Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eşim idrar testi yapmamı istemiyor kanda sonucu öğrenelim diyor bu test de ovulasyon testinden çıktı bende ilk defa görüyorum
Gebelik testi her türlü kabulumuz benimde elimde ovu kalmışti gebelik testinde silik ciktigi gün ovulasyonda yaptım Hani ovulasyon gebelik gösterir diyor ya ikisi eşit koyuluktan çıktı iki gün sonra bir daha ovu yaptım kırmızı resmen patlamış gibi çıktı

Ovulasyon da deneyeyim merak ettim ne çıkacak ? Siz kaç haftalık hamilesiniz rabbim kucaginiza almayı nasip eder ins

Amiiinnn rabbim isteyen herkese bekletmeden versin müjdeli haberi. Çok teşekkür ederim o halde. Ben 8. Gün kontrole gitmiş olacağım. Hormon testi e2 progesteron lh mı acaba?
Merhaba evet progesteron seviyesine ve muayene ile rahim duvarına bakıyor doktor amin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun

Canımm @sahievlatneydi ben'im nick değişikliği yapinca orda eski nick kalmış bi hamiș emojisi de ben alabilirim

Yok canım Gebesin işte çıkmış git kan ver bende 8ç günde kan vermiştim 227 çıkmıştı sende öğrenirsin

Yok canım Gebesin işte çıkmış git kan ver bende 8ç günde kan vermiştim 227 çıkmıştı sende öğrenirsin
ya sizin degerinizde cok yüksek ikiz mi ki? bu da benim 12. gün ve son testim

Eklentiler

• 3A23EDB7-7572-436C-8BA8-EC90F4A17940.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 36
Yok canım ikiz değil kalp atışını dinledik tek benim 8. Günde de çok koyu çıkmıştı. Tek embro koymuştuk dedik bölündümü ama die bizde bi şüphelendim ama çok şükür tek duyduk
Ya maşallah sen ne zaman duydun kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…