Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Içime senin ikisi de tutacakmış gibi doğuyor valla kontrole gittin mi sen ilaç falan başladın mı bu ay?
Ay inşallah yaaa yok henüz gitmedim 2. Adette gel dedi ilkini oldum zaten ikinci de Aralık sonuna doğru iple çekiyorum regl olmayı şuan sadece folik asit ve d vitamin kullanıyorum diğer adetle başlarım yine estrofemlere falan

Gitmemene sevindim valla ne yalan soyliyim. Vücudun bir ay ilaçtan arınır dinlenir sonraki transfere tertemiz yaparsın hazırlığını inşallah bu sefer olacak

Gitmemene sevindim valla ne yalan soyliyim. Vücudun bir ay ilaçtan arınır dinlenir sonraki transfere tertemiz yaparsın hazırlığını inşallah bu sefer olacak
Zaten ben istesemde rahim dinlenmesi gerekmiş. Ama iyi oldu bende dinlendim inşallah dediğin gibi olur

Aynenn valla 10 numarasın hiç b3lirtim yok yerleşme falan filan sadece bugun çok bacaklarım ağrıyor o da ilaçtan
Normal daha 4. Gün yavrum. Beta yükseldikçe, bebek büyüdükçe başlıyor belirtiler. Oh bir güzel haber daha aldık bugün

Aboo eşim Iskenderun'lu ben de orda yaşamak istiyorum ama eşim bey sıcağı hiç sevmiyor
Kaç gündür estrofem kullanıyorsun?
Güzel burası ama sıcağı hiç çekilmiyor gerçekten hele temmuz ağustos kaç yani o derece. Klima hiç kapanmıyor desem yeri eşin bir açıdan çok haklı
şu an nerde yaşıyorsunuz kıyas açısından sordum

Perşembe günü başladım canım her gün 3 adet olarak. Transferde önce hangi hormonlarda bakılıyor yine e2 progesteron lh başka bakılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…