- 9 Ekim 2020
- 5.745
- 7.688
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.521
Evt transfer snrası vercek bizim dr da bu kdr iğne ilaçla başarırsak ben gaziliğimi ilan ederimAynen doğru söylüyorsunyok sadece oksaparı kullanmıyorum oradaki ilaçlardan ona transfer sonrası başlıycam kısmetse
iyiki geldin bakİnşallahbirşey daha sorabilir miyim benim ki çift embriyo acaba o yüzden erken çıkmış olabilir mi ? tabi bilemeyiz tek çift ama çiftse ondan dolayı çıkmış olma ihtimali düşündürdü beni
Aynen öyle kuzum yeter mi rabbim ol desinAslında doğru 5aayla tutmayıp 4bc 3bc tutan bir dünya kişi vr buda nasip işi.cesaretini topladığında belki dediğin gibi bir işarettir.hangisi can bulur Allah bilir
yok bebegm benm dıs gebelıkte düzenli artmıstı öle birden fırlamadı.3gün için de bence güzel bir artış neden telaş yaptınKizlar bugun bankaya gitmek zorunda kaldim disari cikmistim cikmisken evimin yakininda ozel hastane vardi gidip tekrar kan verdim pazartesi 11 30 gibi verdigim 829 hcg bugun 16 gibi yani 3 gun sonra 4000 olmus cok fazla artmamismi farkli hastanelerdi ama yinede bi korktum boyle fazla artan varmı aranizda dış gebelik vs cok artiyo diyorlar
Niye öyle dedin canım, öyle düşünme lütfen, olur yumurtan niye olmasın, merional kullanmadan önce herkes gibi 1 yumurtam oluşuyodu. Merional kullandıkça yumurta sayısı arttı, büyüklükleri farklıydı tabi. Doktor yumurta büyüklüklerine göre iğne dozunu ayarlıyordu. Güzel düşün güzel olsun, yumurta ve sperm varsa her zaman umut var, unutma bebek olması için tek yumurta ve milyonlarca sperm için tek bir tanesinib birleşmesi yetiyor
Amin canim hepimiz insallah aliriz kucagimiza hayirkisiylaRabbim kolaylikla atlatmani sağlıkla kucağına almanı nasip etskn canım
ama sen genede türkiyeye gelAynen öyle kuzum yeter mi rabbim ol desin
Hiç karamsarlığa kapılma arkadaşım artık, olsa çıkardı bence. 11. Gün diyorsun oldu mu çıkıyor maalesefPeki bu 7.8.9.günlerde yapanlar in nasıl cikiyr sonuçta aynı tüp bebek degilmi 5.gün yada 3.gün embriyoları oluyr genelde idrara onlrn karisiyr bnm nie karismayasinki diyrm ne bilim öyle olmuyormu
kese kontrolüne gidince ,:/Dis gebelik ne zaman belli olur?
Ay ne bileyim korktum 3 gun oldu birde biri sabahti bu 4 de falandi birde farkli hastane ama cok artmis gibi geldi dis gebelik vs kokrtum bi andayok bebegm benm dıs gebelıkte düzenli artmıstı öle birden fırlamadı.3gün için de bence güzel bir artış neden telaş yaptın
Alakası yok aşkoş.3gün için cok iyi.progestan seviyen iyi olduğu için artış ta iyi olmuş.bu bebeğinin güzel tutunduğunu ve beslendiğini gösterir bence cok gzl haber bu sevinmelisinAy ne bileyim korktum 3 gun oldu birde biri sabahti bu 4 de falandi birde farkli hastane ama cok artmis gibi geldi dis gebelik vs kokrtum bi anda
Senin embriyolarda iyi kalitedeydiler aslında.Yarın kan ver canım.Hayırlısı olur inşallahBnde bugün evde test yaptım varsa çıkar belki dedim malesfe yok kızlar silik bişey bile yokbugün 11.günüm olsa çıkardı çünkü yarın kan vermeye bile gidesim yok artik yarın günüm çünkü
Ocak bizimle şenlenecek inşaallahHadi inşallah sizden sonra dakofi ve ben var mı ocakçı başka
Aynn cnm 2 dondurulmuş 5.gün cok iyi kalitedelerdi ama nie böyleoluyr anlayamiyrmSenin embriyolarda iyi kalitedeydiler aslında.Yarın kan ver canım.Hayırlısı olur inşallah
Sagol canim Alalh razi olsun bi zahmet ya o kadar igne yiyok progestan seviyem iyi olsun bariAlakası yok aşkoş.3gün için cok iyi.progestan seviyen iyi olduğu için artış ta iyi olmuş.bu bebeğinin güzel tutunduğunu ve beslendiğini gösterir bence cok gzl haber bu sevinmelisin
Bence normal ama kafan çok karıştıysa gidip ultrasonla baktir istersen bi kadin dogumcuya. 4 bin beta'da kese görünür nasıl olsa.Kizlar bugun bankaya gitmek zorunda kaldim disari cikmistim cikmisken evimin yakininda ozel hastane vardi gidip tekrar kan verdim pazartesi 11 30 gibi verdigim 829 hcg bugun 16 gibi yani 3 gun sonra 4000 olmus cok fazla artmamismi farkli hastanelerdi ama yinede bi korktum boyle fazla artan varmı aranizda dış gebelik vs cok artiyo diyorlar
Senin sözün var bana maaşı alınca iğne ısmarlıcan dahaSagol canim Alalh razi olsun bi zahmet ya o kadar igne yiyok progestan seviyem iyi olsun bari
Pazartesi kendi doktoruma giderim canim insallah haftaya gel demisti oyle yaparimBence normal ama kafan çok karıştıysa gidip ultrasonla baktir istersen bi kadin dogumcuya. 4 bin beta'da kese görünür nasıl olsa.
Inslalah inallah veirrim bi firt yaparsinSenin sözün var bana maaşı alınca iğne ısmarlıcan daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?