• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İğnelerden ben değil de sağlık ocağındaki hemşire bıktı bence.Ne zamana kadar sürecek kuzum bu diye sordu bugün.Öyle bıkkın ve üzgündü ki belki 16 haftaya kadar sürer diyemedim.Onun yerine tek ampule düşürecek ama falan dedim kadına moral verdim sanki mutlu edecekmiş gibi 🤣🤣Halbuki kadına ne,olan bana oluyor 😂😂Canım kendim üzümlü kekim 😜
Hemşire demek ki farklı kalçalara iğne yapmak istiyor artık göre göre bıkmış seninkini 😂😂😂

Evt transfer snrası vercek bizim dr da bu kdr iğne ilaçla başarırsak ben gaziliğimi ilan ederim😅 bi altın madalya hakkımızdır🤩
Abahahah benim eşimin yorumu çok iyiydi ya dün ilaçları aldık eve geldik diyor ki bu kadar ilacı içsem ben bile hamile kalırım 😂😂😂

Yaa ona gelince asla öyle bişey demez bir kere aldırdı bu süreçte onda da laf ede ede verdi 😂
Aynen ya 😅 biz ne edek bizim can can değil mi patlıcan mıyızz🤪 ahh ahh bu acıları unutturacak şöyle tombik yanaklı gülüşlerle uyanacaksak ne ala da 🤲🏻🤩🥰

Doktor da öyle dedi canım ilaçlara devam etcez ama ümitsiz konuştu bayag üzüldük benimde pembe lekelenmem başladı bilmiyorum kanama regli başlangıcı mı korkuyorum
Ilarlardan dolayı regl olmazsın canım. Ama sen takibi devam et. Eğer böyle giderse o zman ilaclari bırak der zaten

Aynen ya 😅 biz ne edek bizim can can değil mi patlıcan mıyızz🤪 ahh ahh bu acıları unutturacak şöyle tombik yanaklı gülüşlerle uyanacaksak ne ala da 🤲🏻🤩🥰
Hep diyorum zaten eğer bu işlemler sana yapılsa asla çocuk istemezdin hiç bişeye ses çıkarmaya hakkın yok diye 😂 ay allahım inşallah öyle güzelliklere kavuşalım ki tüm acılar tatlı gelsin bize artık 🥰

Hemşire demek ki farklı kalçalara iğne yapmak istiyor artık göre göre bıkmış seninkini 😂😂😂
Genellikle emeklilerin olduğu bir semtte oturuyorum,sağlık ocağı bomboş biri varsa da 65+ Onlar da aşıya geliyor.Bence benim kalçam diğer yaş grubuna göre daha tercih edilesi ama kendi bilir tabii 🤣🤣🤣

Valla tüp bebeğe başlarken hep içimden diyodum ki 2020ye herkes uğursuz yıl dedi, biraz bekleyip 2021 de mi tedavi olsam diyodum. Nasip böyleymiş demek ki, biz hazırız da 2021 bize hazır mı acaba😂🥰🧿🍀🎊🎉
Ne yalam söyliyim bu yıl beni de korkutuyordu 🤓 Ayak seslerimizi duydu. Hazırlasın kendini 💃💃💃

Direk merkez değiştirip bahceciye giderm heralde cnm 1 2 ay sonra negatif olunca aynı merkezde defalarca denemek mantıklı gelmiyor.tek denenmeyen embriyolarım genetiğe gitmedi bunuda bahçeci direk yapıyor die biliyrm başka sebeb olmynlrdaa
belkide merkez değiştirmen iyi olacaktır.pgt li embriyo denersiniz ama önce biraz dinlen vücudun okdr ilaç aldı normal düzenine dön paikolojin ii bir hale gelsin denersin elbette embriyo oldukça ümitte olur❤️

Back