- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #19.201
Inslaalh var ben oyle gordum ben 5.gub yapmistim hic cikmamisti 6.gun seninki gibiydi nerdeyseYaa 2 yıl önce yaptıgım test hala tek çizgi zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inslaalh var ben oyle gordum ben 5.gub yapmistim hic cikmamisti 6.gun seninki gibiydi nerdeyseYaa 2 yıl önce yaptıgım test hala tek çizgi zaten
Inslaalh var ben oyle gordum ben 5.gub yapmistim hic cikmamisti 6.gun seninki gibiydi nerdeyse
Bak buydu benim 6.gün yaptığım
Hemen belirmiş miydiBak buydu benim 6.gün yaptığım
Yani ilk 10 dk icinde belirmisti canim gittikce koyulastiHemen belirmiş miydi
Aboo eşim Iskenderun'lu ben de orda yaşamak istiyorum ama eşim bey sıcağı hiç sevmiyorSorma canım ya. Hormonlar kistler uğraşıyoruz. Ben ilaç kullanmadım mı sürekli kistle yaşıyorum zaten arkadaş olduk kistler le Hataydayım canım ben. Şu an estrofem kullanıyorum 18 aralıkta kontrol var o gün belli olur herhalde transfer günü
Bakalım benımkide yarın ilk 10 dk da olcakmıYani ilk 10 dk icinde belirmisti canim gittikce koyulasti
Içime senin ikisi de tutacakmış gibi doğuyor valla kontrole gittin mi sen ilaç falan başladın mı bu ay?Ay kaç gündür girmiyordum maşallah çok sevindim yaaa darısı bana lütfen lütfennn iki embriyo konulacak ikisini de istiyorum artık yaaa sana çok çok sevindim güzel güzel ilerle inşallah
Olur insalalh dualarim seninle Rabbim in izniyle ol desin de olsunBakalım benımkide yarın ilk 10 dk da olcakmı
Allah razı olsun canımOlur insalalh dualarim seninle Rabbim in izniyle ol desin de olsun
Kacinci günün bacım? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?Kan için 10. Günde veririm test evde var sıkıldıkça yapıyım diyorum kendimi her sonuca hazırladım şükür
Evet canım ilk idrardiVar gibi canım ilk idrarlamı yaptın.. Olmayınca hıc bir sey cikmio gercı
Amin canım çok zor Allah düşmanıma vermesin evlatsızlıkla sınamasınYa rabbim yardımcısı olsun
Bugun 4. Gündü transferin 2 adet 5.gün transfer edildi canınKacinci günün bacım? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
AminnnnnAmin canım çok zor Allah düşmanıma vermesin evlatsızlıkla sınamasın
Canım kaç embriyo oluştu dondurulmuşun varmıAllah razı olsun canım
5.gün erken gebelikte çıkmıştı benim. Hadi inşallah bi pozitif gelsinBugun 4. Gündü transferin 2 adet 5.gün transfer edildi canın
16 yumurta toplanmıştı 11 i kaliteliydi 10 u döllendi 3. Güne 10 unda gitti 5. Güne bırakalım dedi doktor 6 tanesi 5 e kaldı 4 u iyi 2 si orta kalıte dedi 2 si transfer edildi kaldı 4Canım kaç embriyo oluştu dondurulmuşun varmı
Ya ama benımki bekleyince çizgiler çıktı 3 tane taptım3 üde öyle5.gün erken gebelikte çıkmıştı benim. Hadi inşallah bi pozitif gelsin
4. gün yanıltıcı olabilir yarın koyulaşma takip edebilirsin hemYa ama benımki bekleyince çizgiler çıktı 3 tane taptım3 üde öyle