Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım artısı onemli 2 katı artsa bıle coktan gorunur 1000 gectıkten sonra bu arada betanın yuksek olması sanırım iyi tutundgunu gosterıyo
Inslalah canim inslalah doktor da gayet iyi dedi daha da istemedi test de iste bizler hep bi diken üstundeyiz belirtim vs de kalmadi o yuzden hep soruyorum sizlere

Anladim canim beni de haftaya cagirdida gun vermedi hangi gun alsam bilemedim randevuyu pazartesi gittigimde12.gun 829 du haftaya carsamba gitsem gorunur insallah
14. Gun bi daha istemedı mı duzenli artısı görmek için? Bence coktan kese oluşmuştur bıle bende daha erken gidebılırmısım ama gec gitmek daha iyi haftaya carsamba git tam net gorursun

Inslalah canim inslalah doktor da gayet iyi dedi daha da istemedi test de iste bizler hep bi diken üstundeyiz belirtim vs de kalmadi o yuzden hep soruyorum sizlere
Valla bende diken üstündeyım cok bu konuları dusunmek istemedgm için buraya bıle pek girmiyorum dış gebelıkten korktum bi onu dusundum kaç gun iyice tüplere baktrdım doktora o derece simdide boş gebelik aklımda su olayıda atlatsak biraz içim rahatlıcak

pembiş gecmiş olsun . enfeksiyonu nasıl anladınz? bende senin bugün transferin var diye seni merak etmiştim .
çok geçmiş olsun geç olsun da güç olmasın inş

İlk test kaçıncı gün canım transferin

Yarın yapayım o zaman. Açıkçası negatif hissettigim için bir an önce sonuçlansin istiyorum. Böyle beklemek daha zor oluyor

14. Gun bi daha istemedı mı duzenli artısı görmek için? Bence coktan kese oluşmuştur bıle bende daha erken gidebılırmısım ama gec gitmek daha iyi haftaya carsamba git tam net gorursun
Yok istemedi canim yeterli dedi teste gerek gormedi bi daha bakalim inslalah sali yada carsamba alirim randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…