- 25 Şubat 2016
- 188
- 153
- 103
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
- #18.501
Dondurulmuş embriyoTaze transfer mi oldun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş embriyoTaze transfer mi oldun canım
Birebir Aynı ilaçları kullanmisizEvet bu aşamayı da az beklemedik Evet dün proluton yapıldı bi tane 3 güne bir yapılacak şu an için transferden sonra ne olur bilmiyorum bi sürü ilaç verdi dün ya midem delinecek artık ilaç içmekten
Çok geçmiş olsun canım, peki benim anlamadığım madem tüp bebek için tüplere gerek yok neden rahim filmi isteyip tüpler açık mı kapalı mı diye bakıyor bu doktorlar, biri beni aydınlatabilir miokdr yer varken gidip tüpe tutunuyo yaramazlar.benm bir tüp gitti oyüzden diğerinide bağlattım.tüpsüzüm artık
O zman testinin doğru olma ihtimali yüksekDondurulmuş embriyo
Ayy inşallah acaba ilaçlar etki eder mi Progestan veya başka bi ilac yanıltır mi testiO zman testinin doğru olma ihtimali yüksek
Yok canım. Taze transfer mi diye o yüzden sordum sadece çatlatma iğnesi etkisi ile ikinci çizgi çıkar ama senin dondurulmuş olduğu için onun etksii degildrAyy inşallah acaba ilaçlar etki eder mi Progestan veya başka bi ilac yanıltır mi testi
Bir sorum daha var, tüpleri baplatınca yanda aldırınca dış gebelik ihtimali ortadan kalkmış mı oluyorokdr yer varken gidip tüpe tutunuyo yaramazlar.benm bir tüp gitti oyüzden diğerinide bağlattım.tüpsüzüm artık
Tuplerde sislik sıvı birikimi falan varsa tutunmayı etkiliyor canım.Çok geçmiş olsun canım, peki benim anlamadığım madem tüp bebek için tüplere gerek yok neden rahim filmi isteyip tüpler açık mı kapalı mı diye bakıyor bu doktorlar, biri beni aydınlatabilir mi
Ay çok teşekkür ederim cevaplarınız için çok sevindim rabbim de sizi sevindirsinYok canım. Taze transfer mi diye o yüzden sordum sadece çatlatma iğnesi etkisi ile ikinci çizgi çıkar ama senin dondurulmuş olduğu için onun etksii degildr
Rica ederim kuzum sağlıkla gelsin bebeğinAy çok teşekkür ederim cevaplarınız için çok sevindim rabbim de sizi sevindirsin
evt yani milyonda 1bağırsağa yada bir organa gidip yapışabilio ama anlamda tüp yoksa dış gebelik olmuyor.Bir sorum daha var, tüpleri baplatınca yanda aldırınca dış gebelik ihtimali ortadan kalkmış mı oluyor
Hımm keşke hiç bunları anlamak zorunda kalmasaydık. Çok şey bilmek kaygıyı daha çok artırıyorTuplerde sislik sıvı birikimi falan varsa tutunmayı etkiliyor canım.
İnşallah birşey daha sorabilir miyim benim ki çift embriyo acaba o yüzden erken çıkmış olabilir mi ? tabi bilemeyiz tek çift ama çiftse ondan dolayı çıkmış olma ihtimali düşündürdü beniRica ederim kuzum sağlıkla gelsin bebeğin
Evt ama bilmemek daha kötü inan ben zamanında bilseydim tedbirli davranacağım çok şey olurduherşey acıda olsa tecrübeHımm keşke hiç bunları anlamak zorunda kalmasaydık. Çok şey bilmek kaygıyı daha çok artırıyor
Evet canım beta daha fazla salgıladığı için olabilir. En iyisi bir kan testi yaptr bizede yaz sonucunuİnşallah birşey daha sorabilir miyim benim ki çift embriyo acaba o yüzden erken çıkmış olabilir mi ? tabi bilemeyiz tek çift ama çiftse ondan dolayı çıkmış olma ihtimali düşündürdü beni
Aynen doğru söylüyorsun yok sadece oksaparı kullanmıyorum oradaki ilaçlardan ona transfer sonrası başlıycam kısmetseyaa asıl yeni başlıyor bitermi hiç.transfer sonrası hep ilaç .her drun protokolü farklı işte ama sonuç hep ilaçoksapara damı başladın sen?iğne demi o
Tabiki yazarım inşallah olsun daEvet canım beta daha fazla salgıladığı için olabilir. En iyisi bir kan testi yaptr bizede yaz sonucunu
Bende bilmiyordum yaşayıp öğrendimHımm keşke hiç bunları anlamak zorunda kalmasaydık. Çok şey bilmek kaygıyı daha çok artırıyor
Doktorumuz aynı ya zaten kişiye göre farklı tedavi uygulanıyor kiBirebir Aynı ilaçları kullanmisiz