• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

okdr yer varken gidip tüpe tutunuyo yaramazlar.benm bir tüp gitti oyüzden diğerinide bağlattım.tüpsüzüm artık😎
Çok geçmiş olsun canım, peki benim anlamadığım madem tüp bebek için tüplere gerek yok neden rahim filmi isteyip tüpler açık mı kapalı mı diye bakıyor bu doktorlar, biri beni aydınlatabilir mi😂🙄🤷🏻‍♀️

Ayy inşallah ❤️ acaba ilaçlar etki eder mi Progestan veya başka bi ilac yanıltır mi testi
Yok canım. Taze transfer mi diye o yüzden sordum sadece çatlatma iğnesi etkisi ile ikinci çizgi çıkar ama senin dondurulmuş olduğu için onun etksii degildr 😍

Çok geçmiş olsun canım, peki benim anlamadığım madem tüp bebek için tüplere gerek yok neden rahim filmi isteyip tüpler açık mı kapalı mı diye bakıyor bu doktorlar, biri beni aydınlatabilir mi😂🙄🤷🏻‍♀️
Tuplerde sislik sıvı birikimi falan varsa tutunmayı etkiliyor canım.

İnşallah ❤️ birşey daha sorabilir miyim benim ki çift embriyo acaba o yüzden erken çıkmış olabilir mi ? tabi bilemeyiz tek çift ama çiftse ondan dolayı çıkmış olma ihtimali düşündürdü beni
Evet canım beta daha fazla salgıladığı için olabilir. En iyisi bir kan testi yaptr bizede yaz sonucunu 😍

yaa asıl yeni başlıyor bitermi hiç.transfer sonrası hep ilaç .her drun protokolü farklı işte ama sonuç hep ilaç😅oksapara damı başladın sen?iğne demi o
Aynen doğru söylüyorsun 😂 yok sadece oksaparı kullanmıyorum oradaki ilaçlardan ona transfer sonrası başlıycam kısmetse

Kizlar bugun bankaya gitmek zorunda kaldim disari cikmistim cikmisken evimin yakininda ozel hastane vardi gidip tekrar kan verdim pazartesi 11 30 gibi verdigim 829 hcg bugun 16 gibi yani 3 gun sonra 4000 olmus cok fazla artmamismi farkli hastanelerdi ama yinede bi korktum boyle fazla artan varmı aranizda dış gebelik vs cok artiyo diyorlar

Back