- 9 Ekim 2020
- 5.744
- 7.687
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.541
işte kaliteli de olsa nasip bu kuzum;(ama genede drunla konuş belki bazı testler vs ister.tekrar denersin koyverme kendiniAynn cnm 2 dondurulmuş 5.gün cok iyi kalitedelerdi ama nie böyleoluyr anlayamiyrmvericem bakalım
Ne güzel artmış canım ya mis gibi. Üstünde bunun rahatlığı olsunPazartesi kendi doktoruma giderim canim insallah haftaya gel demisti oyle yaparim
ahahah buldun benim gibi tırsağı uğraş bakalımInslalah inallah veirrim bi firt yaparsin
Öyle oldu vallayeni yıl açılışını sen yapçan
eylülde başladım aralıkta transfer olcam ben 4aydır bekliom aneyyyyÖyle oldu valla
Size de cok teşekkür ederim Allahım gonlunuzdeki duaları kabul etsiniyiki geldin bak
Inslalah canim cok sukur guzel artmis insallah devami guzelce kese kalp doğuma kadar güzel gecer Sonrada senin haberinle mutlu oluruzNe güzel artmış canım ya mis gibi. Üstünde bunun rahatlığı olsun
Alisirsin alisirsin sen bi pozitifi gorde igneler cerez gibi gelecekahahah buldun benim gibi tırsağı uğraş bakalım
Amin cnm senindeSize de cok teşekkür ederim Allahım gonlunuzdeki duaları kabul etsin
ya ben anladım sen kesin iğnekolik oldun bu iğne sevdası umarım 16haftada biter yoksa benide alıştırcanAlisirsin alisirsin sen bi pozitifi gorde igneler cerez gibi gelecek
Umarim biter saglikli hayirli.bi kese kalbide goreyimde insallahya ben anladım sen kesin iğnekolik oldun bu iğne sevdası umarım 16haftada biter yoksa benide alıştırcan
Eğer taze ise transfer,çatlatma ignesinin etkisidirMerhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olur musunuz bana
Direk merkez değiştirip bahceciye giderm heralde cnm 1 2 ay sonra negatif olunca aynı merkezde defalarca denemek mantıklı gelmiyor.tek denenmeyen embriyolarım genetiğe gitmedi bunuda bahçeci direk yapıyor die biliyrm başka sebeb olmynlrdaaişte kaliteli de olsa nasip bu kuzum;(ama genede drunla konuş belki bazı testler vs ister.tekrar denersin koyverme kendini
Hg bebemmmbunlar şekerleme demek isterdim ama değiller işte
Tabikide paylaşırımAmin cnm senindegebeliğinde hayırlı olsun kan sonucunu paylaş bizimle
Yok dondurulmuş embriyoEğer taze ise transfer,çatlatma ignesinin etkisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?