- 9 Ekim 2020
- 5.744
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
- #18.581
Ahahaha kahkaha attım vallaaaaaaadam yerinde tespit yapmış.Abahahah benim eşimin yorumu çok iyiydi ya dün ilaçları aldık eve geldik diyor ki bu kadar ilacı içsem ben bile hamile kalırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha kahkaha attım vallaaaaaaadam yerinde tespit yapmış.Abahahah benim eşimin yorumu çok iyiydi ya dün ilaçları aldık eve geldik diyor ki bu kadar ilacı içsem ben bile hamile kalırım
Aşkoş 12si değilmi kntrolün ben anlamadım ama biz 2günde bir kntroldeyiz senin kntrl aralığın neden fazla?PlutonMerkez ben bi türlü kontrole gidemedim ki nasıl ilerleyecek öğreneyim.günler geçmek bilmiyor
şey kem küm ne var ya biz ortak değilmiyiz .pis ekimciler gitsin onlar gelsin ocakçılar slogana bak kasımcılar beni dövebilir beni kollaBiz ne zamandan beri bekliyoruz hanımefendi
Çok teşekkürler cevabın için..sağlıkla kucağına al inşallah kuzucugu bizim için de dua et canımDaha kese görmedik ama kan da pozitif geldi. Ben ilk üç gün minik turlar atma dışında hep yattım. İnsanın kendini dinlememesi çok zor biliyorum bende belirtim yok diye kahroluyordum sürekli kafamda kuruyordum ama boşunaymış. Öyle yada böyle zamanı geldiyse hiç birşey engel olamıyor, münküb oldukça kendini rahatlat
Sen ocağa ne ara geçtin hey heyyyşey kem küm ne var ya biz ortak değilmiyiz .pis ekimciler gitsin onlar gelsin ocakçılar slogana bak kasımcılar beni dövebilir beni kolla
Yok kız işte 2. Gün gittim birde 13. Gün gel dedi. 13 e bi türlü ulaşamadımAşkoş 12si değilmi kntrolün ben anlamadım ama biz 2günde bir kntroldeyiz senin kntrl aralığın neden fazla?
ben kendimi hiç katmadım farkındaysan sıyrıldım aradan ekimci kasım ocak yaptım bu kapışmanın ortasında olamam döverler beniSen ocağa ne ara geçtin hey heyyy
O ne demek kız anladım desemYaaa bebemm buraya yetişmek zor ben ne çektim bu gruptan neler .bi arkadaş var adını vermeyim Rabbimnasip6103 beni iğneyle terbiye etti burda
Ahaha sende acelen ne dur bekle işte 2günde bir kan vermekten hemşireleri artık campir gibi görüyorum bak kanın damarında kaldı fenamıYok kız işte 2. Gün gittim birde 13. Gün gel dedi. 13 e bi türlü ulaşamadım
O arkadaş beni iğneyle korkutuyorO ne demek kız anladım desem
ben kendimi hiç katmadım farkındaysan sıyrıldım aradan ekimci kasım ocak yaptım bu kapışmanın ortasında olamam döverler beni
Ay sorma geçen 1 kere verdim nasıl acıttı ya. 4 senedir onlarca kan verdim Mak 10 tanesi acıtmıştır şükür de bunların ki baya acıdıAhaha sende acelen ne dur bekle işte 2günde bir kan vermekten hemşireleri artık campir gibi görüyorum bak kanın damarında kaldı fenamı
Hahah şimdi oldu kaçar yok daha doğum var doğummmmO arkadaş beni iğneyle korkutuyor
Bazıları cidden kan değil canımı çekiyor şırıngaya.ah bu zalım iğneler.senlede aramızda 2gün vr sanırsamAy sorma geçen 1 kere verdim nasıl acıttı ya. 4 senedir onlarca kan verdim Mak 10 tanesi acıtmıştır şükür de bunların ki baya acıdı
Aynen cnm öyle yaparimbelkide merkez değiştirmen iyi olacaktır.pgt li embriyo denersiniz ama önce biraz dinlen vücudun okdr ilaç aldı normal düzenine dön paikolojin ii bir hale gelsin denersin elbette embriyo oldukça ümitte olur
Üzülmekkk yok nooo gül bakayımkadınlar güçlüdür elbet olacak önce sen iyi ol ki bebişte iyi olsunAynen cnm öyle yaparim
bende dış gebelikten korkmaya başladım.Ay ne bileyim korktum 3 gun oldu birde biri sabahti bu 4 de falandi birde farkli hastane ama cok artmis gibi geldi dis gebelik vs kokrtum bi anda
Asljnda 12 14 arasi cok guzel aetmis ama 14 den 17 ye giderken artis cok az olmus inslalah bir sonrakinde ataga gecer doktoe tekrar istemiştir yuksek ihtimal test12 gün 70 14 gün 210 17 gün 245 arkadaşlar 3 gün embriyosu sizce doktor net birşey de demedi böyle olup ilerleyen ölçümü çok mutsuzum oldu derken
Nasılsa yarın kanda cikmicak die ilaçlarımı da içmedim akşam geçtim yatağıma direk sadece iğnemi yaptırdım eşime göbekten oda anlamasın die cünkü söylemedim test yaptığımı nie agliyosun diyr iğne yaktı diyrmÜzülmekkk yok nooo gül bakayımkadınlar güçlüdür elbet olacak önce sen iyi ol ki bebişte iyi olsun
sen dış gebelik mi yaşadın cnm ? sag kasıgın agrıdı mı? bugunntransferin 9 unc günü agrım var sag kasıktayok bebegm benm dıs gebelıkte düzenli artmıstı öle birden fırlamadı.3gün için de bence güzel bir artış neden telaş yaptın