• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

insan kendinin doktoru oluyor resmen @fly

sende benim gibisin . bende opudan önce kendim baktırdım progestrona hoca hiç bakmadı bile.
artık tam netleşsin yarın kan vericem bende . test günümde. ikimizinde 10. uncu günü 🤰🏻❤️😍🥰🙏
bakalım kendi doktorum hangi gün kese kalpe git dicek. hoş biz herseyi hemşirelerle konusuyorız.
onlar yönlendirir yine.
ilaçlarımı da onlar yazdılar .
ama Allahtan bilgililer
Evet canım bende yarın sabah giidp vericem. Ben tedirginim günüme göre duusk geldi beta birde progestron düşuktu. Ben kendi doktorumla telefonda görüşüyorum öyle bir imkanım var her şeyi o ayarlıyor. Bana bir hafta sonra ver dedi ama ben ondan habersiz yarın vericem yoksa catlicz meraktan eşimle 😁

Aynen inşlh hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.bu aşamaya bile gelebilmek güzel geriside nasip artık:KK66: sende başladnmı iğnelere
Evet bu aşamayı da az beklemedik ♥️ Evet dün proluton yapıldı bi tane 3 güne bir yapılacak şu an için transferden sonra ne olur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bi sürü ilaç verdi dün ya midem delinecek artık ilaç içmekten

Eklentiler

• 231650BB-CE65-4D38-8B16-43BFB50E45E2.jpeg
    231650BB-CE65-4D38-8B16-43BFB50E45E2.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 46
acaba bende doktorumdan progrestron ignesi istesem mi? Cumaertesi transferim var, en son 03/12 progrestron hormonuna baktigmda 0,15 di... suan hergun 2 tane progrestron fitili aliyorum. Transfer öncesi sizin degerleriniz nasildi?

Evet bu aşamayı da az beklemedik ♥️ Evet dün proluton yapıldı bi tane 3 güne bir yapılacak şu an için transferden sonra ne olur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bi sürü ilaç verdi dün ya midem delinecek artık ilaç içmekten
bizim dr prolutonu 5gnde bir 3adt vermiş .oksaparda yok ilaç olarak ilaveten antibiyotık 3gn kullanımlk ,fitil ve prolutex iğne,dekort hap,folibol,coraspin,progynova sevinçliden öğrendm drumz aynı vay halimize anacımmm😂😅🤣

Bende 7. Günden sonra çok oldu gece uyuyamıyordum bacak ağrısından kalçama vuruyordu bazen
Sizin sonucunuz pozitif mi oldu peki? Zaten başka da hiçbir farklılık hissetmiyorum öyle çok ta yatmiyorum yavaş hareketlerle ev temizlemek dışında her işimi yapıyorum stres oluyor insan yatınca artık kısmet bakalım

bizim dr prolutonu 5gnde bir 3adt vermiş .oksaparda yok ilaç olarak ilaveten antibiyotık 3gn kullanımlk ,fitil ve prolutex iğne,dekort hap,folibol,coraspin,progynova sevinçliden öğrendm drumz aynı vay halimize anacımmm😂😅🤣
Hepsi farklı bişey yapıyor acaba hangisininki doğru 🤷🏻‍♀️ Transferden sonra da bitmiyor ilaca devam Allah yardımcımız olsun 🤲🏻

Back