• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Içime senin ikisi de tutacakmış gibi doğuyor valla 😍 kontrole gittin mi sen ilaç falan başladın mı bu ay?
Ay inşallah yaaa 🙏🏻😊🥰 yok henüz gitmedim 2. Adette gel dedi ilkini oldum zaten ikinci de Aralık sonuna doğru iple çekiyorum regl olmayı 😁 şuan sadece folik asit ve d vitamin kullanıyorum diğer adetle başlarım yine estrofemlere falan

Ay inşallah yaaa 🙏🏻😊🥰 yok henüz gitmedim 2. Adette gel dedi ilkini oldum zaten ikinci de Aralık sonuna doğru iple çekiyorum regl olmayı 😁 şuan sadece folik asit ve d vitamin kullanıyorum diğer adetle başlarım yine estrofemlere falan
Gitmemene sevindim valla ne yalan soyliyim. Vücudun bir ay ilaçtan arınır dinlenir sonraki transfere tertemiz yaparsın hazırlığını 🤗 inşallah bu sefer olacak😍

Gitmemene sevindim valla ne yalan soyliyim. Vücudun bir ay ilaçtan arınır dinlenir sonraki transfere tertemiz yaparsın hazırlığını 🤗 inşallah bu sefer olacak😍
Zaten ben istesemde rahim dinlenmesi gerekmiş. Ama iyi oldu bende dinlendim inşallah dediğin gibi olur 🙏🏻🥰🌹

Aynenn valla 10 numarasın hiç b3lirtim yok yerleşme falan filan sadece bugun çok bacaklarım ağrıyor o da ilaçtan
Normal daha 4. Gün yavrum. Beta yükseldikçe, bebek büyüdükçe başlıyor belirtiler. Oh bir güzel haber daha aldık bugün ♥️

Aboo eşim Iskenderun'lu ben de orda yaşamak istiyorum ama eşim bey sıcağı hiç sevmiyor 😍
Kaç gündür estrofem kullanıyorsun?
Güzel burası ama sıcağı hiç çekilmiyor gerçekten hele temmuz ağustos kaç yani o derece. Klima hiç kapanmıyor desem yeri eşin bir açıdan çok haklı🤣
şu an nerde yaşıyorsunuz kıyas açısından sordum 🤣

Perşembe günü başladım canım her gün 3 adet olarak. Transferde önce hangi hormonlarda bakılıyor yine e2 progesteron lh başka bakılıyor mu?

5. Günden günaydıın 🤗🤗dün 15 dk sonra hayalet çizgi olmuştu şimdi 2. Dk da hemen böyle belirdi

Eklentiler

• Screenshot_20201213-082512.jpg
    Screenshot_20201213-082512.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 66
Back