- 9 Ekim 2020
- 5.744
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
- #18.721
Amin cnm aminİnşAllah canım rabbim kimseye yaşatmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm aminİnşAllah canım rabbim kimseye yaşatmasın
Rabbim insallah gönlüne göre verir kuzucumEvet ben de dun verdim canım eşimden istemedi yarın yumurta toplamam var dualarınıza talibim
Evet canım karıştırdım kafa gittiYok canım bu cumaydı randevum karışırtırdın heralde geçen hafta cuma keseyi görmüştük
Teşekkürler kuzumbenden istediler . eşimle ilgili bir durum olmadı o yüzden istenmedi
yyaaa kakali muhabbetlerin en tatlisi olmaz miiuHe açarız zaten herkes zombiye bağlıcaz uykusuzluktan benm bebek zırtlayamadı,seninki ağladı onunki isal oldu meme emmedi pis kaka dolu muhabbetlere hazırmısın
he yaaa kaka muahbbetine sevinceğimiz tek şwy aman gelsinlerde salonun ortasına hatta babasının suratına yapsınyyaaa kakali muhabbetlerin en tatlisi olmaz miiu
allahim nasip etsin görmemizi insallah ne güzel telaşlar heycanlarhe yaaa kaka muahbbetine sevinceğimiz tek şwy aman gelsinlerde salonun ortasına hatta babasının suratına yapsın
İnşlhh olacak olacak er yada geç o bamyalar buraya gelecek kaçarı yok biz çabalıyoruz onlar doğacak ilk kelime baba olacakallahim nasip etsin görmemizi insallah ne güzel telaşlar heycanlar
ya sen harikasın bayildim enerjineİnşlhh olacak olacak er yada geç o bamyalar buraya gelecek kaçarı yok biz çabalıyoruz onlar doğacak ilk kelime baba olacak
utanırım benşaka şaka utanmam tşk ederim herkesin enerjisi güzel bu topikte hepsi çok minnoş biri hariçya sen harikasın bayildim enerjine
maasallah hepimizeutanırım benşaka şaka utanmam tşk ederim herkesin enerjisi güzel bu topikte hepsi çok minnoş biri hariç
MAŞŞALLLLAAAAHHHmaasallah hepimize
Gerçekten çok zor olmalı. Rabbim bidaha yaşatmasın inşaallahEvet şükür tek iğne ile attım ikinci igneye de operasyona da gerek kalmadı. Çok zordu ama geçti elhamdülillah
O kadar sulandırıcı da kimse kullanmıyor ama kuşumHâlâ ediyorm doktor evet kanama yapar ama bebek için çok önemli diyor
Maşallah çok erken duymuşsunuz bana 7. Haftayı beklememi söylediler transfer oldu evet şu an tam 6. Haftamdayım. Sizin kaçıncı gün embriyosu? Acaba fark ediyor mu kalbi duymak için ben 5+4 de kontrole gittim ama kalbi dinlemedilerMalesef öyleymiş Allah kolaylık versin herkese. Teşekkür ederim 5+6 günlükken duyduk kalbini çok şükür. Sizin transfer oldumu
Tebrikler rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin. Hiç gittinizmi kese görmeye. Banada öyle demişlerdi ama gittik kontrole gördük erkenden çok şükürMaşallah çok erken duymuşsunuz bana 7. Haftayı beklememi söylediler transfer oldu evet şu an tam 6. Haftamdayım
Oluyor kuzum, banada oldu başka arkadaşlara da. Arada eşime masaj yaptırdım rahatladım.Transfer sonrası bacak ağrısı olanınız var mı kizlar? Ben mi kendimi dinliyorum diyorum ama hep böyle içten içten ağrıyor bacaklarım umarım ters bir durum değildir
Amin Evet 4+6 da keseyi gördüm 5+4 de bebeğimi ama daha çok ufak dediler o yüzden ayın 18 inde tam 7. Haftada dinleyelim dediler anlamadım :/ ben de gitsem mi acabaTebrikler rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin. Hiç gittinizmi kese görmeye. Banada öyle demişlerdi ama gittik kontrole gördük erkenden çok şükür
Oluyor kuzum, banada oldu başka arkadaşlara da. Arada eşime masaj yaptırdım rahatladım
Benim de çok oldu kuyruk sokumunda ve bacaklarda sürekli agrım oluyordu ilk 2 haftaTransfer sonrası bacak ağrısı olanınız var mı kizlar? Ben mi kendimi dinliyorum diyorum ama hep böyle içten içten ağrıyor bacaklarım umarım ters bir durum değildir
Evet abla haklısın sanırım bi böyle kullanan ben varımO kadar sulandırıcı da kimse kullanmıyor ama kuşum