- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.341
Transfer gunuyle birlikte 20.gunumduGecen salı transferın kacıncı gunuydu canım? Bni cok erken cagırdı o zaman anlayamadım bende 5. Haftadaymışım salı gunu gittim
Inslalah canim inslalah doktor da gayet iyi dedi daha da istemedi test de iste bizler hep bi diken üstundeyiz belirtim vs de kalmadi o yuzden hep soruyorum sizlereCanım artısı onemli 2 katı artsa bıle coktan gorunur 1000 gectıkten sonra bu arada betanın yuksek olması sanırım iyi tutundgunu gosterıyo
14. Gun bi daha istemedı mı duzenli artısı görmek için? Bence coktan kese oluşmuştur bıle bende daha erken gidebılırmısımAnladim canim beni de haftaya cagirdida gun vermedi hangi gun alsam bilemedim randevuyu pazartesi gittigimde12.gun 829 du haftaya carsamba gitsem gorunur insallah
Yok transfer gunuyle 17. GunTransfer gunuyle birlikte 20.gunumdu
20.gunumdeSen transferinin kacinci gunude keseyi ve yolku gordun canim
Valla bende diken üstündeyım cok bu konuları dusunmek istemedgm için buraya bıle pek girmiyorum dış gebelıkten korktum bi onu dusundum kaç gun iyice tüplere baktrdım doktora o dereceInslalah canim inslalah doktor da gayet iyi dedi daha da istemedi test de iste bizler hep bi diken üstundeyiz belirtim vs de kalmadi o yuzden hep soruyorum sizlere
O noktacik gozuktuyse sikinti yok canimBenım beta cok hızlı artıs gosterdı kat olarak 2 kattan cok fazlaydı ona bağlı olarak mı cagrdı artık bılemıyorum kiAynen yuvarlak bir nokta fotosu verdı doktor
pembiş gecmiş olsun . enfeksiyonu nasıl anladınz? bende senin bugün transferin var diye seni merak etmiştim .Selam kuzular benim tedavim iptal yineTransferim ocağa kaldı bana bu belirtileri yapan progestan iğne değilmiş bu arada, enfeksiyon çıktı bende dolayısıyla antibiyotik verdiler ve tedavi de iptal oldu. Yarında sürüntü testimin sonucu çıkacak ama doktor yapılan tahliller neticesinde covid olmadığını sadece enfeksiyon olduğunu söyledi hayırlısı olsun bakalım bir ay daha beklememiz gerekiyormuş, bekleriz
Tek embriyoysa gözükürOo sen hizlisin senin deger yuksekti birde ikiz ya bana da haftaya gel dedi gun vermedi bende hangi gun alsam diye dusunuyorum da ondan soruyorum pazartesin 829 du haftaya carsamba falan gitsem gorunurmuki
Bılmıyorum cumartesı cagrdı bıle eşinide al gel kalp atısını duyun dedı o kadar netti amaO noktacik gozuktuyse sikinti yok canimhaftaya belli olur insh
çift olunca gösükmüyor mu canım anlamadımTek embriyoysa gözükür
Bazi durumlarda 5,5 haftalikta gozukebiliyor evet umarim gorursunuzBılmıyorum cumartesı cagrdı bıle eşinide al gel kalp atısını duyun dedı o kadar netti ama
İkiz olunca 1 kese hep sonradan mı gorunuyoTek embriyoysa gözükür
İlk test kaçıncı gün canım transferin47.8 ilki 218 2. Testım 3. Testim 800 2 gunde 1 yaptım sonra yapmama gerek duymadılar artıslar baya fazlaydı bende 2 kat üstü Tüp bebek doktorum 2 hafta sonra gel dedı keseyı kalp atısını bir duymak istedi orası cok yoğun oldgu için pek ilglnmıyo. Bende başka doktora gectım o hemen cagrdı
Yarın yapayım o zaman. Açıkçası negatif hissettigim için bir an önce sonuçlansin istiyorum. Böyle beklemek daha zor oluyorYa ben de seni merak ediyordum naptın diye. 7. Gün erken sanırım ama belli olmaz benim 5. Gün embriyoydu 6.gğnde çıkmamıştı 7. Günde çıkmıştı kaset testlerdrndi ama belki erken gebelik testi çıkarabilir yine de erken diyorum
Yok istemedi canim yeterli dedi teste gerek gormedi bi daha bakalim inslalah sali yada carsamba alirim randevuyu14. Gun bi daha istemedı mı duzenli artısı görmek için? Bence coktan kese oluşmuştur bıle bende daha erken gidebılırmısımama gec gitmek daha iyi haftaya carsamba git tam net gorursun
TeşekkürlerEvet yumurta toplama işleminden önce benden ve eşimden istediler şimdide pazartesi transferim var yine istediler ama bu kez sadece benden istediler
Oy masallah bende haftaya gittgimde 20.gun falan olacak inslalah20.gunumde
Teşekkürler anladımO merkeze bağlı karar. Benim eşim de ooerasyona girdi opu günü, solunum yolundan narkoz vericez o yüzden öncesinde covid testi yaptırması gerek dediler. Ben iğneyle uyuyacağım için gerek yok dediler.
Hadi bakalım insallah tutunur bebişin kuzumEvet yumurta toplama işleminden önce benden ve eşimden istediler şimdide pazartesi transferim var yine istediler ama bu kez sadece benden istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?