• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Daha kese görmedik ama kan da pozitif geldi. Ben ilk üç gün minik turlar atma dışında hep yattım. İnsanın kendini dinlememesi çok zor biliyorum bende belirtim yok diye kahroluyordum sürekli kafamda kuruyordum ama boşunaymış. Öyle yada böyle zamanı geldiyse hiç birşey engel olamıyor, münküb oldukça kendini rahatlat 😉
Çok teşekkürler cevabın için..sağlıkla kucağına al inşallah kuzucugu 🙏 bizim için de dua et canım 💓

Ahaha sende acelen ne dur bekle işte😂 2günde bir kan vermekten hemşireleri artık campir gibi görüyorum bak kanın damarında kaldı fenamı😂
Ay sorma geçen 1 kere verdim nasıl acıttı ya. 4 senedir onlarca kan verdim Mak 10 tanesi acıtmıştır şükür de bunların ki baya acıdı

Ay ne bileyim korktum 3 gun oldu birde biri sabahti bu 4 de falandi birde farkli hastane ama cok artmis gibi geldi dis gebelik vs kokrtum bi anda 😶😶
bende dış gebelikten korkmaya başladım.
sag kasıgım cok acıyor . transferin 9 uncu günü bugün oldu.
benim 6 inci gün 92 di yarın test günüm bakcaz bakalım. :/ ama korkuyrm

12 gün 70 14 gün 210 17 gün 245 arkadaşlar 3 gün embriyosu sizce doktor net birşey de demedi böyle olup ilerleyen ölçümü çok mutsuzum oldu derken
Asljnda 12 14 arasi cok guzel aetmis ama 14 den 17 ye giderken artis cok az olmus inslalah bir sonrakinde ataga gecer doktoe tekrar istemiştir yuksek ihtimal test

Üzülmekkk yok nooo gül bakayım:KK66:kadınlar güçlüdür elbet olacak önce sen iyi ol ki bebişte iyi olsun 🥰🥰
Nasılsa yarın kanda cikmicak die ilaçlarımı da içmedim akşam geçtim yatağıma direk sadece iğnemi yaptırdım eşime göbekten oda anlamasın die cünkü söylemedim test yaptığımı 😢 nie agliyosun diyr iğne yaktı diyrm 😢

Back