- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.561
Hemşire demek ki farklı kalçalara iğne yapmak istiyor artık göre göre bıkmış seninkiniİğnelerden ben değil de sağlık ocağındaki hemşire bıktı bence.Ne zamana kadar sürecek kuzum bu diye sordu bugün.Öyle bıkkın ve üzgündü ki belki 16 haftaya kadar sürer diyemedim.Onun yerine tek ampule düşürecek ama falan dedim kadına moral verdim sanki mutlu edecekmiş gibiHalbuki kadına ne,olan bana oluyor Canım kendim üzümlü kekim
Abahahah benim eşimin yorumu çok iyiydi ya dün ilaçları aldık eve geldik diyor ki bu kadar ilacı içsem ben bile hamile kalırımEvt transfer snrası vercek bizim dr da bu kdr iğne ilaçla başarırsak ben gaziliğimi ilan ederimbi altın madalya hakkımızdır
Abahahah benim eşimin yorumu çok iyiydi ya dün ilaçları aldık eve geldik diyor ki bu kadar ilacı içsem ben bile hamile kalırım
Bu durumda olup hamile kalan varmı12 gün 70 14 gün 210 17 gün 245 arkadaşlar 3 gün embriyosu sizce doktor net birşey de demedi böyle olup ilerleyen ölçümü çok mutsuzum oldu derken
O zaman hayırlı olsunYok dondurulmuş embriyo
Yaa ona gelince asla öyle bişey demez bir kere aldırdı bu süreçte onda da laf ede ede verdiİğneleri yerken de dedi mi bunu
Canım artış sonradan sıkıntıya girmiş sen iki gün sonra tekrar kan ver belli olmazBu durumda olup hamile kalan varmı
Aynen yaYaa ona gelince asla öyle bişey demez bir kere aldırdı bu süreçte onda da laf ede ede verdi
Doktor da öyle dedi canım ilaçlara devam etcez ama ümitsiz konuştu bayag üzüldük benimde pembe lekelenmem başladı bilmiyorum kanama regli başlangıcı mı korkuyorumCanım artış sonradan sıkıntıya girmiş sen iki gün sonra tekrar kan ver belli olmaz
Teşekkür ederimO zaman hayırlı olsun
Ilarlardan dolayı regl olmazsın canım. Ama sen takibi devam et. Eğer böyle giderse o zman ilaclari bırak der zatenDoktor da öyle dedi canım ilaçlara devam etcez ama ümitsiz konuştu bayag üzüldük benimde pembe lekelenmem başladı bilmiyorum kanama regli başlangıcı mı korkuyorum
Hep diyorum zaten eğer bu işlemler sana yapılsa asla çocuk istemezdin hiç bişeye ses çıkarmaya hakkın yok diyeAynen yabiz ne edek bizim can can değil mi patlıcan mıyızz ahh ahh bu acıları unutturacak şöyle tombik yanaklı gülüşlerle uyanacaksak ne ala da
Gerçekten bu kadar hap alacağım hic aklima gelmezdiHayirli olsun canim inshaAllah guzel haberler alirsin ve transferin iyi gecer.. bende de istahsizlik oldu haplardan normal yani..
Genellikle emeklilerin olduğu bir semtte oturuyorum,sağlık ocağı bomboş biri varsa da 65+ Onlar da aşıya geliyor.Bence benim kalçam diğer yaş grubuna göre daha tercih edilesi ama kendi bilir tabiiHemşire demek ki farklı kalçalara iğne yapmak istiyor artık göre göre bıkmış seninkini
Valla tüp bebeğe başlarken hep içimden diyodum ki 2020ye herkes uğursuz yıl dedi, biraz bekleyip 2021 de mi tedavi olsam diyodum. Nasip böyleymiş demek ki, biz hazırız da 2021 bize hazır mı acabaOcak bizimle şenlenecek inşaallah
Biz ne zamandan beri bekliyoruz hanımefendieylülde başladım aralıkta transfer olcam ben 4aydır bekliom aneyyyyocağa ne kaldı şurda
Amin canım inşaallahInslalah canim cok sukur guzel artmis insallah devami guzelce kese kalp doğuma kadar güzel gecer Sonrada senin haberinle mutlu oluruz
Ne yalam söyliyim bu yıl beni de korkutuyorduValla tüp bebeğe başlarken hep içimden diyodum ki 2020ye herkes uğursuz yıl dedi, biraz bekleyip 2021 de mi tedavi olsam diyodum. Nasip böyleymiş demek ki, biz hazırız da 2021 bize hazır mı acaba
belkide merkez değiştirmen iyi olacaktır.pgt li embriyo denersiniz ama önce biraz dinlen vücudun okdr ilaç aldı normal düzenine dön paikolojin ii bir hale gelsin denersin elbette embriyo oldukça ümitte olurDirek merkez değiştirip bahceciye giderm heralde cnm 1 2 ay sonra negatif olunca aynı merkezde defalarca denemek mantıklı gelmiyor.tek denenmeyen embriyolarım genetiğe gitmedi bunuda bahçeci direk yapıyor die biliyrm başka sebeb olmynlrdaa
Yaaa bebemm buraya yetişmek zorbu grup çok aktif. 4 sayfa ilerlemiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?