• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sorma cnm😭 ben hep öyleyim iste napim 😭 sondu daha yok keşke olsaydı illa ki deneriz amaa bakalım iste transfer günü çiçek gibi embriyolr koyduk çiçek gibi gerçekten dediler dediler aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor 😢😢
Lütfen çok üzme kendini. Evet bu söylemler moral veriyor,güven veriyir olmadığı zaman da yıkım oluyor sinirleniyorsun. Ben birkaç kere doktora şansım ne dedim bana doğru düzgün cevap bile vermedi. Transfer günü tekrar sordum. Kaliteli yumurta koyduk,döl yataginizda iyi. Bekleyip göreceğiz inşallah güzel sonuç alırız dedi

Canım doktor sağlıksız bir gebelik ilaçları bırak bir hafta sonra beta baktr dedi sifirlnmasini görmek için. Ben ilaçları bıraktım iki gün sonra sanırım adet oldum normal bir adet süreci yaşadım ağrı kesici falan içtim ki dış gebelikte iç kanama riski var içmemek gerekirmiş. Sonra bir daha beta baktırdım 60 tan 500 çıkmış. Muayene etmeden direk dış gebelik dedi doktor ki zaten sol tupumde gördük ☺️
aynı süreç olmuş.kıj benmki 7haftalıktı kocamn olmuştu tüpümde nasıl becermiş orda okdr büyümeyi hala şaşırıyorum😂😂 sen gene şanslısın ben gittiğimde iç kanama başlamış vücudumun şoka girmesine ramak kalmıştı😂

He sen daha transfer moduna gelemedim😅 PlutonMerkez PlutonMerkez ile son konuşmalarınızı okuyabildim de demek ki ben yanlış anlamışım 😅 bende işte bu ay inş transfer olacak bi adetin 2. Günü gittim birde 13. Günü çağırdı bakalım ne diyecek
13. Günü gittiginde 5. Gün yapalım diyebilir. Genelde öyle oluyor. Benim geçen adetimde 11. Gün çağırmıştı ne güzel. Adetin 16. Günü olucaktım tahminen. Çabuk çabuk olucaktım transferimi 😁 kısmet olmadı ne yapalım.

aynı süreç olmuş.kıj benmki 7haftalıktı kocamn olmuştu tüpümde nasıl becermiş orda okdr büyümeyi hala şaşırıyorum😂😂 sen gene şanslısın ben gittiğimde iç kanama başlamış vücudumun şoka girmesine ramak kalmıştı😂
Ayy ben iç kanama korkusuyla yaşadım 😂 17 temmuzda transfer olmuştum 10 eylülde sıfırlandı 2gunde bir kan vermekten canim çıktı 😁

Canım doktor sağlıksız bir gebelik ilaçları bırak bir hafta sonra beta baktr dedi sifirlnmasini görmek için. Ben ilaçları bıraktım iki gün sonra sanırım adet oldum normal bir adet süreci yaşadım ağrı kesici falan içtim ki dış gebelikte iç kanama riski var içmemek gerekirmiş. Sonra bir daha beta baktırdım 60 tan 500 çıkmış. Muayene etmeden direk dış gebelik dedi doktor ki zaten sol tupumde gördük ☺️
Iyi ki de beta bakalım demiş dr. Allah korusun ya demeseydi 😑 cok mu kötü bir sancı oluyor? Bıdığa bak sen. Koca rahim dururken tüpe sokul.

Ayy ben iç kanama korkusuyla yaşadım 😂 17 temmuzda transfer olmuştum 10 eylülde sıfırlandı 2gunde bir kan vermekten canim çıktı 😁
bak Allahtan tedbirli olmuşun.ben canmdan oluyodum nerdeyse.o sabah eşimi kaldırıp kalk bi gidelim dra demesem bidaha uyanamıcaktım Allah yüzüme baktı😅

13. Günü gittiginde 5. Gün yapalım diyebilir. Genelde öyle oluyor. Benim geçen adetimde 11. Gün çağırmıştı ne güzel. Adetin 16. Günü olucaktım tahminen. Çabuk çabuk olucaktım transferimi 😁 kısmet olmadı ne yapalım.
Nasıl 5. Gün olacak kız? He yani 13+5, mi diyorsun 18. Gün yani ?🤪 Ay bu konular resmen havuz problemleri gibi

Iyi ki de beta bakalım demiş dr. Allah korusun ya demeseydi 😑 cok mu kötü bir sancı oluyor? Bıdığa bak sen. Koca rahim dururken tüpe sokul.
Aynen canım iyi ki beta takibi yaptırmış doktor yoksa adet oldum deyip bakmadam iç kanama geçirebilirdm. Dış gebelik için vurulan igneye kadar bir şeyim yoktu ama igne sonrası bir gün ölüyorum dedim iki büklüm kaldım ağladım ağrıdan çok zor geçti. Transferden sonra hiç bitmeyen kanamalarim vardı

bak Allahtan tedbirli olmuşun.ben canmdan oluyodum nerdeyse.o sabah eşimi kaldırıp kalk bi gidelim dra demesem bidaha uyanamıcaktım Allah yüzüme baktı😅
Allah korusun canım normal gebelik olunca insanın aklına hiç gelmiyor tabi. Hayatınızda baya iyi bir deneyim olmuş oldu 😁 düşmanıma bile vermesin Rabbim katlansın diye dua ettiğim değerime nolur dussun kimyasal olsun diye dua ettim

Canım kanamam falan mı vardı nasıl kaybettin. Rabbım bir daha yaşatmasın inşallah
evet cnm bir anda kasik ve bel agrisiyla lavobaya gittim kan geldi sonra artti sonra dr gittim hmn pihtili kanamaydi bi dusuk onleyici igne yapildi kalcadan snra 1 gn yats verdiler kanama hafifledi kanamaya ragmen beta degerim yukseliyrdu dr. sans vermemiz lazm dedi tabrcu oldm eve geldikten 2 gun sonra sanciyla beraber kese avcumun ıçine düstü😔

aaa banane asıl biz çekioz onlar 5dk keyfine sperm verio.ben diom zaten benmkine bi hamile kalayım anandan emdiğini burnundan getircem diom oda nie dio keyfine diom😂😂😂
O Allah’ın emri zaten bi hamile kalayım daha elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam Naz üstüne Naz kolay ana olmuyorum ben😂😂😂

evet cnm bir anda kasik ve bel agrisiyla lavobaya gittim kan geldi sonra artti sonra dr gittim hmn pihtili kanamaydi bi dusuk onleyici igne yapildi kalcadan snra 1 gn yats verdiler kanama hafifledi kanamaya ragmen beta degerim yukseliyrdu dr. sans vermemiz lazm dedi tabrcu oldm eve geldikten 2 gun sonra sanciyla beraber kese avcumun ıçine düstü😔
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın canım. Benımde kanamam varda bakalım hayrılısı

Allah korusun canım normal gebelik olunca insanın aklına hiç gelmiyor tabi. Hayatınızda baya iyi bir deneyim olmuş oldu 😁 düşmanıma bile vermesin Rabbim katlansın diye dua ettiğim değerime nolur dussun kimyasal olsun diye dua ettim
Ya valla çeken bilir.çok acı bir denwyimdi tüpümüde aldı gitti işte napalım herşey insan için.çok şükür ki geride kaldı hepsi önümüzdeki maçlara bakçaz artık.alacakları bir tüpümde kalmadı zaten 😂😂😂

Back