• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar bugun bankaya gitmek zorunda kaldim disari cikmistim cikmisken evimin yakininda ozel hastane vardi gidip tekrar kan verdim pazartesi 11 30 gibi verdigim 829 hcg bugun 16 gibi yani 3 gun sonra 4000 olmus cok fazla artmamismi farkli hastanelerdi ama yinede bi korktum boyle fazla artan varmı aranizda dış gebelik vs cok artiyo diyorlar
yok bebegm benm dıs gebelıkte düzenli artmıstı öle birden fırlamadı.3gün için de bence güzel bir artış neden telaş yaptın

Aynn oyl
Niye öyle dedin canım, öyle düşünme lütfen, olur yumurtan niye olmasın, merional kullanmadan önce herkes gibi 1 yumurtam oluşuyodu. Merional kullandıkça yumurta sayısı arttı, büyüklükleri farklıydı tabi. Doktor yumurta büyüklüklerine göre iğne dozunu ayarlıyordu. Güzel düşün güzel olsun, yumurta ve sperm varsa her zaman umut var, unutma bebek olması için tek yumurta ve milyonlarca sperm için tek bir tanesinib birleşmesi yetiyor

Rabbim kolaylikla atlatmani sağlıkla kucağına almanı nasip etskn canım
Amin canim hepimiz insallah aliriz kucagimiza hayirkisiyla

Peki bu 7.8.9.günlerde yapanlar in nasıl cikiyr sonuçta aynı tüp bebek degilmi 5.gün yada 3.gün embriyoları oluyr genelde idrara onlrn karisiyr bnm nie karismayasinki diyrm ne bilim öyle olmuyormu😢😢😢
Hiç karamsarlığa kapılma arkadaşım artık, olsa çıkardı bence. 11. Gün diyorsun oldu mu çıkıyor maalesef 😞😞 hayırlısı böyleymiş de lütfen üzülmemeye çalışş en kısa zamanda Rabbim nasip etçektir inşallahh🤲🏼🤲🏼

Ay ne bileyim korktum 3 gun oldu birde biri sabahti bu 4 de falandi birde farkli hastane ama cok artmis gibi geldi dis gebelik vs kokrtum bi anda 😶😶
Alakası yok aşkoş.3gün için cok iyi.progestan seviyen iyi olduğu için artış ta iyi olmuş.bu bebeğinin güzel tutunduğunu ve beslendiğini gösterir bence cok gzl haber bu sevinmelisin🥰

Bnde bugün evde test yaptım varsa çıkar belki dedim malesfe yok kızlar silik bişey bile yok 😢😢bugün 11.günüm olsa çıkardı çünkü yarın kan vermeye bile gidesim yok artik yarın günüm çünkü 😢😢
Senin embriyolarda iyi kalitedeydiler aslında.Yarın kan ver canım.Hayırlısı olur inşallah

Kizlar bugun bankaya gitmek zorunda kaldim disari cikmistim cikmisken evimin yakininda ozel hastane vardi gidip tekrar kan verdim pazartesi 11 30 gibi verdigim 829 hcg bugun 16 gibi yani 3 gun sonra 4000 olmus cok fazla artmamismi farkli hastanelerdi ama yinede bi korktum boyle fazla artan varmı aranizda dış gebelik vs cok artiyo diyorlar
Bence normal ama kafan çok karıştıysa gidip ultrasonla baktir istersen bi kadin dogumcuya. 4 bin beta'da kese görünür nasıl olsa.

Back