• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Malesef öyleymiş Allah kolaylık versin herkese. Teşekkür ederim 5+6 günlükken duyduk kalbini çok şükür. Sizin transfer oldumu
Maşallah 🧿 çok erken duymuşsunuz bana 7. Haftayı beklememi söylediler transfer oldu evet şu an tam 6. Haftamdayım. Sizin kaçıncı gün embriyosu? Acaba fark ediyor mu kalbi duymak için ben 5+4 de kontrole gittim ama kalbi dinlemediler

Tebrikler rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin. Hiç gittinizmi kese görmeye. Banada öyle demişlerdi ama gittik kontrole gördük erkenden çok şükür
Amin 🤲🏻 Evet 4+6 da keseyi gördüm 5+4 de bebeğimi 😊🥰 ama daha çok ufak dediler o yüzden ayın 18 inde tam 7. Haftada dinleyelim dediler anlamadım :/ ben de gitsem mi acaba

Oluyor kuzum, banada oldu başka arkadaşlara da. Arada eşime masaj yaptırdım rahatladım
Transfer sonrası bacak ağrısı olanınız var mı kizlar? Ben mi kendimi dinliyorum diyorum ama hep böyle içten içten ağrıyor bacaklarım 🙄 umarım ters bir durum değildir
Benim de çok oldu kuyruk sokumunda ve bacaklarda sürekli agrım oluyordu ilk 2 hafta

Back