- 9 Ekim 2020
- 5.744
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
- #18.701
İnşlallhh yaaa olur elbet inancım var 7sene iki kayıp ilk tüp bebek maceram herzamn umudum olduherkesin de olmalı .Belki senin zaferinide kutlariz neden olmasn di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşlallhh yaaa olur elbet inancım var 7sene iki kayıp ilk tüp bebek maceram herzamn umudum olduherkesin de olmalı .Belki senin zaferinide kutlariz neden olmasn di
Kan pıhtılaşma varmıydı sende. Yoktu die hatrlıyorum. Lekenlenme yerleşmeden kalan kanamı acaba ?Hâlâ ediyorm doktor evet kanama yapar ama bebek için çok önemli diyor
Kesinlikle al benden de okadarpimpirikrella olarak ismimi değiştircem
Bu topigin sen gibi güclü kadinlara ihtiyacı var Hepimiz yavrularimizi kucagimiza alacagiz insallah saglikli sihhatli rabbimin izniyle düsünsenize ay PlutonMerkez hangi beşik modelini alsak acaba diye konusmalara kadar uzanacak belkide rabbim büyük onun mucizelerine inancm tam çıkmış oldugumuz bu yolda hyrlı snuclar almayi nasip eylesin insallah aminnİnşlallhh yaaa olur elbet inancım var 7sene iki kayıp ilk tüp bebek maceram herzamn umudum olduherkesin de olmalı .
Tamam canım inşallah olmazbol bol dinlen insallah birsey olmaz
Canım pıhtılaşma var mı bende bilmiyorum. Öyle bir araştırma yaptırmadıl yani. Öyle olur mu ki canım bilmiyorum geçen gün dediğim gibi bildiğin kan geldi yaniKan pıhtılaşma varmıydı sende. Yoktu die hatrlıyorum. Lekenlenme yerleşmeden kalan kanamı acaba ?
Evet şükür tek iğne ile attım ikinci igneye de operasyona da gerek kalmadı. Çok zordu ama geçti elhamdülillahAh canım kıyamam. Iğneyle attın o zaman. Operasyon geçirmedin yani?
Aminnnnnnerkeğin öksürse yattığı yerde kadın ayakta kanserle savaşır.yani bizim yaratılışımız doğamız bu güçlüyüz biz.başka topiklerde gördüm geçen yıl bizim bu sohbetleri yapablar şimdi bebeğin gazını kakasını konuşuyoray ne çirkinleşmiş sohbetler görme kakaya kadr gitmiş muhabbetBu topigin sen gibi güclü kadinlara ihtiyacı var Hepimiz yavrularimizi kucagimiza alacagiz insallah saglikli sihhatli rabbimin izniyle düsünsenize ay PlutonMerkez hangi beşik modelini alsak acaba diye konusmalara kadar uzanacak belkide rabbim büyük onun mucizelerine inancm tam çıkmış oldugumuz bu yolda hyrlı snuclar almayi nasip eylesin insallah aminn
Ahh ahh artık Ağustos Eylül doğum yapanlar olarak yeni topik açarız inşallahhhAminnnnnnerkeğin öksürse yattığı yerde kadın ayakta kanserle savaşır.yani bizim yaratılışımız doğamız bu güçlüyüz biz.başka topiklerde gördüm geçen yıl bizim bu sohbetleri yapablar şimdi bebeğin gazını kakasını konuşuyoray ne çirkinleşmiş sohbetler görme kakaya kadr gitmiş muhabbet
senin dra kafa atasım geliyor.neden başta bu testi yaptırmamış.şuan böle bir ihtimal için bile o iğneyi kanamada olsa bıraktırmaz.kan gelmesi için nasl birşey sölemiyo.yani kanama alanı bebekten ötedemi söledimiCanım pıhtılaşma var mı bende bilmiyorum. Öyle bir araştırma yaptırmadıl yani. Öyle olur mu ki canım bilmiyorum geçen gün dediğim gibi bildiğin kan geldi yani
Canım benim kafa gitti ya sen duymamış mıydın zatenKızlar dua edin bana nolur yarın kalp atışı için doktora gidicem hayırlısı ile duyarım testi öğreniyorsun stres keseyi görüyorsun stres şimdi kalp atışında ayrı bi stres bizim stresimi doğuma kadar bitmez anacım
Kesenın altında canım küçük bi yerdisenin dra kafa atasım geliyor.neden başta bu testi yaptırmamış.şuan böle bir ihtimal için bile o iğneyi kanamada olsa bıraktırmaz.kan gelmesi için nasl birşey sölemiyo.yani kanama alanı bebekten ötedemi söledimi
He açarız zaten herkes zombiye bağlıcaz uykusuzluktan benm bebek zırtlayamadı,seninki ağladı onunki isal oldu meme emmedi pis kaka dolu muhabbetlere hazırmısınAhh ahh artık Ağustos Eylül doğum yapanlar olarak yeni topik açarız inşallahhh
inşlhh biran önce geçer o lekeler hepimiz bi rahatlarızKesenın altında canım küçük bi yerdi
Yok canım bu cumaydı randevum karışırtırdın heralde geçen hafta cuma keseyi görmüştükCanım benim kafa gitti ya sen duymamış mıydın zaten
İnşAllah canım rabbim kimseye yaşatmasıninşlhh biran önce geçer o lekeler hepimiz bi rahatlarız