• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olur musunuz bana
Eğer taze ise transfer,çatlatma ignesinin etkisidir

işte kaliteli de olsa nasip bu kuzum;(ama genede drunla konuş belki bazı testler vs ister.tekrar denersin koyverme kendini🌷
Direk merkez değiştirip bahceciye giderm heralde cnm 1 2 ay sonra negatif olunca aynı merkezde defalarca denemek mantıklı gelmiyor.tek denenmeyen embriyolarım genetiğe gitmedi bunuda bahçeci direk yapıyor die biliyrm başka sebeb olmynlrdaa

İğnelerden ben değil de sağlık ocağındaki hemşire bıktı bence.Ne zamana kadar sürecek kuzum bu diye sordu bugün.Öyle bıkkın ve üzgündü ki belki 16 haftaya kadar sürer diyemedim.Onun yerine tek ampule düşürecek ama falan dedim kadına moral verdim sanki mutlu edecekmiş gibi 🤣🤣Halbuki kadına ne,olan bana oluyor 😂😂Canım kendim üzümlü kekim 😜

Back