- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.221
Ay inşallah yaaaIçime senin ikisi de tutacakmış gibi doğuyor vallakontrole gittin mi sen ilaç falan başladın mı bu ay?
Öyle yapıcam4. gün yanıltıcı olabilir yarın koyulaşma takip edebilirsin hem
Gitmemene sevindim valla ne yalan soyliyim. Vücudun bir ay ilaçtan arınır dinlenir sonraki transfere tertemiz yaparsın hazırlığınıAy inşallah yaaayok henüz gitmedim 2. Adette gel dedi ilkini oldum zaten ikinci de Aralık sonuna doğru iple çekiyorum regl olmayı şuan sadece folik asit ve d vitamin kullanıyorum diğer adetle başlarım yine estrofemlere falan
Oo süper canım çok sevindim16 yumurta toplanmıştı 11 i kaliteliydi 10 u döllendi 3. Güne 10 unda gitti 5. Güne bırakalım dedi doktor 6 tanesi 5 e kaldı 4 u iyi 2 si orta kalıte dedi 2 si transfer edildi kaldı 4
Sağol canım bu basarısız olursa yaza bıdaha başlarım dıye kurdum planıOo süper canım çok sevindim
digerlerinş teansfer etme durumun var ama bence gebesinSağol canım bu basarısız olursa yaza bıdaha başlarım dıye kurdum planı
En çok eşim için istiyorum valla yoksa benım kendi ruhum daha çocukdigerlerinş teansfer etme durumun var ama bence gebesin
İlk idrardi canım.Var gibi canım ilk idrarlamı yaptın.. Olmayınca hıc bir sey cikmio gercı
Zaten ben istesemde rahim dinlenmesi gerekmiş. Ama iyi oldu bende dinlendim inşallah dediğin gibi olurGitmemene sevindim valla ne yalan soyliyim. Vücudun bir ay ilaçtan arınır dinlenir sonraki transfere tertemiz yaparsın hazırlığınıinşallah bu sefer olacak
Ben de gördüm hayırlısı olsun devamı gelsin inşaallahBugun 4. Günüm transferdr yani brn çıplak gözle görüyorum ama telde belli oluyor mu kızlar yanlışmıdır ki acaba
Bilir kişi konuştuBen de gördüm hayırlısı olsun devamı gelsin inşaallah
Beta düşük ya, anca görunüyordurBilir kişi konuştuama test 15 dk da çıktı bekledi yani
Aynenn valla 10 numarasın hiç b3lirtim yok yerleşme falan filan sadece bugun çok bacaklarım ağrıyor o da ilaçtanBeta düşük ya, anca görunüyordurekspertiz konuştu
Normal daha 4. Gün yavrum. Beta yükseldikçe, bebek büyüdükçe başlıyor belirtiler. Oh bir güzel haber daha aldık bugünAynenn valla 10 numarasın hiç b3lirtim yok yerleşme falan filan sadece bugun çok bacaklarım ağrıyor o da ilaçtan
İnşallah canım benim hepimizin kucağı dolsun inşallahhhNormal daha 4. Gün yavrum. Beta yükseldikçe, bebek büyüdükçe başlıyor belirtiler. Oh bir güzel haber daha aldık bugün
Güzel burası ama sıcağı hiç çekilmiyor gerçekten hele temmuz ağustos kaç yani o derece. Klima hiç kapanmıyor desem yeri eşin bir açıdan çok haklıAboo eşim Iskenderun'lu ben de orda yaşamak istiyorum ama eşim bey sıcağı hiç sevmiyor
Kaç gündür estrofem kullanıyorsun?
Günaydın canım5. Günden günaydıındün 15 dk sonra hayalet çizgi olmuştu şimdi 2. Dk da hemen böyle belirdi
Dün çok silikti bugun hemen belirginleşti inşallah vardır ya senin ikizmi ne zaman verdin kanıGünaydın canımyaa benimde 5. Gün böyle çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?