı? 25 kasim da mi transfer olmuştun canım?Cuma günü canım 5+5 de
bende 5+0 da gidicem keseye gözükür bence . daha fazla bekleyemem. bir hafta sonra da kalpe gideriöCuma günü canım 5+5 de
Karından duyduk canım yok 19unda transfer oldum sen kaçtasınMaşallah peki vajinalde mi duydun karından mı? 25 kasim da mi transfer olmuştun canım?
Ben yapamıyorum yaaaa çatlatma iğnesi vurdukları için. Yarın e2 progesteron bakacaklar. Bu test sonuçları azıcıkta olsa ipucu vermez miya sizin degerinizde cok yüksek ikiz mi ki? bu da benim 12. gün ve son testim
Evet gözükür ben 4+5 de keseyi gördümbende 5+0 da gidicem keseye gözükür bence . daha fazla bekleyemem. bir hafta sonra da kalpe gideriö
Ha ben 24 Kasım öğretmenler gününde transfer oldum(hic unutmam tarihi) bu cuma daha keseyi gördükKarından duyduk canım yok 19unda transfer oldum sen kaçtasın
Oh süper haftaya da kalp atışı inşallahHa ben 24 Kasım öğretmenler gününde transfer oldum(hic unutmam tarihi) bu cuma daha keseyi gördük
kalbi cok sonra dinlemek isterim ben sinyal veriliyormus ya, kalp atışı ekrandan gözüküyormuş . fakat bişi soracam altaan muyane sıkıntılı mı . annem artık alttan baktırma zararlı diyo :)Evet gözükür ben 4+5 de keseyi gördüm
Perşembe randevum var inşallahOh süper haftaya da kalp atışı inşallah
Aynen vallaainş saglıkla ilerler . ikiz isterm ama korkuyorum da allah kararlasın napalım
Canım alttan muayenenin hiçbir zararı yok zaten biliyorsun ki bi rahim ağzımız var ve hamileyken rahim ağzı mukoza ile kilitlidir zaten hicbir doktor rahim ağzından istese de geciremez aleti o yüzden sıkıntı yok hicbir zarari da yokkalbi cok sonra dinlemek isterim ben sinyal veriliyormus ya, kalp atışı ekrandan gözüküyormuş . fakat bişi soracam altaan muyane sıkıntılı mı . annem artık alttan baktırma zararlı diyo :)
ama kese kalp karından görünmezse alttan baktırmak istiyorum yeterki gözüksün net diye . bir de sen keseyi karından mı baktırdın
ben digerlerinş attım belki bunu saklarım.Ha ben 24 Kasım öğretmenler gününde transfer oldum(hic unutmam tarihi) bu cuma daha keseyi gördük
Gözükür ozaman a canım rahat ol benim gibi stres yapmaPerşembe randevum var inşallah
tamam canım . işte annem öyle dedi diye şey uaptım ben de senden 6 gün sonra teansfer olmuşumCanım alttan muayenenin hiçbir zararı yok zaten biliyorsun ki bi rahim ağzımız var ve hamileyken rahim ağzı mukoza ile kilitlidir zaten hicbir doktor rahim ağzından istese de geciremez aleti o yüzden sıkıntı yok hicbir zarari da yok
Karından canım yolk ve bebek görmedik hayali şekilde biseyler vardı içinde belki vajinal baksa daha net görürdük ama şuan için keseyi görmek bana yettiben digerlerinş attım belki bunu saklarım.
siz keseyi karından mı gördünüz yolk sac ı falan gördünüz mü bende tam aynı tarihte gtcem
ben alttan baktırım o zaman yolk u görmek içinKarından canım yolk ve bebek görmedik hayali şekilde biseyler vardı içinde belki vajinal baksa daha net görürdük ama şuan için keseyi görmek bana yetti
Karından duydu canım gayet net şekilde seninde gözükür merak etme. Ayrıca doktor alttan bakalım deseydi kabul ederdim adama da baktırmak istemiyorum zarardır desem beni döver en iyisi bilirler zatenkalbi cok sonra dinlemek isterim ben sinyal veriliyormus ya, kalp atışı ekrandan gözüküyormuş . fakat bişi soracam altaan muyane sıkıntılı mı . annem artık alttan baktırma zararlı diyo :)
ama kese kalp karından görünmezse alttan baktırmak istiyorum yeterki gözüksün net diye . bir de sen keseyi karından mı baktırdın
İnşallah yaa kesede bile acayip stres yaptım doktor işte keseyi gördükkk deyince hıçkırarak ağlamıştım. Ne kadar sıktıysam kendimi o an duygu bosalmasi yaşadım. Hic böyle birsey hayal etmemiştimGözükür ozaman a canım rahat ol benim gibi stres yapma
ya ben ztn alttan muayeneyi sevmiyorum nefret ediyorum.Karından duydu canım gayet net şekilde seninde gözükür merak etme. Ayrıca doktor alttan bakalım deseydi kabul ederdim adama da baktırmak istemiyorum zarardır desem beni döver en iyisi bilirler zaten