• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende ikinci için uğraşıyorum tabiki rabbim analık babalık tattırdı çok şükür ama evlatlarımızında kardeş duygusunu tatmak istemeleri çok normal degilmi. Kızımın herkesin kardeşi var ben niye tekim diye ağlaması ben evlenince ilerde kiminle gidiş geliş yapicam anne demesi insanın içini nasıl burkar yaşayan bilir. Her iki turlusude çok zor rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin❣️
Evet canım çok haklısın bahsettiğim arkadaşım da öyle demek istememiş bana beterin beteri var anlamında söylemiş o zaman tabi ben de hormonlar tavandı vs.. yanlış anlaşılma oldu aramızda. Hepimize sağlıklı bebişler versin rabbim 🤲🏼🤗

Canım böyle insanlr hayatımızdan eksilmez hep bir yerden çıkarlar. Niyeyse insanlarin özeline burnunu sokmak hoşlarına gidiyor. Yaşamadan bilemeyiz ki hayat önünüze neler sunacak bilemeyiz. Hem tup bebek zorlu süreç sen keyfi olarak bu işe kalkismis olamazsın. Ama yaşamayan bilmez biizm yaşadıklarımızı sadece karşıdan konuşurlar vurulan iğneleri içilen ilacalri oldu mu olmadı mı stresini bilemezler

Canim niye agzinin payini vermedin benim olk esimden bir kizim var ikinci esimden bir oglum var birbucuk yasinda simdi 3.cuyu istiyorum oglumun kardes sevgisini tadsin istiyorum cunki kizimla aralarinda 12 yas var yani sukretmemismi oluyorux demekki bakabiliyoruz ve çocukları seviyoruz ki istiyoruz
3 kardesix biz okadar mutluyumki hem abim hem ablam var çocukluğumuz cok mutlu gecti babam hepimizde okuttu zenginmiydi asgari ucretle calisiyordu ama saolsun herseyimixi yapti bizde yapcaz kimseyi ilgilendirmezki kac cocuk istedigimiz
Ben daha bunları yeni görüyorum tesadüfen.böylesine zalimce bilmeden eleştirmişsiniz ya size bişe demiyorum.bu saatte gece gece beni ağlattınız bilmeden hüküm verdiniz ya bişey demiyorum birdaha bu topiğe girmem de yazmamda.bana gözyaşı döktürdünüz Allah görsün.ben kötüysem siz iyiliğiniZle yaşayın.

Ben daha bunları yeni görüyorum tesadüfen.böylesine zalimce bilmeden eleştirmişsiniz ya size bişe demiyorum.bu saatte gece gece beni ağlattınız bilmeden hüküm verdiniz ya bişey demiyorum birdaha bu topiğe girmem de yazmamda.bana gözyaşı döktürdünüz Allah görsün.ben kötüysem siz iyiliğiniZle yaşayın.
Canım yapma.. kimsenin bi günahı yok varsa bi günah ortada o da benim.. gözyaşının sebebi onlar değil benim.. tekrar tekrar özür dilerim senden.. ben sebep oldum çünkü. Bilemedim böyle sebep olacağımı düşünemedim. Benim hatam.

Canım yapma.. kimsenin bi günahı yok varsa bi günah ortada o da benim.. gözyaşının sebebi onlar değil benim.. tekrar tekrar özür dilerim senden.. ben sebep oldum çünkü. Bilemedim böyle sebep olacağımı düşünemedim. Benim hatam.
ben hiçbir acıya ağlamadım.gücümden düşmedim.kimseyi bile isteye kırmadım surda sohbet için girdiğim yerde bölesine zalimce eleştirilmeyi haketmedim.suan cidden ilk defa ağladım.neyse boşver kimin hatalı oldugunun bir önemi yok kendini kötü hissetmenede buraya artık yazmak istemiyorum iyi geceler.

Aynı durumdayız benimde kızım 13 yaşında normal oldu sebepsiz olmadı yıllardır. İlk denemede hamileyim inşallah sizde öyle olursunuz güzel haberlerinizi bekliyoruz
Öyle mi çok sevindim 😍😍 Ne kadarlık hamilesiniz ? Benim eşimin sperm sayısı ve kalitesinde düşüş oldu yıllar içinde daha önce de düşünmüyorduk 2. çocuk. bir kaç yıl önce öğrendik normal yolla olamayacağını.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yarın ilk kan tahlilimi yapicam 🙏🙏

Arkadaşlar bu mesaj tamamen arkadaşımızla aramızda yanlış anlaşılmadan kaynaklı yazıldı. Kendisinden de tekrar özür diliyorum demek istediği Şey onlar değildi. Ben de hakkında konuşulmasına sebebiyet vermiş bulundum gayri ihtiyari. Sizler de itibar etmeyiniz 😊
Halletmenize sevindim kopuk kopuk okudum mesajları. Esktra kullandığımiz hormonlar alıngan yapıyor herhalde zor süreçler rabbim kimsenin elini boş cevirmesin

Öyle mi çok sevindim 😍😍 Ne kadarlık hamilesiniz ? Benim eşimin sperm sayısı ve kalitesinde düşüş oldu yıllar içinde daha önce de düşünmüyorduk 2. çocuk. bir kaç yıl önce öğrendik normal yolla olamayacağını.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yarın ilk kan tahlilimi yapicam 🙏🙏
8. Haftaya girdik yeni. İnşallah sizde pozitif görün yarın

ben hiçbir acıya ağlamadım.gücümden düşmedim.kimseyi bile isteye kırmadım surda sohbet için girdiğim yerde bölesine zalimce eleştirilmeyi haketmedim.suan cidden ilk defa ağladım.neyse boşver kimin hatalı oldugunun bir önemi yok kendini kötü hissetmenede buraya artık yazmak istemiyorum iyi geceler.
Eski mesajlar tekrar etiket yapılmazsa düşmez sayfaya halletmissiniz sevindim. İstekler ayni dualar aynı. Herksin çocuk için sebebi farklıdır belki ama amaç aynı sağlıklı hayırlı bir evlat. Sizde üzmeyin kendinizi geçmişte kalmış bir konu için bende bir mesajla arkadaşa yazdım aynı ikinci çocuk isteğim olduğu için. Hiç olmayan bir olsun yeter der ama bize baski yapan birde gözü yaşlı evlatlar oluyor çok zor inaninki buda

Ben mi sebep oldum eski bir meselenin açılmasına. Anlayamıyorum da tam olarak.Benim yüzümden birşey olduysa çok özür dilerim. Kimsenin üzülmesini istemem

Yarin belli olacak bakalim transfer tarihim kizlar transferden snra neler yediniz neler ictiniz transferden once kahve bitki cayi ictnz mi yazn bana lutfen
Sigarayi biraktim birakinca kahve istegim artti gunde bitane en fazla iciyorum bunda sikinti yok herseyden azar azar beslenmemiz lazim

Canim herkez senin nekadar guzel bir insan oldugunu biliyor.. 🌹 lutfen geride kaldi o topikler.. sen bizim grubun nesesisin bak zaten bide herkezin hormonlari tavan yapiyor ilactir gebeliktir vesayre... 🙏🏻 Bizim bura 2 saat geride yeni okudum tum mesajlari 20 sayfayi bulmus resmen hic yorulmadim hatta geberdim gulmekten cogu yazilanlara😅 ama uzuldum yazina gercekten yarin sabah msjlarini bekliyoruz tekrardan🙏🏻 Nazlim nazliceylanim :KK66: :KK22::KK12::63::KK15::KK16: 🌸

Konuyu okumadan yazmışım ya neden gittin hani birlikte bekleyecektik oldu mu şimdi bu çok üzüldüm üzülmene şu süreçte hiç yaşanmaması gereken şeyler bunlar 😢

Benim de çok oldu kuyruk sokumunda ve bacaklarda sürekli agrım oluyordu ilk 2 hafta
Sizlerin ikisi de pozitif sanırım hadi İnşallah darısı başıma ama farkında olmadan kendimi kötüye mi alıştırmaya çalışıyorum bilmiyorum da hep olmayacak hissi var içimde olumsuz düşünme değil zaten olmadı der gibi 🤔🙄

Ben bugün yeni üye oldum siteye benim de 10 yaşında oğlum var normal yolla gebelik ama 2. Olmadı tüp bebek tedavisi gördük blastokist transferi 10. Günüm yarın kan testi vericem Çok zor bir süreç herkes aynı acıları zorlukları yaşıyor umarım herkes için güzel sonuçlar olur 🙏
Aynı durumdayız canım benimde 1 oğlum var 6 yaşında 2.si olmadı tüp bebek yaptık tuttu çok şükür

Back