- 7 Ocak 2020
- 103
- 90
- 18
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
- #18.441
Sağol canımCnm okudugm kadaroyla diğer forumlarda iğneyle yükselıyor birde sana tavsiyem hergün 1avuç ceviz ye doğal progestan kaynağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımCnm okudugm kadaroyla diğer forumlarda iğneyle yükselıyor birde sana tavsiyem hergün 1avuç ceviz ye doğal progestan kaynağı
Tamm bebegm üzülmemeye çalış;( yarın yazarsn bizede.dua edicem seninHiç umudum yok artık yarın yazarım buraya sonucu
Dün transferin 8.gunuydu 12.5 çıktı. Sana ilk test yapıldığında progestron a bakilmadi mi canımSağol canım ya içimi rahatlattın
Kofi bu rahatlatır ,herşeyi bilir o benim idollerimden birisiSağol canım ya içimi rahatlattın
Evet gördüm onun mesajını da belki sende pazartesi olursun gün gün beraber bekleriz artıkAyyy pzt mi sevinçli vrya onunda pzt transferbenmde muhtemelen sizden 2gün snra olur.sevindm yaaaa nihayet sıra bize geldi
Hiç geçmez gibi geliyordu şükürler olsun gelebildik bugünlere@Ssevincli @AaGg sen ve ben 2ay geçti şaka gibi ne bekledik ama
Sağol canım 1-2 ay beklicem sonra insallah Allah bahşederCanm üzüldüm;( ama vazgeçmek pes etmek yok ümit olduğu sürece pes etmek yok dilerim Allahtan birdahaki denemende evladına kavuşursun
İns güzel hayırlı haber alırsınHiç umudum yok artık yarın yazarım buraya sonucu
Sağol canım haklısın bizler aslında çok şanslıyız inşallah bir sonraki sefer Allah'ın izni ve bağışıyla hayırlısıyla olurGeçmiş olsun canım, negatif sonuçları da kabul ederek giriyoruz bu yola, ama işte üzülmemek elde değil, hayalimiz var ümidimiz var... sende yumurta eşinde de sperm olduğu sürece vazgeçmek yok yola devam. Doktorum bana çok doğru bir şey söyledi, “kendi yumurta ve sperminizden kendi embriyonuzun oluştuğuna şükretmeniz lazım, öyle ümitsiz hastalarım var ki sizin yerinizde olmak için neler vermezler”
Şükür geldi bı günler ama benm yrn 15.gün 20.günü çarşambaya gelio sanmıom pzt olmaz venm zaten 2şer gün vr aramızda beraber beklicez kaçarı yokEvet gördüm onun mesajını da belki sende pazartesi olursun gün gün beraber bekleriz artık
Hayırlı sonuçlar alalım da 2–3 gün önemli değil aşağı yukarı aynı günlerde de sonuçları alıcazŞükür geldi bı günler ama benm yrn 15.gün 20.günü çarşambaya gelio sanmıom pzt olmaz venm zaten 2şer gün vr aramızda beraber beklicez kaçarı yok
Ayy o günler de gelecek mii doğuracağımız gün transfer Hazırlıklarımı yapıyorum ben şimdiden bacı, kemik suyu kaynatıp attım buzluğa, transferden sonra kolaylık olsun diye sarma falan sarıp atacam buzluğa yine, benim yanımda kimsem yok İş başa düşüyor mecbur, temizliğe de kocam bey yardım eder sağolsunAhahaha yaaa tabi keşke öle olsa hepimiz isteriz beni geçici komaya soksalar doğurcam gün uyandırsalar
Hadi inşallah sizden sonra da kofi ve ben var mı ocakçı başkaEvet gördüm onun mesajını da belki sende pazartesi olursun gün gün beraber bekleriz artık
Aynen inşlh hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.bu aşamaya bile gelebilmek güzel geriside nasip artık sende başladnmı iğnelereHayırlı sonuçlar alalım da 2–3 gün önemli değil aşağı yukarı aynı günlerde de sonuçları alıcaz
canım bu progestrona sen kan tahlilin günü mü yaptırdın ? doktor mu istedi. şimdi benim de kandam sonra kontrole gittigim doktor progestron degeri ister mi kontrol etmek için .Dün transferin 8.gunuydu 12.5 çıktı. Sana ilk test yapıldığında progestron a bakilmadi mi canım
ay kuzu ya aynı bende o durumdayım ailem herkes ankarada eşiminkiler izmirde biz istblda.iş başa düşüyor bende senin gibi yapçam transfer den önce hazırlıcam yemeklerimi)) temizlik zaten kocadan sorulcak kaçarları yokAyy o günler de gelecek mii doğuracağımız gün transfer Hazırlıklarımı yapıyorum ben şimdiden bacı, kemik suyu kaynatıp attım buzluğa, transferden sonra kolaylık olsun diye sarma falan sarıp atacam buzluğa yine, benim yanımda kimsem yok İş başa düşüyor mecbur, temizliğe de kocam bey yardım eder sağolsun
Canım geçen denememde sıkıntı vardı o zman ilk kendi doktorum bakmisti. O yüzden bende artık her gittigimde baktiriyordum. Ama acilde bakılmıyor kadın doğuma çıkmak gerekiyorcanım bu progestrona sen kan tahlilin günü mü yaptırdın ? doktor mu istedi. şimdi benim de kandam sonra kontrole gittigim doktor progestron degeri ister mi kontrol etmek için .
sende benim gibisin . bende opudan önce kendim baktırdım progestrona hoca hiç bakmadı bile.Canım geçen denememde sıkıntı vardı o zman ilk kendi doktorum bakmisti. O yüzden bende artık her gittigimde baktiriyordum. Ama acilde bakılmıyor kadın doğuma çıkmak gerekiyor
akşsam 4 ten sonra işten sonra artık test yaptırcam hem sabahtan daha yüksek cıkar inşallahCanım geçen denememde sıkıntı vardı o zman ilk kendi doktorum bakmisti. O yüzden bende artık her gittigimde baktiriyordum. Ama acilde bakılmıyor kadın doğuma çıkmak gerekiyor